Близки на Пеев: Как може две майки, две жени толкова жестоко да убият човек

Мисълта за баща не присъства в главите на тези жени по никакъв начин
27 яну 2024 09:47, Елка Василева
109
Близки на Пеев: Как може две майки, две жени толкова жестоко да убият човек
Снимка: БГНЕС

Осем дни след убийство на Пейо Пеев роднини разказват за битката му да прекара време с 6-годишния си син. Описват го като всеотдаен и грижовен баща, който не успява да сбъдне най-голямата си мечта - да има семейство. За всички тях новината за неговата жестока смърт идва като гръм от ясно небе. Но са били наясно, че взаимоотношенията на покойния мъж със съпругата му Габриела Славова са обтегнати.

Още по темата
„Не мога да повярвам. В течение съм с всичките му проблеми с така наречената му съпруга и съм в дъното на душата си възмутена как може две майки, две жени толкова жестоко да убият човек. Не мога да повярвам, не мога да спя откакто съм научила новината”, каза пред Нова тв близка на семейството на Пеев.

В последните шест години Пейо Пеев води битка за сина си, да прекара колкото се може повече време с него. Това споделя братовчед му. Последно се видели около Коледа и не му давало мир, че не е с детето си.

„Изживяваше го много. Това, че не може да види детето си, много му тежеше”, разказа братовчед на Пеев.

Близки на семейството забелязват, че Габриела Славова, съпруга на убития, се отдалечила в момента, в който забременяла.

„Тя се скрива, изолира се от Пейо и оттам нататък вече му дават достъп до детето при много ограничени условия”, добави д-р Весела Банова, психоаналитик, близка на семейството.

„Той беше много деликатен, не се е оплаквал. Притесняваше се от момента, в който ще съобщи, че помогне на Велико да докаже бащинството си. Той беше силно притеснен от момента, когато това стане ясно”, каза още тя.

Близките разказват, че срещите на Пейо със синът му били трудни.

„Тя не му го е давала. Имало е случай, когато отива там и му казва - детето е болно, не можеш да го видиш и той се връща”,  уточнява братовчедът на Пеев.

Никой от близкия семеен кръг на Пейо не е виждал тъщата му, Красимира Трифонова, която е задържана за убийството му.

Според Весела Банова мисълта за баща не присъства в главите на тези жени по никакъв начин. „И те не правят никаква връзка между добруването на детето и неговото развитие и присъствието на баща и значението на бащина фигура в живота му. Никаква връзка”, казва тя.

Други близки твърдят, че връзката между Пейо и Габриела била само на хартия.

След убийството родителите на покойния баща се грижат за двете деца на Габриела. И ще се борят внуците им да останат в техния дом.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
16
 
! Отговори
Разследване преди 4 месеца
Така е във външно министерство. Сега един вестник събира изцепките им от последните десет години. Назначения на Емел Етем и Меглена Кунева. Алкохолик от МТСП в Берлин, футеков. Далавери, далавери, далавери за две страници във вестника
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
57 Достатъчно е било да кажат, че са кадър на ПП и всичко им е позволено. Както и на останалите пепейци.
48
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Недоразумението Лена от парапета отлагаше брака с дългогодишния си приятел Миро, за да не й "пречи", да гради кариера с ПП. Но когато сгафи с парапета и Киро просто, много бързо се омъжи, роди, и така реши, че е изпрала срама си. Бебетата и браковете, имотните схеми, алабала, парапета, сега и убийство, вместо знанието, умението и морала, са средство за влизане в политиката и властта на хората от ПП.
47
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И моята мечта е да имам семейство и деца, но като наблюдавам съвременните жени в България и съм силно разколебан, дори се плаша на моменти.
46
3
 
19
 
! Отговори
явно може преди 4 месеца
Факт е, че жените са завършени луди социопатки и убийци. Дано получат заслуженото наказание от съда. Но се чудя на хората, които са поддържали някакви отношения с тях. Как е възможно да не забележат, че не са наред за да се дистанцират навреме!? Как е възможно да имаш някакви връзки с подобни чудовища!?
45
6
 
