ГЕРБ кани ПП-ДБ на преговори в събота

Те ще са по предложения от Борисов проект за споразумение
Обновена: 7 мар 2024 15:52 | 7 мар 2024 15:49, Стела Стоянова
57
ГЕРБ кани ПП-ДБ на преговори в събота
Снимка БГНЕС, архив

Покана до ПП-ДБ за начало на преговорите за правителство, което да смени кабинета на Николай Денков, са изпратили от ГЕРБ.

Преговорите ще започнат в 10 часа в събота, казаха от партията на Бойко Борисов. Те ще се водят от преговорния екип на ГЕРБ - номинираната за премиер Мария Габриел, Деница Сачева и Теменужка Петкова.

Разговорите ще са по предложения от Бойко Борисов проект на споразумение за съвместно управление и по механизма за вземане на решения и извършване на назначенията в регулаторите.

Не е ясна причината, поради която от ГЕРБ отлагат с ден началото на разговорите. Настояването на лидера на "Продължаваме промяната" Кирил Петков бе преговорите за съставяне на ново правителство да започнат още в петък. В този ден лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и сегашният вицепремиер Мария Габриел трябва вече да са се завърнали от конгреса на ЕНП в Букурещ. Настояването на Петков бе разговорите да започнат в петък в парламента в стаята на парламентарната група на ГЕРБ-СДС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: ГЕРБпреговориПП-ДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А защо да не започнат в петък?Защото Габриел се е почесвала цял месец и не е готова,или защото Бойко нарежда да бъде в събота?
27
2
 
7
 
! Отговори
Надя преди 3 месеца
Човек трябва да има стоманени нерви и огромно търпение за да си има работа с наглите ,самонадеяни,самозабравили се негодници от ППДБ.Пълни Из Ро ди на, които в главите им се въртят само схеми как да се докопат до повече власт,за да крадат още повече.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Както и отвори думата Тошко Йорданова за кайвето по турски на миндера в джезве три пъти по три пъти кипяно у пеефски и ефенди хаджи Ристо дето все за конака питаше и как да се намърдат и те там. И за гурбетчиите по Европата дето продават мускалите , като се върнат . Как дотри пъти да се отрекат и пак да се сглобят. Обаче ще чакат хабера от високата порта и от други още по големи люде с едрите кесии.
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Направо идете в Джуджетата - там преговаря мафията. Отдавна показахте, че за вас Конституция и закони нищо незначат. Даже правителствата се одобряват от посолоството и се договарят извън НС! Срам и позор, измамници!
24
3
 
11
 
! Отговори
Уау преди 3 месеца
А що не се съберете на мазно турско кафенце при ефенди Пеевски? Много ще ви потръгнат преговорите там. Питайте брадат Ристьо, той ги разбира нещата, пък и е бил вече на кафенце и знае кое, как и защо да стане!
23
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Боче, отсвирвай тези глу...***, че взеха нещо много да те се мотат из краката. Вече им е изпята песента. Теб те изпраха, мазните се оляха....Естествено, че вече не ви трябват-нито на теб, нито на чичо Пей!
22
1
 
14
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 3 месеца
Герб кани подмяната, те пък на свой ред също канят Герб. Е голямо канене, голямо чудо! Но дали ще се канете или не, няма никакво значение, и за бебетата е ясно, че нищо от вас не зависи и нищо вие не решавате! Вие всички сте слуги в ръцете на чуждото посолство и работите единствено за чужди интереси, против България и заспалия наивен народец!
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е що в събота, в петък е 8 март, трябва да ги уважиш за празника!
20
3
 
7
 
! Отговори
ДО 20 преди 3 месеца
Ицо не е поканен.
19
1
 
8
 
! Отговори
Бойка калдаръм кадън преди 3 месеца
Каня Кирчо бей да дойде в харем гроб,да му покажа какви знойни кадънки съм му подготвил, цели 4 ще водят устните преговори, данни кадъни, а за Асен Василевс съм подготвил няколко заптиета да види,че и на него имам как да се подмажа. Вече 40 години служа на големци, знам аз как да правя преговори, на Тодор Живков бях слугиня, на Путин робиня, на султан Ердоган кадъна, свят ще им завия, с толкова разтропана кадъна не са били досега.
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Може, ако осигурите мазно турско кафе за Ицо и подходящо място да поседне, ако ни разбирате!
17
3
 
7
 
! Отговори
Samo minavam преди 3 месеца
Ще има бръмчане с 200. Оня, където си пикае в крачолите си отива и Кирцата е пътник. Дон Боко усеща звездния си миг и оня, финансист, може и да го бръмчи с 300
16
2
 
8
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 3 месеца
галка е наредила - Сглобарията ще продължи. Но тЛ ъстия ще си иска 50 %. А Д(п)С не се знае колко и от там им е мъката. Нямат много възможности и капацитет пъ дъ бъ
15
1
 
9
 
! Отговори
123 преди 3 месеца
Снимката е чук!Егати просташките физиономии!!!
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Няма надежда вече. И да е имал Аденауер вече я няма Европа.ЕС подкрепя мафия и престъпници.Нарича сама себе си ад и чака да накаже там всеки, който не им изнася.Апропо тези сбирки на клубове по интереси сред политици и съдебна власт ги е дала римската антична република.Голямата римска практика.Кой измисля мафията, пак тази Европа.
13
3
 
9
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 3 месеца
Зозич, до нова година боко ще е у панделата!
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Поканете и Дилянчо да ви наблюдава кви ги вършите.
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тц, събота не става, Киро е на ски, а в неделя на масаж да отпусне от ските. Понеделник му е почивен ден, вероятно сряда щото четвъртък ще отскочи да види някой посланик, а след това в петък по принцип не се работи по политически причини.
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Докъде стигна тая държава шофьор от бандата на, Карамански крадец на коли да определя съдбата и
9
2
 
3
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 3 месеца
сака да види как боко че върне първия мандат!