Шефът на ДАНС: Братя Димитрови са имали влияние в МВР

Те поддържат контакт с Живко Коцев
Обновена: 16 апр 2024 17:34 | 16 апр 2024 17:30, Стела Стоянова
94
Шефът на ДАНС: Братя Димитрови са имали влияние в МВР
Снимка БГНЕС, архив

“В хода на работата е установено, че Стефан и Марин Димитрови разполагат със значително влияние с МВР. С Живко Коцев и други служители те поддържат контакт”. Това заяви председателят на ДАНС Пламен Тончев, предаде БГНЕС.

Тончев обясни, че са създали контакти и с хора от Агенция Митници.

Шефът на ДАНС обясни, че основната роля на братята Димитрови в контрабандния канал е да осъществяват контакт с хора на висши публични длъжности с цел осигуряване на протекция. Той обясни, че е постъпвала информация за замесени митнически служители в тази схема.

Тончев заяви, че до месец април 2023 г. Петя Банкова е била служител на ДАНС и не е имала официален достъп до информация касаеща дейността на Агенция “Митници”. Сигнали за противозаконна дейност към Банкова не е имало не мога да кажа по какъв начин е назначена за шеф на Митниците и с чии протекции е ползвала”, посочи шефът на ДАНС.

Тончев обясни, че е знаел за контактите на Банкова с братята Димитрови, но като заместник-директор на Митниците не е имала правомощия да осъществява действия в тяхна полза. “Вече след това като директор е подпомагала Стефан и Марин Димитрови. Не мога да кажа, че министърът на финансите е знаел за нейните действия”, заяви Пламен Тончев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от Общество
Липсата на редовен кабинет не е пречка за еврозоната
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
2
 
! Отговори
Ушеф преди 1 седмица
..........Ясно.............Закривай Милиционерската секта........Милиционерите са Организирана Престъпна Група. Биологичен Отпадъчен Материал.
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кученто, което гушкаше Путин, като подарък от Борисов ни струва доста повече от едно пуделче, което се снима с пачки.
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Забрави се за Нотариуса, Еврото и Боковите далавери, които са в пъти по-мащабни от някакви недоказани канали за цигари, за които уж всички знаят години наред
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Ментата". Последна инстанция, радвам се, че ни припомнихте за него, щото никой не би го потърсил целенасочено. Някакво гомно гнусно.
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя ta]ak на снимката го бяха изловили в неправилно паркиране на жълтите павета, и отказа да си премести колата.. Живеем в свят, който възпитава примирение с всякакви уродливости. По-добре гледайте да се махнете от това гето, докато имате възможността.
81
0
 
0
 
! Отговори
akudдфгх преди 1 седмица
важно е на края дпс и герб да не могат да Оправляват в никаква коалиция или сглопка......тава са партиите създали и доосъвършенствали обрачите от фирми да догат, какво всъщност са "обрачите от фирми" ??? това са фонд замеделие, НЗК. нап(ддс) . АЕЦ от тук се източват милиарди, а малките държавни институции са подарени на малките областни послушници на който им е позволено да развиват корупцията с цел на никой да не му пука какво става в главните министерства :)
80
0
 
2
 
! Отговори
Тези са убийци преди 1 седмица
От МВР и ДАНС нищо не става, отрпки те масово работят за мутри с много пари и политически партии, убиват по поръчка всеки показан от Бойко Борисов!
79
0
 
1
 
! Отговори
Поръчкови убийци преди 1 седмица
Пернишки Българи (банда) убиват хора в град Австрия Виена!
78
0
 
3
 
! Отговори
Какво прави преди 1 седмица
този измамник Ментата на снимката, той ли е шафът на ДАНС ? Шарлатаните от "Магнитски" вече работят за имунитетът си ! Погнусявам се като чуя, че сме биле държава и още по-гнус ме хваща, че сме тоталната излагация на Левски, Ботев, Бенковски и т.н. ! Шмекери и измамници за които велики държави ни предупреждават ние ги избираме да ни управляват и им гласуваме имунитет за да ни довършат ! Не искам да казвам, че съм българин, това е срамно !
77
0
 
3
 
! Отговори
След Украйна преди 1 седмица
Е ред на дупетатите за ваканция при Мохамед.
76
0
 
2
 
! Отговори
Фалшива мента преди 1 седмица
И алкохол са за в канАЛА.
75
0
 
2
 
! Отговори
Дойде време за преди 1 седмица
Отстрелване на всички против развитието на България и родното производство като Чаушеску.
74
1
 
3
 
! Отговори
тъпомер преди 1 седмица
Та извод,разработвали този канал от 2022 г. ,но арестуват шеф на митница на 3 месеца,нарушили са няколко закона.Извод живеем в мафиотска държава,сициалянската ряпа да яде.Извод драскачите управляват държавата.Извод бегайте от тая държава,тук са останали пенсионери(те са нащи бащи и майки към тях с уважение) и чалга поколение неработещо и некадърно за нищо.
73
0
 
6
 
! Отговори
С,за тия знаеш преди 1 седмица
А за влияние на Нотариуса в Прокуратурата не знаеш.
72
3
 
5
 
! Отговори
БАШ ТАРТОРА преди 1 седмица
Бойко Рашков - Дамаджанов. Слава на БКП !
71
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Предизборната кампания на ГЕРБ и ДПС продължава с пълна сила
70
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Снимката е на стария-нов задкулисен шеф на ДАНС - Йордан Цонев. Пак в комбина с Шиши
69
2
 
7
 
! Отговори
Някой преди 1 седмица
До ъ. Не. Показват истинския шеф.
68
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хм, ако не бях изпълнен с доверие в журналиZъма на сайта, бих се обзаложил, че това на снимката е Данчо Ментата?!
67
0
 
12
 
! Отговори
ъ преди 1 седмица
Това на снимката ли е шефът на ДАНС. Бих се заклел, че е Даньо Ментата. Гледай ти, каква прилика, да не са роднини нещо?

Спонсорирани публикации