Ето го синчето, което ще наследи властта

Северна Корея за първи път показа на света Ким Чен Ун
30 сеп 2010 11:52,
55

Държавната информационна агенция на Северна Корея разпространи снимки от конгреса на Корейската работническа партия, на които за първи път Западът видя как изглежда неформално обявеният за наследник на властта син на Ким Чен Ир. Снимка: БГНЕС

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
Майор М преди 13 години
Редиците не се знае как са колега, но виж колоните са си криви в задния край :)
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как изглежда ли,има леко дебилен вид
49
0
 
4
 
! Отговори
Капитан К преди 13 години
Пффф тия как са изкривили редиците на 4 снимка май-май плачат за каторга в солните мини на север.
48
1
 
3
 
! Отговори
Хо Хо Хо преди 13 години
Не виждам голяма разлика между диктатурата в Корея и монархията.Остава въпроса за не толковата интелигентна физиономия на младият монарх Ким Чен Ун.
47
6
 
9
 
! Отговори
комунист преди 13 години
Мечтата ми е някой ден да отида да живея в Северна Корея,там животът е тих и спокоен,по добро е от Швейцария!Там е чисто,няма мутри,***,гербаджии.Много искам да имам апартамент в Пхенян с изглед към паметника на Чучхе или да живея в най-високата сграда в столицата.Моля се на господ всеки ден да отида там преди да са я нападнали империалистическа Америка и даже чукам на дърво да стане скоро
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Коментарът "до 46" да се чете "до 43"!Грешка при писането!
45
1
 
1
 
! Отговори
до 46 преди 13 години
Това дето го пишеш прочете ли го някъде или ти го казаха?Пълни глупости-къде ще ходиш като нямаш пари,опитай се да правиш нещо без чадър от някого и ще видиш свободата в действие по главата ти!Зомбирането не е забранено,но не пиши лозунги от вестниците под формата на мисли/собствени/!И не прави изводи за другите съдейки по собствената си ограниченост!
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА СТРАНАТА НИ Е В РЪЦЕТЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА...И НИЕ ЗНАЕМ ТЕХНИТЕ ИМЕНА...!? " да не би по-различно е при нас? чии деца са учили в чужбина на времето, а сега /е, сега има ,но единични случаи ,/?
43
0
 
2
 
! Отговори
do 16 преди 13 години
много си злеа нима всичко което се прави не с цел облагоделстване на управляващата ги върхушкаи тук е такасамо че не ходиш с дочени дрехи и никой не те спира да правиш каквото искаш ,да бъдеш какъвто искаш и да идеш където искаша това че не можеш е твоя грижа
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не е истина каква стерилност лъха от тези снимки, за кво се борят тея, поне да им беше обещал вожда девици в отвъдното....
41
6
 
2
 
! Отговори
комуняга - до 36 преди 13 години
Не е най-голямото лицемерие, а просто необходимост за единството на държавата. Може да се направи и идеален комунизъм без царе, в който всеки гражданин знае как да действа по най-добрия за идеята начин и няма нужда някой отгоре да го заставя със страхопочитание. Само че, за целта трябват години обучение в гражданско самосъзнание и дори тогава не е сигурно, че след като им се даде свобода, гражданите няма да се раздробят, както в България и всеки да мрази всеки, като капиталистически животни.
40
3
 
7
 
! Отговори
Ким Чен Кур преди 13 години
Четвърта Снимка!Трета и четвърта редица от ляво на дясно при "рисунките" на двата капута е крива. Всички участници в нея да бъдат заточени за 20 години.
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
E da, в Америка бият ***.***!!!
38
2
 
6
 
! Отговори
до 36 преди 13 години
Демокрацията отрича също царете!Да не би да няма наследяване и при манипулираните избори!Нещо разлика не се вижда-онези поне знаят кой ще е наследника,а демокрацията го избира на тъмно в централната си комисия и лъже електоралните единици,че те изберат!Просто олигархията сменя екипите на избори!А там лицемерната грижа за ИЗБОР не се деменстрира!
37
1
 
10
 
! Отговори
Сибила преди 13 години
Неща аз ли не виждам, както трябва или синчето е доста различно на снимките? Щото на едната снимка виждам едно олигофренче - все още под въпрос дали ще е просто *** или пълно *** - а на другата снимка виждам някакъв темерут, с напълни с оплешивяване, бая кила качил и без никакво съмнение пълно ***.
36
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не е комунизмът най-голямото лицемерие?Комунистическата идеология отрича царете, но защо ком-велможите са едни истински царе - предават си властта по наследство и т.н.
35
1
 
11
 
! Отговори
Korei4o преди 13 години
Те нямат телевизори, бе! Ток на режим, не съществува понятието интернет, wee to the jungle!
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е добре Калине, аман, но поне да симпатизираше на не-комунисти.99% от депутатите на ГЕРБ са "бивши" комунисти и все едно БКП е пак на власт.Долу комунизма, долу и комунистите като Борисов, Цачева, Дянков и т.н.
33
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
komunizma v kuba zapo4va da se razgrazda i severna koreia niama dalgo da e komunisti4eska i nai-podtisnatite hora se sabuzdat i togava tezko i gorko na 4ervenite da otivat na MARS
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЦоциалиЪмът е едно недоносче...