Нови сигнали в Helpbook: Отново проблеми с паркирането в големия град

В платформата получихме сигнал и за бъдещ ремонт
21 май 2024 20:15, Красимир Ангелов
18
Нови сигнали в Helpbook: Отново проблеми с паркирането в големия град

Проблемът с паркирането в големите градове става все по-тежък и това е от години, като всички сме потърпевши - участници в движението като шофьори или пешеходци. Нещата ескалират и не рядко сами създаваме опасностите, на които сме подложени волно или неволно.

Наш потребител писа чрез платформата на Helpbook.info с молба за предприемане на санкции от отговорните органи към водач на бус, който паркирал превозното си средство на пътното платно, на завой към булевард и по този начин силно ограничил видимостта при маневри на другите шофьори. От изпратените снимки е видно, че с това негово действие възможността от ПТП е повече от реална.

Проблем с паркирането има и в район „Красна поляна“. Там редовно колите паркират на самите улици, особено около училищата, като струпването е най-често сутрин и вечер, когато закарват или прибират децата си. Според автора на сигнала единственото решение е улиците да станат еднопосочни, което би улеснило хората, които идват до училището, а също така и живеещите в района.

Друг наш потребител моли да му бъде предоставена информация кога и какъв ремонт се предвижда да бъде извършен на пътя от разклона за село Плана на мотел Брезите, до самото село: „По този път всекидневно пътува автобус 70 на градския транспорт и всички ние с личните си автомобили. Това не са дупки, кратери, ями, не може да се пътува нормално. Винаги се е правело нещо за този път, но тази и миналата година нищо не се прави!, пише в сигнала.

С останалите сигнали можете да се запознаете в платформата на Helpbook.info, където можете да подадете оплакване към отговорните институции, които да предприемат действия по решаване на проблема и да бъдете уведомени писмено за предприетите мерки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от Общество
БДЖ започва поетапно въвеждане на системи за видеонаблюдение
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
do 17 преди 1 седмица
какво имам и какво нямам няма нищо общо с въпроса,и няма как да знаеш гоСин паветножлътников.Жалките ви напъни да накарате народа да се чувства виновен че кара автомобил ще ви излезнат през носа
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до "и защо някой тролейбус трябва да ми втълпява че колата била лукс?" щото нямаш паркомясто бе аграр! Кой да ти го купи, аз ли?
16
1
 
3
 
! Отговори
Неминон преди 1 седмица
До Анонимен: качвай се на автобуса и недей да мрънкаш! Пеш, колело и т.н.
15
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
и защо някой тролейбус трябва да ми втълпява че колата била лукс?Колата е необходимост! Вероятно над 90% от навършилите пълнолетие имат автомобил срещу шепа зелени еурожендъри решили че им бил мръсен въздуха - еми ходете на село пасете козите на чист въздух бе емилитротинетковци
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
България е потъващ кораб
13
0
 
5
 
! Отговори
Денкоолу преди 1 седмица
Бандита Коцев във Варна ще прави целия град зона за паркиране, а в момента чертаят маркировки върху кратери, където може да ви се разпадне автомобила! Решили са от ПП-ДБ предателите да теглят всичко каквото могат и да бягат! Лорер прави алабала на изборите във Варна и градът е обречен!
12
6
 
4
 
! Отговори
Аз си имам паркинг преди 1 седмица
В затворения комплекс за милион евро и ми е през па4ока че нема къде да паркирате Мухахаха
11
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Цяла София зона и всичко ще се оправи! Знам че ще нацъкате минуси защото 80% сте селяни без софийска лична карта!!!
10
0
 
4
 
! Отговори
То около Витошка преди 1 седмица
Е страшно Гето
9
0
 
5
 
! Отговори
Паяка преди 1 седмица
Да определено в Красна поляна са го закъсали яко.Наскоро ходих до дилъра да си купа малко Мара.То тема къде да спреш.Наложи се да ги запуша всички.
8
4
 
9
 
! Отговори
До 7 преди 1 седмица
Ти до къде пътуваш толкова в града, бе пocepкo? Докъдето пътувам имам гараж, разбира се. В офиса лично място, но едно че не ходя и второ- ако ходя, ходя пеша. Ако реша да ида на някакво мероприятие, на пазар или където и да е, то или има платен паркинг, или е зона. А в гетата без място за паркиране работа нямам.
7
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 3 Ти гараж на всяко място до което пътуваш ли имаш?
6
3
 
2
 
! Отговори
GTI 2.3 V5 150 коня преди 1 седмица
а аз кат нема де да пикирам дзвера оплаквам ли се у ярдим тефтера :)))))))))
5
2
 
3
 
! Отговори
ПП ДБ преди 1 седмица
Проблема е решен слагат нещо като касова бележка от цгм и така проблема УЖ е решен.Жалбоподателя е доволен цгм прибира някой лев като извършва търговия със закона за движение по пътищата и както се казва проблема е да си го преместиш от левия в десния крачол.Да живее демокрацията и всеки заКон си има ценоразпис
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Имате метро вече почти навсякъде ама къде сте видели гъззе без беенве??
3
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Който си има брада, да си има и гребен. Аз защо имам 4 гаража?! Стига вече всеки с кола. Колата е лукс.
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Който има проблем отпада от играта, не се мъчете а си бракувайте бараките!
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На село няма проблем с паркирането! Супер е там, бягайте!