Бащата на Луиза Григорова се разсърдил за клип, на който се вижда как прокурорският син го удря

Това бе разказано днес в съда
30 яну 2024 18:50, Стела Стоянова
42
Бащата на Луиза Григорова се разсърдил за клип, на който се вижда как прокурорският син го удря
Снимка БГНЕС, архив

Красимир Григоров, който е баща на актрисата Луиза Григорова, се разсърдил на съседка, че бил разпространен в социалната мрежа клип, на който се вижда как го удря прокурорският син Васил  Михайлов. Това разказа комшийката му Зарица Димитрова в Софийския районен съд, където върви едно от делата срещу 19-годишния младеж.

Григоров и сина му Никола вече бяха разпитани по делото. Сега показания даде съседката. Тя заедно с приятели наблюдавали от жилището си спречкването между Михайлов и Григоров на 24 май 2022 г. пред пицария в центъра на Перник, пише "24 часа".

Васил ударил Григоров и той паднал на земята.  Нейна приятелка заснела случката и после качила клипа в мрежата. Малко по-късно синът на Григоров Никола й казал да не разказва за случилото се. На предишно заседание баща и син обясниха, че Красимир се опитал да разтърве Васил и друг младеж, и тогава отнесъл удара. Той не е подавал жалба в полицията. Съседката и нейните приятели викали от прозореца към Васил да не удря Григоров. Васил пък им отговорил, че бил провокиран, защото мъжът ходел по него.    
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
12
 
! Отговори
Това е "феномен преди 3 месеца
Някакъв 18 г. дрислю бие, назидава и трепе! Създава собствена организация в Софийския затвор!? Това явно е Анатихриста. Защо не се възползваме, с огледа на това, че българите никога не сме били християни. Поне да станем сатанисти, така. Не, че и в сатаната вярваме, де.
11
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е това е пропаднала държава - едно лeке да не могат да осъдят. Трийсет години банани по магазините ни докараха до това.
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Забелязвате ли че страшилището Васил бие винаги значително по-слаби от него хора.Като е толко ербап що не отиде някъде по морето там какви двуметрови 160 килограмови стероидно анаболни типове се въдят не е истина.Е на такива да скочи даже на 3-4 такива ама ще напълни пернишкия анцуг с много кафява маса..Нали е мъж? Или е мъж ама татко му да го пази и да бие некви възрастни хора и момичета.Гледам ги тия дето ги е бил в затворът ми кво да ви кажа. 160 см 50 кила. Тва е едрият.
9
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Целият апарат на престъпната държава Бyлгapиcтан за 3 години не може да се справи с един изперкал от наркотиците ММА състезател. Това показва колко струваме като държава. Вие колко пъти сте чували Майк Тайсън да се разхожда в Ню Йорк и за удоволоствие да пребива до смърт всеки, който не му харесва?
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вижте на снимката прокуроския син изграден наркодилър,побойник,рекетьор и сутеньор с фалшиви мускили типичния гангстер и е нон стоп на бело най-вероятно тате "съди" и му дава пара
7
0
 
5
 
! Отговори
До Хахаха преди 3 месеца
Къде видя мъж това е бащата на Луиза Григорова, луи гъргоров - феята !
6
2
 
0
 
! Отговори
От бореца преди 3 месеца
Па да дойде и аз да го ударя и да се сърди после на който иска дрътия шпендел !
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хората нямат нужда от такива....младежи....колкото по рано стане...история...толкова по добре за всички...
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В България ако полицията спре прокурорския син с бмв-то да прави дрифтинг на бело и уиски ще му се поклонят и ще си тръгне поживо поздраво обаче ако в сащ го гепят ще го арестуват ще има обществено полезен труд тлъста глоба че може и зад решетките да изкара някой друг месец да не говорим че остава без книжка за много дълго време ето това е разликата в правосъдието.
3
2
 
12
 
! Отговори
Хахаха преди 3 месеца
Мъжете в БГ са големи мишоци. Иначе карат мощни коли, ходят с анцузи, пият, правят революции на маса, казват, че ей сега отиват и пребиват някой, ама като едно лапе му шибне шамар и падне, после дори го е срам от това и плаче да не му се разпространява клипа, защото всички ще разберат, че големият мъж е един малък мишок.
2
1
 
22
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 3 месеца
Сегашните младежи нямат уважение.12-13 годишни фекалчета ми скачат на бой.Аз навремето само за дето минавах покрай големите ядох бой.Разсипахте я тая държава
1
6
 
8
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 3 месеца
Евроатлантици сър! Забавляват се!!!