Жега, красота и сексапил извън терена

Мажоретките, които изправят на крака стадионите в Северна Америка
71

Снимка: Getty images/ gulliver photos

Емоции, красота, страст. По традиция американските спортове са съпроводени с колоритно забавление за публиката по време на почивките между отделните части на спортното събитие.

Красиви и сексапилни момичета танцуват пред препълнени трибуни на зали и стадиони в Северна Америка, като получават внимание, често по-голямо и от това на самите спортисти.

Dnes.bg събра за вас някои от най-колоритните мажоретки през изминалите месеци по стадионите и залите на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: мажоретки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
4
 
! Отговори
Борун Файв преди 10 години
Да се сравняват жени по тяхната красота винаги е било унизително. Все едно да сравняваш предмети. Но така или иначе жените, отделящи твърде голямо внимание на външния си вид, са често повърхностни и унижението почти винаги е неосъзнато. Дори се радват, че и "мИрси" казват.
36
6
 
1
 
! Отговори
nina преди 10 години
@, kolko si zle naistina, az sam jena no ot 100 kilometra ti lichi, che si palna s kompleksi, moje bi si se sdobila s tqh oshte v detstvoto, zashtoto kato cheta mneniqta ti, mislq, che e pochti nevazmojno da se izkekuvash ot tqh. Kato dobavim i lipsata na samochuvstvie neshtata otivat dosta dalboko.
35
2
 
11
 
! Отговори
мнение преди 10 години
Не виждам нищо толкова нередно да се коментира красотата на една жена, жените също коментират мъжете непрекъснато. Въпросът е да не се прави по вулгарен начин и с неуважение, или пък ако има някакви по-пикантни коментари, да са си в мъжка приятелска компания, а не в присъствието на други жени. Едва ли може да се очаква един мъж да говори само колко е очарователна и възвишена жената, а да не каже нещо и за външния й вид - въпросът е в мярата! Според мен дамата на снимка 2 вдясно изглежда супер.
34
5
 
2
 
! Отговори
@ преди 10 години
38, защо не се включиш на off-mode и пропуснеш елегантно да ме занимаеш с твоите лични проблеми свързани с омразата ти към някакви жени и сърбежите им, а?
33
5
 
3
 
! Отговори
@ преди 10 години
И за да настъпи Свършването, да вметна, че снимка номер 2 е минала през Северна Америка, колкото сланините на Чичо Пеев..и (щот и той мъж се води, нали номер 36, секси мъж, по който една жена газ от завист няма да пусне, но гнусна мутра може да направи - от мен да мине) се стапят, докато Цвети го щипе по бузките! Турнирът е в Рим и не мога да си обясня какво общо има статията и заглавието точно с тази снимка?
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До @Един съвет от мен-нaмери си мъж,че достa те сърби.Явно от достa време не си имaлa тaкъв до теб!П.с мрaзя жени които използвaт думaтa бaте,брaтле и т.н достa сa ми противни!
31
1
 
4
 
! Отговори
Снимка 2 преди 10 години
Снимка номер 2, момичето вдясно - много добре!
30
1
 
9
 
! Отговори
Petar, NY преди 10 години
Snimka 2, v liavo, bravo.
29
4
 
3
 
! Отговори
контра преди 10 години
СВЪРШИИИИХ...да гледам десетте снимки и преминавам към следващата статия
28
1
 
4
 
! Отговори
@ преди 10 години
да, да, да..."Защото винаги е хубаво и да побъбриш с жената за интересни книги, филми, музика" Това може да го пробуташ на някоя по-наивна кандидат зарибено-изоставена от твоите си там рибарници. Сигурно още върши работа.
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Момичето в средата на снимка 1.... ах ах ах ....
26
2
 
1
 
! Отговори
Борун Файв преди 10 години
Не знам как стана номера с 3-те еднакви коментара :)
25
2
 
7
 
! Отговори
Борун Файв преди 10 години
до @Не си права в това, че поставяш всички мъже под общ знаменател. Това за красота, дупе и гърди е вярно, но също така е вярно, че доста мъже се впечатляват от интелигентни жени (плюс останалото, разбира се). Защото винаги е хубаво и да побъбриш с жената за интересни книги, филми, музика и пр. наред с това да й блъскаш главата в дъската на леглото (в добрия смисъл).
24
6
 
5
 
! Отговори
тъпкач преди 10 години
на 8 снимка, мацката от Оклахома съм я клатил, бех там по работа, в самолета се заговорихме, пийнахме, тя ме помисли за баровец и се изклатихме в ***. не беше нещо особено, но викаше здраво от кеф.
23
7
 
4
 
! Отговори
@ преди 10 години
Ето, жертвата е готова. Номер 24 е идеална. Не била жена, ако не се обръщат след нея? ахахахах, ето това е жива комплексарщина. За какво иде реч изобщо? Интелект?! Хахаха, зоопаркът ала бала! И тези били бъдещето... мани, бате, мани....
22
5
 
2
 
! Отговори
@ преди 10 години
до 22 Отхвърлени са онези, които си зарязал и за които си се чудил, като пълен страхливец, какво да измислиш, че да ги изоставиш. А било имало и светни жени!? Хахаха, страхливецо! Чудел се какво да измисли като ги зарязва?! Един мъж не се чуди като зарязва някого! Той застава лице в лице, смело и говори и се държи като мъж, ако знае какво е това нещо изобщо! Ето затова ги изоставям и избягвам да се задълбочавам, защото с гейове и женички в мъжки тела не се занимавам. Борун ли къв си все тая!
21
3
 
3
 
! Отговори
@ преди 10 години
Shto ue, bate Borune? Koe ne e viarno v tova,koeto napisah? Prosto opisah faktite. Tochite ligi po snimki.Primitivni ste, zashtoto ste elementarni za upravlenie. Upravliaemi ste tolova lesno, tolkova lesno, tolkova lesno. E, kyde tuk triabva da se vkarva intelekt? Shto da se starae edna jena, kato obshtuva s vas, primati myzhe? Shto da se starae, kogato krasotata e dostatycna, kogato nalicjieto ba gyrdi I stegato dupe e dostatychno.V koe ne sym prava?
20
2
 
13
 
! Отговори
Борун Файв преди 10 години
До @Ти обаче наистина ще се окажеш злобна стара мома, на която светът е виновен, че е отхвърлена. Защо според теб мажоретките са с къси полички? За да им са по-лесни шпагатите ли? Не, защото целта им е да привлекат мъжкото внимание. Те също го знаят! И мъжете го знаят! Едните дават, другите взимат!
19
2
 
3
 
! Отговори
Андрей преди 10 години
До Анонимен 9Що обиждаш момичето бе, нашите фолкаджийки да не са по-читави? Чаровна е , естествена, има страхотна усмивка. И това за грима не е вярно - нека има грозен нос, зъби или овал на лицето пък да видим какво ще я разкраси!
18
6
 
4
 
! Отговори
@ преди 10 години
И точно за това, скъпи момчета, мъжленца и тем подобни разновидности сте лесни като... магистралки. Елементарно еднобутонно управление. Интелект? Хахахаха, друг път, момчета. Друг път.