ДНК анализът доказа: Велико Минков е баща на детето на Габриела Славова

Той не я е търсил през тези два дни, в които е на свобода
Обновена: 2 май 2024 13:28 | 2 май 2024 13:20, Нели Христова
67
ДНК анализът доказа: Велико Минков е баща на детето на Габриела Славова
Снимка: БГНЕС

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова - Пеева, обвинена в убийството на съпруга ѝ Пейо Пеев. Това показват резултатите от ДНК анализ, съобщи Минков за БНТ.

Минков заяви, че се притеснява от решението на съда да освободи Габриела Славова под домашен арест и хипотезата тя да гледа двете деца. Според него Славова не е психически стабилна и би могла да навреди на децата.

На 30 април съдът пусна от ареста Габриела Славова, тя твърди, че е невинна. Въпреки че има данни за нейната съпричастност към престъплението, липсва опасност тя да се укрие или да извърши друго престъпление, посочи в мотивите си съдът.

Вечерта на 21 януари Пейо Пеев е бил удушен в автомобила си. След това е бил преместен и запален в района на Витоша. Според близки на убития двамата са имали проблеми, а Славова дори не му е давала да вижда двете деца. В същото време за бащинството на второто дете претендира бившият депутат Велико Минков.

След три месеца зад решетките Софийският апелативен съд пусна под Славова домашен арест. Заедно с майка ѝ Красимира Трифонова бяха задържани през януари, след като тялото на Пеев беше открито на Витоша.

"Габриела е абсолютно вменяема. Според мен има нарцистично личностно разстройство. С каква увереност казват съдиите, че няма да извърши друго престъпление. Особено, както намекват, че трябва уж децата да са при нея. Притеснявам се, защото Габриела не е в добро психично състояние. Как така тя прекарала инсулт и в лошо психично състояние ще гледа тези две деца под домашен арест?", пита се бившият депутат от "Продължаваме промяната".

В двата дни, откакто е пусната под домашен арест контакт с нея не съм търсил, обясни Минков.

"Децата са категорично в прекрасно състояние при родителите на Пейо. Хората си ги гледат абсолютно отговорно. Малкото дете, моя син, си вика пее прекрасно, няма проблеми с ларинкса. С радост мога да кажа, че децата са в сигурна среда, абсолютно добре отглеждани. Определено е заменима тази майчина грижа", категоричен е той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от Снимка на деня
Дъжд на Разпети петък, на места валежите ще са интензивни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Такива скочубри в близкия изток ги убиват с камъни на място. И има защо. Да си омъжена, да се плющиш с друг, да родиш дете от него и да излъжеш мъжа си, че е негово. Даже смърт й е малко на тая, а като капак убила и съпруга си.
13
8
 
16
 
! Отговори
Г-жа Хазартова преди 4 седмици
Вина? Ми поредния опортюнист аматьор, точно като повечето членове на ПП-ДБ!!! Един дол дренки !!! ДСБ София са същите измамници на дребно и най-нагло зимата карат ски на Куршевел. А там е свърталище на олигарси, престъпници и измамници от източния блок!!! Ама гласувай народе!!!
12
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Жалко,че това детенце цял живот ще носи товара на майка убийца.
11
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Той е биологичен баща, но по СК за баща се вписва мъжът, за когото е била в брак към момента на раждането на детето. Вероятно човекът ще трябва да се занимава със съдебни дела, с неясен изход, ако иска да си вземе детето.
10
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тя е виновна за убийството но понеже е жена я пуснаха да си гледа децата вкъщи. Супер лигитимен съд
9
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Веднага ДНК тест и на Просто Киро за Лена мустака :)))
8
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 9 Ти си адски глуповато русофилно парче. Каква вина има тоя на снимката?
7
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
А къде са лидерите на ПП да коментират случая с убийството, след като всички замесени , вкл тоя на снимката са членове и активисти на ПП?
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
"липсва опасност тя да се укрие или да извърши друго престъпление" - Не знам - по-хубаво да си фана очите, да сменя града и да се спотайвам 2-3 години, вместо да лежа 15 за убийсто.
5
6
 
2
 
! Отговори
Примирен преди 4 седмици
Ми хубаво.
4
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
*** няма ли да излязат да викат или щом е бял мъж може?
3
1
 
49
 
! Отговори
Адвокат преди 4 седмици
"Как така тя прекарала инсулт и в лошо психично състояние ще гледа тези две деца под домашен арест?"-този пък все едно,че пада от марс не знае ли ,че всеки заподозрян в престъпление в България веднага се "разболява"
2
4
 
21
 
! Отговори
Зозо преди 4 седмици
Поредната драма достойна за сериал... Изаура, Лионсио, Касандра, Ранду....
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
какъв интересен турски серял ,предчувствам че още по интересно ще става.