Мъж застреля съпругата си и опита самоубийство

Жестоката трагедия се е разиграла във Враца
Обновена: 23 апр 2014 14:24 | 23 апр 2014 13:54, Александър Попов
63

Снимка: Impact Press Group

Жестока трагедия разтърси Враца. Мъж застреля съпругата си, а след това е опитал да се самоубие, като всичко това се случило пред очите на двете им деца, съобщи Нова телевизия.

Валери Калчев и съпругата му били разведени, но отново се събрали да живеят под един покрив. По думите на съседи е имало понякога кавги, но никой не е очаквал подобна трагедия.

Предната вечер също са спорили, а тази сутрин Валери застрелял съпругата си и опитал да се самоубие. Той е на 32 години и е военен. Децата на семейството са на 1 и 5 години и в момента са при близки.

Мъжът е приет в критично състояние във врачанската болница, след като опитал да сложи край на живота си, налапал дулото на пистолет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: Врацаубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малка страна - всеки ден по няколко убийства
6
5
 
32
 
! Отговори
mimi85d преди 10 години
ей това е- мъжете са много лабилни..... много почнаха да превъртат последните години, и постоянно има такива случаи! Мъжете са психически нестабилни напоследък и всичко завършва с такива трагедии.... и защо? защо решаваш за част от секундата да оставиш 2 невръстни деца сирачета?? за какво по дяволите?? като има проблеми, то тогава се разведи, хвани си любовница... ама да стреляш по майката...
5
0
 
45
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Военен е бил.Защо е застрелял жената? Като не ви върви заедно-всеки по пътя. Вместо да се радват на това,което сте създали и на младостта си...Сигурно има и причина,но две невръстни деца още оставени без закрила и обич!
4
16
 
22
 
! Отговори
чингене Сали преди 10 години
Хората от чужбина като правят статистики и като констатират , че ***-татарите са най-изперкалият народ , вие ги плюете и ги псувате ,вместо да вземете мерки и да се опитате да станете човеци !
3
1
 
22
 
! Отговори
тя преди 10 години
Що са се събрали , ясно е че не са един за друг?
2
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
щом има военна полиция е военен или полицай
1
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истрещелки. Кучето *** хапи...