Доц. Ангел Кунчев пил хапчета чудо и хвърлил очилата, той не знае

Главният здравен инспектор въвлечен в измама с лекарства
14 фев 2024 09:53, Петър Бойчев
27
Доц. Ангел Кунчев пил хапчета чудо и хвърлил очилата, той не знае
Снимка БГНЕС

Доц. Ангел Кунчев  се оказа ловко въвлечен в измама с фалшива реклама. В нея се твърди, че главният държавен здравен инспектор е открил препарат за възстановяване на зрението, който е изключително ефективен.

Интервюто е публикувано на интернет страница, наподобяваща сайта на Нова тв. В него се твърди, че бабата на доцент Кунчев е имала проблем със зрението, което чудодейните капсули са успели да излекуват. За "откритието" си лекарят дори бил аплодиран в продължение на 10 минути по време на Европейския конгрес на офталмолозите.

„Първоначално, когато разбрах за измамата, си помислих, че наглостта на тези симпатяги е огромна. Дори когато им казвате, че няма такова нещо, те продължават да твърдят, че лекарството е налице, че на конгрес е представяно. Пък са ми и ръкопляскали. Приказката ми хареса. Добре са я съставили", коментира в студиото на Нова тв  доц. д-р Кунчев.

Според него е лошо, че в тази схема, в която са замесени и други известни имена в медицината, продължава доста дълго време.

„Когато се сблъсках с първия подобен случай преди години, бях много афектиран. Опитах се да разбера има ли някакъв шанс да се справим с тази измама и да предприемем някакви действия, но се оказа, че това е малко вероятно. Схемата е така измислена, че бързо се сменя сървърът, на който е качен сайтът. Той е регистриран в държави, в които европейското законодателство не важи. Лъжат се доста хора за сериозни суми", подчерта доц. Кунчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: измамахапчетаКунчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Кумчо Вълчо" защо когато децата се раждат в родилните домове не ги оставяте за половин час около плацентата за да може чрез пъпната връв цялата кръв от плацентатат с цялата жизнена информация събирана от майката , бабата, дядовците за борба срещу болести да влезе в кръвта на малкото детенце, а веднага отрязвате пъпната връв и бебето остава без информация за болести? Защо тази плацента и Кръв отиват за КАНИБАЛИТЕ?
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Кумчо Вълчо" А защо не унищожавате недобрите Бактерии в тялото, Парразззитите, Червеите, Човешкия Чревен Метил? И защо вместо да ги унищожавате ги поддържате да си живуркат в тялото на човека, чрез вашите лекарства? Та Тя тая Медицина няма ЛОГИКА бе "Кумчо Вълчо:! Унищожаването ства много лесно: Чрез Орехова Тинктура от Зелени Орехи, Билката Пелин и Зрънца от Карамфил!
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Кумчо Вълчо" Когато нашето тяло не може да се изчисти от Тежките Атоми си прави Кошче за Бюклюк, което дофторите го нарекли "Тумор". Нашата Имунна система варди в това мъртво място да не навлезе бактерията Кандида! Но "Кумчо Вълчо" им прави "Химео Терапия" и им обнижава функцията на имунната система и Кандидата влиза в мъртвото място в Тумора и става възпаление и докторите казват, че имаш Рак!
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Кумчо Вълчо" а ти знаеш ли че Човека освен Ум има и "РаЗум"? Ти знаеш ли какво е "РаЗум"? Няма да ти го Обяснявам..... Това го знае Всеки Българин! Та те Котките са по Разумни от Плямпашите на които Плямпането им е Вързало Въже на Шията, още от пъвото Плямпане, понеже Котките са директно свързани с Вселената и само като каже "Мяу" и се свърва и мисли по Вселенски, а не по компутерски!
19
2
 
5
 
! Отговори
Копипасте преди 2 месеца
Той направи толкова много по-лоши неща по време на КОВИД като НОЩник, та някаква си измама ще му намали бездруго сринатия имидж!?
18
0
 
0
 
! Отговори
17 милона преди 2 месеца
са само в южното полушарие: https://globalresearch.ca/covid-19-vaccine-associated-mortality-in-the-southern-hemisphere/5832840 в сайта има опция за автоматичен превод.
17
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Кумчо Вълчо" а защо с лекарства отнемаш нашата Велика творческа Природна от Вселената творба - "Белите Кръвни Клетки - Имунната Система" да се бият с природните стихии на недобрите Бактерии? Сутрин във варено прясно мляко си вставяш Турмерик - Куркума и Цинамон от Цейло и си го пиеш и имаш Силна Бойна Имунна Система!
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Кумчо Вълчо", а ти знаеш ли, че ако всеки ден сутрин във варено мляко си поставиш една малка лъжичка лют "Каене Пипер", ще си почистиш Вените и Артериите и Капилярите и кръвта ти няма да бъде гъста течност, която едвам да се движи!
15
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
17 млн жертви на ковид отровите досега. Дали знае ли кунчо каква е присъдата за геноцид?
14
2
 
