6 души са новите случаи на Ковид за денонощие

Няма данни за починали
31 мар 2024 08:12, Красимир Ангелов
19
6 души са новите случаи на Ковид за денонощие
Снимка: БГНЕС

През последното денонощие са регистрирани нови 6 случая на коронавирус у нас. Няма починали, сочат данните от Единния информационен портал.

Направени са нови 744 теста и са поставени 5 ваксинационни дози.

Трима души са постъпили в болнични заведения през последните 24 часа.

Хоспитализирани с Ковид в момента са 142 души, а в интензивни отделения се лекуват 22 от тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
до 16 преди 1 месец
Искам Certina precidrive Chronometer.Некви китайски боклучаци дето им викат смарт не искам и да ги виждам!
17
0
 
0
 
! Отговори
до 12 преди 1 месец
Германеца дето се е ваксинирал е изкарал поне 100 000 евро от сертификати,а антиваксърите -нищо!Сетил се е човекът забогатял е!
16
0
 
0
 
! Отговори
Феминистът. преди 1 месец
Още ли се занимават с тези Ковид безсмислици? Имало шест човека заразени. Много важно. Няма да се учудя, ако днес днес открият повече болни от различни форми на рак, отколкото са заразените от Ковид. Но онкологичните заболявания са "нищо работа", те не присъстват в ежедневните поднасяни на хората сводки. За това пък Ковид! Социално догматизирани лекари сплескани. Дай им да се подчиняват на основния мейнстрийм. Учили по 15 години ментално инвалидизирани креатури.
15
1
 
7
 
! Отговори
Ваксиналюбител преди 1 месец
Ужаст. Да пуснат отново томболата със смарт часовници, че да има някакъв смисъл да се бода още.
14
2
 
7
 
! Отговори
Умнокрасив преди 1 месец
Прецаках се, но никой не ми е виновен.
13
9
 
1
 
! Отговори
Паци преди 1 месец
И аз го набарах от нищото. Всичко има вкус на предпазна гумичка, ракията има вкус на ацетон. Баси, да минава, че се не трае...
12
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма поставено дози вчера,. Новината е със статистиката от предишен ден. Има само един нов случай.
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е кой пък ще иде да се боде в събота с "ваксина"? Единствено Щурия ваксинар. Поставил си е пет дози. Дано бие рекорда на Анонимния германец с 300 "ваксини"... :)
10
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Случаите на рак при младите хора сериозно започнаха да се увеличават след 2010 година. Затова учените казват, че няма нищо общо с Ковид-19 и ваксините за него, но нашия антиваксър едно си знае, едно си бае.
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредна поръчкова публикация за Ковид ,отново и отново...за да плашат население и да рекламират поредните ваксини. Всяване на страх ,паника ,напрежение...ПРАЗНОГЛАВЦИ от щаба ,разпростаняващи Fake News.
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Безпрецедентен скок на агресивни ракови заболявания: Видео с английски субтитри на д-р Дитрих Клингхард. Той предупреждава и описва нарастването на случаите на рак като "феномен на хокейния стик", съвпадащ с растежа в продажбите на лекарства за рак.Много от неговите пациенти, които имат генетична предразположеност към рак, преживяват "експлозия" от случаи на рак.Това значително увеличение на агресивните случаи на рак засяга тези, които са последвали препоръчаните мРНК.https://aussie17.COM
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Докато принцесата на Уелс разкрива диагнозата си, лекарите предупреждават за мистериозна "епидемия" от рак" - Водещи лекари предупреждават за мистериозна нова "епидемия" от рак на корема при по-млади хора, като се очаква броят на ранните случаи на рак да се увеличи с около 30 % между 2019 и 2030 г., съобщава Telegraph. https://telegraph.co.uk/news/2024/03/23/doctors-warn-abdominal-cancer-epidemic-princess-diagnosis/a
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Защо все повече млади хора се разболяват от рак?" - Експертите твърдят, че увеличаването на броя на диагнозите може да се дължи на нарастването на затлъстяването, алкохола и тютюнопушенето, както и на промените в диетата и микробиома, пише "Таймс". (Нищо общо с ваксините с мРНК?)https://thetimes.co.uk/article/princess-of-wales-kate-diagnosis-why-young-people-getting-cancer-9nzfxt08j
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Усещам че пак са сложили на прицел пейките - затуй ни пробутват тези новини. Всеки момент очаквам да преминат в къртене.
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вчера има 1 нов случай, а не 6 и няма поставени дози ваксина, няма и излекувани, постъпили в болница и починали. Направени са 160 теста. Така е в събота и неделя.
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има лиГлупаци които вярват още на това ? Сигурен съм, че в софия има на всеки 3 един докато в провинцията на 100000 човека един може и да има а може и да няма
2
1
 
16
 
! Отговори
ЗЕЛЕВ СЕРТИФИКАТ преди 1 месец
Добре. Това е невиждна ярост. Ще се къртят пейките в парка пак. Отивам да се набода и ще получа бонус -20 лв за покупки в супера. Nice, a?
1
7
 
10
 
! Отговори
Мутафчийски преди 1 месец
Ще се мре, яко ще се мре! Помнете ми думата! Още поне 10 години ще продължи пандемията! Всеки ден ще пишат за заразени и загинали, а до тогава си носете масчиците и се боцкате с бустери на всеки 3 месеца! Муааахаха!!!