Ужас! Махнаха 15 кърлежа от дете след разходка в Южния парк

От столичната община твърдят, че са пръскали в края на март
Обновена: 2 май 2024 09:21 | 2 май 2024 09:15, Петър Бойчев
123
Ужас! Махнаха 15 кърлежа от дете след разходка в Южния парк
Снимка БГНЕС

Над 15 кърлежа са били махнати от тялото и дрехите на 2-годишно момченце след разходка в Южния парк в София. За това сигнализира майката, която предупреди по Нова ТВ родителите да бъдат бдителни.

Петя Лозанова била на разходка в парка с двете си деца - момченце на 2 години и момиченце на 6.

"Децата си играеха. След като си тръгнахме видяхме, че цялата буза и ръцете на сина ми бяха покрити с кърлежи. Бяха много малки. За щастие, все още никой от тях не се беше забил, само пълзяха по тялото му. Топката, с която играеха децата, беше покрита с десетки кърлежи”, разказва още ужасената майка.

Кърлежи имало и по дъщеря ѝ. От Столичната община заявиха, че тази година тревните площи са обработени за кърлежи по-рано от обичайното - в края на март. Имало и частично пръскане.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още по темата: детекърлежиюжния парк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
2
 
! Отговори
хехе 2 преди 1 месец
българска работа !
51
4
 
7
 
! Отговори
Друг Въпрос преди 1 месец
да Оставим на Страна, че преди 1989 години, такова нещо като кърлеж - просто нямаше! обаче, аз имам друг въпрос - като се Пръска ги Убива - нали така, е тогава и особено и след студената зима, от къде идват новите Кърлежи за Лятото - явно някой трябва да ги заселва, това е все едно като заколииш прасето за Коледа и след това за Гергьовден да имаш малки прасенца - някак липсва логика!!
50
1
 
2
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 1 месец
15 кърлежа, 80 лв. на парче за махане в болница...... Общината да твърдят каквото си искат. Сега съд до последно!
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Та, Откъде, дойдоха тия Кърлежи в София и кога, коя Година?!----------------------------------------------------------------------------Има ли много кучкари в София да си разхождат песовете - те са основните заподозряни, макар че уж се грижат за тях
48
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По време на соца даже осветление нямаше в Южния парк. Това беше една ливада на края на града.
47
2
 
2
 
! Отговори
до ааа преди 1 месец
с една дума българска работа - мързелива , мърлява и проста ! а б их казал и крадлива ...
46
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И ние кати малки ходехме боси по едни келяви сандали по тревите, и се вряхме навсякъде - за кърлежи ме бяхме даже чували.
45
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Аз мисля , че Кирил Петков ги отглежда и тайно ги ръси по градинките !
44
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Васко да не би да е пръскал с Шанел5 по кърлежите? Васко, признай си, с какво пръска, та сто кърлежа облазиха децата?
43
2
 
11
 
! Отговори
Въпросче преди 1 месец
ами аз като Дете в София си играех във всички градинки в тревата - за кърлежи дори не бях чувал, че съществуват, още по-малко да са ми се забивали. Та, Откъде, дойдоха тия Кърлежи в София и кога, коя Година?!
42
5
 
2
 
! Отговори
българин преди 1 месец
Който иска децата му да играят на чиста трева и слънце , ги води НА СЕЛО ! Ако има къща , ако няма - си купува !! Евтини къщи се предлагат и не толкова далече от София - по пътя за Петрохан има колкото щеш ! Също покрай Сливница , покрай Костинброд и т.н. !
41
0
 
7
 
! Отговори
ааа преди 1 месец
мин година на един приятел синчето му извадиха 2 кърлежа от градинката в Лозенец, която си играят въпреки че уж площите бяха пръскани и обработени ...очевидно или не пръскат с какъвто трябва препарат или изобщо не пръскат . аз лично подозирам че пръскат с някъв разреден разтвор който не хваща почти нищо . беше към юни месец някъде почти преди година ...
40
3
 
2
 
! Отговори
л0ш пр0р0к преди 1 месец
очаквам и следваща Фалшива Новина - Първи смъртен случай на дете след охапване от кърлеж - тука купените така ги Ескалират, като тия Бебетата с Коклюш, дето и до ден днешен - няма Аутопсия и Доказателства на Документ, с Подписи на Патолози и Експерти!
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
2 варианта - или това е някоя приближена до ГЕРБ и това е част от залповете по ПП-ДБ преди изборите. Или това е някоя много паникьосана БГ-мама, на която всяка буболечка й се привижда като кърлеж. Помня разказваха за една (не знам виц или истина), че питала в техните групи дали каишка против кърлежи за кучета вършела работа и при децата :D
38
1
 
1
 
! Отговори
не вярвайте ! преди 1 месец
ШОП И УЖАС ! КЛИКНИ ТУК ! :)))
37
3
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
КОГАТО СЪПРУГА И СЕ ПРИБРАЛ ТЯ МУ ПОКАЗАЛА 15-ТЕ КЪРЛЕЖА, А ТОЙ И КАЗАЛ ТОЛКОВА СИ ГЛЮПАВА ПЕТЯ ТОВА СА ЛИСТНИ ВЪШ-КИ С АКЪЛ КАЛКОТО ТЕБЕ :D
36
2
 
2
 
! Отговори
Муахаха преди 1 месец
какво вече е Факт в България - "ами една жена каза"...
35
1
 
1
 
! Отговори
Аз Съм Носителят преди 1 месец
на Светлината Луцифер и ще Ви Пръскаме като Лебарки - Райт Избива ги до Крак, щом се Страхувате от Кърлежи - ние Против Вас - Пръскаме, ама Офцъта си е Офцъ!
34
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябва нещо сериозно да ти е сбъркано в главата щом си пускаш децата да се валят май месец в тревата по парковете. Или пък има един останал в тая държава, който вярва на общинар? Даже и пред мене да пръскат пак няма никаква гаранция, че не е с вода от чешмата, а препаратите да са заминали услужливо при някой техен си човек за вилата му. То и майката е с IQ на 2 годишно дете. В Южния парк - 1,48 кв. км били пръскали... С какво? То няколко цистерни трябват за тая площ.
33
3
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
В МОМЕНТА ИЗВАТ ИЗБОРИ! И ЗА КАПАК КМЕТА БУТНА МОНУМЕНТА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ!! ВИНАГИ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ЛЪЖКИНИ ДА ЗЛЕПОСТАНЯТ КМЕТА И ПП-ДБ ПРИ ТЕЗИ ПОЛОЖЕНИЯ! АКО ИМАШЕ ПОНЕ 1 ДОКАЗАТЕЛСТВО НО ТАЗИ ИМА САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ПРОКЛЕТАТА !