3
 
! Отговори
мРНК е БОЛЕСТТА Х преди 2 месеца
През ноември 2023 г. наднормената смъртност продължава да варира в целия ЕС. В пет държави от ЕС не е регистрирана свръхсмъртност: Румъния (-7,9 %), Малта (-5,3 %), България (-2,9 %), Хърватия (-1,3 %) и Словакия (-0,2 %). Сред 22-те държави от ЕС, в които е регистрирана свръхсмъртност, най-високи са показателите във Финландия (40,5 %), Австрия (20,2 %), Нидерландия (18,7 %) и Швеция (16,5 %).https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/images/5/5e/EXM_2023_nov.png СПОРЕД ЕВРОСТАТ ВАКСОДЕМИЯТА-БОЛЕСТТА Х върлува в мРНК ваксинираните Евро Ковид Гета.
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Кумчо Вълчо" ти колко български ОвчициКозиКоннчета изяде от по време на Ковидовата изкуствена пандемия?
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А "Кумчо Вълчо" знае ли, че пречистването на Вените, Артериите и Капилярите става като в половин литър чист 95% етилов алкохол поставиш 300 грама накълцан Чесън и оставяш това за 15 дни. Прецеждаш през марля и Първия ден преди ядене сутрин в чашка с мляко слагаш 1 капка, на обед 2, на вечер 3 и така до 15 капки! След това обратно от 15 до една и след като организма ти се подготви зачинаш Сутрин, Обед и Вечер по 25 капки докато ги авършиш. Това пречистване се прави са веднъж на 5 години!
11
3
 
3
 
! Отговори
В Словакия се почна преди 2 месеца
Премиерът на Словакия Роберт Фицо разпореди разследване на управлението на пандемията COVID-19 и ваксините след обявените 21 000 смъртни случая в Словакия от 2020 г. насам. https://globalresearch.ca/slovakia-prime-minister-robert-fico-orders-investigation-covid-19-pandemic-management-vaccines-21000-excess-deaths-announced-slovakia-since-2020/5848126в реч пред парламента на 23.01.24 Премиерът Роберт Фицо "... видяхте ли статистиката за това как са се увеличили смъртните ни случаи от различни сърдечносъдови заболявания вследствие на ваксинацията?
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нали и д-р Иво Петров редовно го постват в някакви реклами на един ямболски селски хитрец Патрик Ангелов, дето бил "химик работил дълги години в Софарма". Има един иконимически ПУЦ и е бил назначен да апаратчик на един лиофилизатор и брат му понеже е бил редактор във вестник "Труд" и му пускаха разни "скрити рекламки". Няма ли кой да ги спре тези? От времето на д-р Идиошков дето мелеше и пресоваше билки, всякакви шарлатани еволюираха.
9
2
 
8
 
! Отговори
Бай Чеп преди 2 месеца
Хвърлил очилата и си сложил контактни лещи. Очаквайте реклама на самобръсначки, при която "хвърля" брадата.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А "Кумчо Вълчо" знае ли, че дясното ОКО е свързано с лявата половина на Главния Мозък и означава "Мъжка Логика", а лявото ОКО е свързано с дясната половина на Главния Мозък и означава "Женска Емоция" Когато трябва да виждиш света без Емоции си затвори лявото око и гледай света Логично! Та "Кумчо Вълчо" Не случайно ние Хората - децата на Бог Хор за да станеме Човеци - Чо (енергия), Век (вечна) - ЧоВек (Вечната Енергия) нашите деди са опитомили Кучето и Котката!
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Навсякъде Динозаври "Кумчо Вълчо"!
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И мозъка си е хвърлил. Не му трябва.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В блендер вставяш една трета "Българско Кисело Мляко" + една трета "Чиста Бистра Водичка" + една трета "Магданоз" и включваш докато се получи сок. Пиеш го три пъти на ден преди ядене и правиш упражнения с очите си! Естествения "Магнезиум" в магданоза и едствествения "Калциум" в млякото ти правят "Здрави Кости", "Здрава Кръв", Здраво Орлово Виждане на Очите! и изхвърляш Очилата - възстановява ти се окумудацията за виждане и ти се въстановява роговицата на очите. Очиларските доктори отиват на Кино
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Професор" Николай Петров от ВМА даде два милиона от бюджета на болницата на дъщеря си без да знае, че му е дъщеря. Негов роднински прокурор от военната прокуратура го оправда. А Любо Спасов като се насмърка с кокаин прави частни трансплантации, а жена му се чуди как е забременяла от кокаино зависим. БЧК собственикът е оплетен в далавери на строителния "бизнес". Така че българите лекари са ми ясни. Светла му памет на Стоян Тонев още нищят далаверите