8
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 месеца
Начело на държавата стои коалиция от милиционери, какво искате? Борисов е просто психичноболен манипулатор, които привлича и издига само такива като него животни и анти-хора.
44
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Престъпление е, членове на лявата ПП, която не е припозната в Евпопейския парламент, да се кандидатират за евпопейски депутати, само защото са в коалиция с ДБ, която членува в ЕНП. Те са от различни партийни семейства.
43
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да "успееш" чрез сектата ПП, това означава да не подбираш средства, парапети, бебета, брак, пари, лъжи, кариера, сделки с имоти, с криминални и прочее.
42
0
 
25
 
! Отговори
Аз пък преди 4 месеца
До Аз Се чудя, как тези две жени/а и който да е участвувал/, изобщо са си помислили, че след това изпълнение, няма да бъдат заловени?
41
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нация, която има премиер и лидер на сектата алабала ПП, който не говори български, нормално е, да е опростена. Вчера Киро просто парапета, каза пред Цветанка Ризова "да моа да докажа"?! Моя, немоа, Киро говори на жаргон и на ниво 5 клас. Факт. Депутати като Ицо Хазарта Среден *** в парламента, също опростачват нацията. Да не споменавам "Аз съм Наско" , бой за вратовръзки в НС, заснети търбух по време на химна и много други.
40
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А той бил ли е човек наистина?
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Една клеткса в зоопарка за дипломатката и дъщеря й да осигурява добра видимост за посетителите.
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
44 В СДС се учлениха много комунисти от БКП, която се прекръсти за една нощ, в БСП. След като ограбиха държавата при приватизацията, се върнаха отново в майката-хранилница БКП/БСП, както направи Корнелия Нинова. Демократите в СДС отидоха в ГЕРБ, а изметътпляватабоклукът от б.СДС, намери място в ДСБ,ДБ. Очаквано, ДБ се прегърна първо с ПП,БСП,ИТН в коалиция и днес с ПП.
37
6
 
3
 
! Отговори
До 44 преди 4 месеца
Абе,копейка,ти ли ще оправиш морала на нацията,с вашите фашизоидни послания?
36
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Резултат от прекомерните права на жените. Дотам се стигна, че се мислят за недосегаеми и богове. Аз затова съм сам и смятам да си остана сам завинаги. Така ми е по-добре.
35
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не се чува нищо за бащата и съпруга на тия двете.Да не са го изпратили и него в по-добрият свят?
34
1
 
8
 
! Отговори
НикогаВечеСДС-Чума преди 4 месеца
Как може ли ? Ами така!След успешното опростачване на нацията, чието начало беше поставено преди 33г. от СДС-Шайката, под професионалните напътствия на шпионите от Козяк, прилагайки "Доктрината Алън Дълас" и продължено другите шайки, като ОДС, БСП, НДСВ, ГРОБ и сегашните кирчовци, кокорчовци, тагаревци, бойкикиевци - какво очаквате да видите в англо- краварската колония !?Какво очаквате да видите след деморализацията и деградацията, която ни донесе и личния пример на СДС Чумата ?
33
0
 
8
 
! Отговори
До 36 преди 4 месеца
Пишеш глупости!Като че ли само ти си израснала по време на соца и сега можеш да си фантазираш.Във всички държави и всички общества се случват подобни неща,но никога у нас не е имало толкова агресия,колкото по време на прехода.Дали е от мизерия или простотия,или и двете,не знам,но нещо трябва да се направи.
32
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какви майки,това са дяволски изчадия,не заслужаващи да имат деца.Хиляди майки се борят с безотговорни бащи,други хиляди семейства мечтаят за деца,а на тия всичко им е дадено и очевидно незаслужено.
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До35. Има и статии за Украйна и Русия ,чети . Тази статия е друга не чети.