Най-богатите модели станаха още по-богати

Кои са най-успешните красавици според сп. "Форбс"
Обновена: 7 май 2011 19:19 | 7 май 2011 19:07,
55

Жизел Бюндхен. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

На фона на глобалната икономическа криза десетте най-скъпоплатени топ модели в света са изкарали общо 112 милиона долара през 2010 г. или с 30% повече спрямо предходната година, показват данни на сп. "Форбс", цитирани от Ройтерс.

По-голямата част от увеличението на доходите обаче е при трите големи имена в света на моделите – Жизел Бюндхен, Хайди Клум и Кейт Мос.

Жизел Бюндхен, която е спечелила 45 милиона американски долара или двойно повече в сравнение с предходната година, е "единствена по рода си", коментира пред "Форбс" Едуард Разек, главен маркетингов директор на Лимитид брандс.

Името на бразилския супермодел бе цитирано дори от концерна Проктър енд Гембъл по повод 40-процентното увеличение на тримесечните продажби на негов шампоан в Латинска Америка, след като тя започва да го рекламира.

Хайди Клум пък е увеличила състоянието си с 20 милиона долара. Тя продължава развитието си от модел към бизнес дама, прибавяйки модна линия и новo детско шоу към успешния си ход с риалити поредицата за мода Project Runaway.

Кейт Мос също е увеличила състоянието си като е спечелила 13,5 милиона долара през миналата година.

Други ветерани на Викториас сикрет в класацията са Адриана Лима – 8 милиона долара, и Алесандра Амброзио с 5 милиона долара.

Марката дамско бельо Викториас сикрет се доказва като "инкубатор" за модели с дебюта на южноафриканския модел Кандис Суанпоул в списъка под номер 10 с печалба от 3 милиона долара.

Въпреки че представителките на модния елит трупат богатство, ситуацията на "по-ниските етажи" е различна, отбелязва "Форбс".

По-младите прохождащи модели отчитат свиване на доходите спрямо времето преди рецесията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДА ЗЕМЕМ КОМСОМОЛЕЦО ПА ПРАВО О НИМ
44
11
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
от г..а в у....а
43
7
 
13
 
! Отговори
птичка преди 12 години
От всичките песнопойки, най-готина е Адриана Лима. поне на това фото е най-готина.
42
9
 
5
 
! Отговори
Red преди 12 години
Vsi4ki sa besmosa4ni kukli,ima bogati,koito pla6tat na skepi prostitutki,taka stava6 manekenka,Naomi skoro 6te stane Ruskinq,a mo6e i perva dama, sled 8-10 godini,nqmam dumi kogato pi6at sa tesi profesionalni ku4ki.
41
3
 
6
 
! Отговори
бакалавър преди 12 години
простии им господи -те не знаят какво пишат!
40
8
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
и те ще пукнат бе
39
6
 
6
 
! Отговори
SKROMEN преди 12 години
AZ NQMAM PRETENCIQI.KOQTO ME POVIKA SIM PRI NEQA.NI6TO 4E PE4ELI PO 13 MILIONA NA GODINA.MOJE I LEVOVE DA SA .NE E ZADILJITELNO DOLARI.HAHAHAHAHA
38
7
 
6
 
! Отговори
eooooabv преди 12 години
strahotni ste no saglasni li ste edin chovek da se izpoti za 2 chasa i da poluchi njakakvi si milioni? bilo to sportist,prostitutka ili politik
37
11
 
7
 
! Отговори
Eva преди 12 години
Сравнение с останали момичета Кейт е много зле то се вижда от километри затова нямам вина аз за пари не ставаше дума, ама хайде нали са богати как да им ''завиждаш'' ............
36
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
41 какво му се палиш на туй пикливото пуберче,аз съм с тебе
35
5
 
6
 
! Отговори
36 преди 12 години
37P.S.От подобен коментар става ясно че по-далеч от село Бамбуково не си стъпвала.Такива повярвали си индианци като теб са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНИза околните@!
34
9
 
8
 
! Отговори
36 преди 12 години
37???Какво точно искаш да кажеш че не става ясно?А за селяните няма да коментирам.Просто се погледни в огледалото и вижулицата на селото в което живееш.И няма нужда да пишеш имена.Те не значат НИЩО.Но една провинциалистка от Балканите няма как да знае това,нали!?
33
4
 
13
 
! Отговори
tulski преди 12 години
38, изкарвай и ти бе Славчо. Кой ти е крив, че природата не те е надарила с необходимите качества ? Кво да праиме сега, никой не е виновен, че някакъв *** не е Ален Делон. Живота е несправедлив, ама това е.
32
4
 
4
 
! Отговори
eo преди 12 години
njamam nishto protiv da stavat po bogati, samo che kogato varvarin zabogatee stava strashno i za okolnite
31
12
 
24
 
! Отговори
слав преди 12 години
Не че завиждам, а просто се учудвам как може някви кляфки да изкарват толкова пари с единственото си качество, че са хубави и могат да ходят в права линия.Разбира се, че е яко да ходиш в права линия, аз примерно ходя малко вдясно, което винаги съм го считал за недостатък...но все пак...иначе не се дразня на знаменитости, даже ги подкрепям. примерно купил съм си дискографиите на depeche mode, pink floyd, rammsten, placebo, the killers, nirvana защото според мен са НАПРАВИЛИ нещо за музиката.
30
8
 
10
 
! Отговори
Eva преди 12 години
Анонимен 36, ти като си толкова смел защо не си написа името?Кой злобее с/у някого?Ти май нещо злобееш с поста си. Толкова ли мразиш сънародниците ти?Много са ми смешни такива като теб като тръгнат като да защитават някоя звезда които така злобно и с убийствено безсилие псуват по форумите че все едно е за сестра им е написана статията след като не ти харесват постовете не е нужно да се държиш като селянин колкото и да защитаваш известни особи няма да станеш по-богат умствено и материално
29
30
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мн сте смешни.Нямате дим в *** а коментирате хора които за година изкарват колкото вие за цял живот НЯМА ДА ИЗКАРАТЕ!!Нещастници балкански.Злобни,грозни,завистливи и МИРИЗЛИВИ.
28
7
 
18
 
! Отговори
скитник преди 12 години
Стига сте завиждали-пробвайте като мен-20лв.-30 хляба на месец-и съм най добре-нито борчове,нито давам,няма тревоги за нищо,спя под звездите,ни ъкъл,ни образование-тоба е рецептата за дълголетие.
27
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе , я лапайте мухи. щом и дават хората 13,5 милиона долара, начи няма обида;;)
26
10
 
25
 
! Отговори
Eva преди 12 години
Кейт Мос е толкова погрозняла от дрогата и алкохола, че е обидно за останалите момичета да бъде до тях...