Най-стилните кралски особи по света

Датската принцеса Мери изпревари херцогинята на Кембридж Катрин
Обновена: 22 юни 2013 14:57 | 22 юни 2013 14:56, Красимир Ангелов
18

Датската принцеса Мери. Снимка: Reuters

Датската принцеса Мери е най-стилната кралска особа в света, като успя да изпревари дори любимката на британците - херцогинята на Кембридж Катрин, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания сред 2318 жени.

Тоалетите, носени от съпругата на принц Уилям, се разграбват за часове, но когато става въпрос за елегантност и стил, сънародничките й явно смятат, че 31-годишната Катрин отстъпва на 10 години по-възрастна датска принцеса Мери.

Красивата брюнетка от Дания оглавява класацията с 68 процента от гласовете на участничките. Обичана не само във Великобритания, но и по цял свят херцогиня на Кембридж Катрин, е класирана на второ място с 67 процента от подадените гласове. Трета е кралицата на Йордания Рания с 61 процента от гласовете.

Нататък в класацията следват испанската принцеса Летисия, шведската принциса Маделин, принцесата на Монако Чарлийн и престолонаследничката на Швеция принцеса Виктория.

Последните 3 места в кралския топ 10 са заети от Зара Филипс,  съпругата на холандския крал Максима и принцесата на Норвегия Мете-Марит (33 процента).

Данните от проучването показват, че 62 процента от британките са склонни и искат да изпробват нови модни решения, вдъхновени от фотографиите на любимите им кралски особи. Освен това участничките в анкетата продължават да смятат принцеса Даяна за най-стилната кралска особа в историята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.