Facebook полудя по "канибала" Суарес

ФИФА започна разследване срещу голмайстора на Уругвай
25 юни 2014 13:15, Красимир Ангелов
42

Снимка: Facebook

Топнападателят на Уругвай Луис Суарес за пореден път демонстрира скандалния си нрав, след като ухапа защитника на Италия Джорджо Киелини по време на решителната среща между двата отбора от група D на световното първенство.

Поведението на Суарес остана незабелязано от главния съдия, но дисциплинарната комисия на ФИФА започна разследване на инцидента часове след края на двубоя. Ако Суарес бъде признат за виновен, той може да бъде наказан с лишаване от състезателни права от 2 мача до 2 години.

Още по темата
Това далеч не е първата подобна проява на голаджията. В края на сезон 2012/2013 в мач за своя Ливърпул той ухапа защитника на Челси Бранислав Иванович и бе наказан с 10 мача от английската футболна асоциация. През ноември 2010 година, когато бе още играч на Аякс, Суарес ухапа защитника на ПСВ Айндховен Отман Бакал по шията, което му донесе солена глоба и наказание от седем мача от холандската футболна федерация.

Поредната грозна постъпка на голмайстора на Уругвай, този път срещу Италия, взриви социалните мрежи, които бяха залети с колажи на „свирепия“ нападател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
15
 
! Отговори
ИХА преди 9 години
ако някой може да ми посочи за пример умен футболист
34
4
 
21
 
! Отговори
Почитател преди 9 години
От една страна съм потресен от постъпката на Суарес - как не го е ............ гнус да захапе потния жабар, но после се сещам за Марко Матераци и Зинедин Зидан и го оправдавам напълно.Сетих се и за световното на което ни прецакаха, и почувсвах удовлетворение .
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
https://facebook/photo.php?v=10152525648237438&set=vb.60646497437&type=2&theater
32
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** и в европейски отбор да играе, все си е ***. Природата надделява.
31
1
 
19
 
! Отговори
циника преди 9 години
Чета го тоя футуролог от ком. 29 и ми идва на ум една поговорка: "Видяла жабата, че подковават вола, та и тя така...". Сънародник бил с италианци, французи и прочие европийци...А бе ти питал ли си италианците, французите и прочие европейците дали те имат за сънародник:)))
30
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, вие като се целувате с гаджетата си и се хапете по устните като кучета, шамаросвате им задниците и прочие УЖ любовни ласки, сега сте първи по форумите и плюете. Питам аз, по-морално ли е да се счупи крак или нос на футболист, околкото да има едно безобидно ухапване? Има ли му нещо на Киелини? Абсолютно нищо.
29
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хищникът 3Челюсти 4
28
1
 
36
 
! Отговори
До Футуролог преди 9 години
Точно пък с гръците сме големи "сънародници"...
27
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ФутурологИзвънредно си ***. За разлика от "братята" европейци, нито един южноамерикански народ не ни е откраднал територии нито ликвидирал населението. П*тка им майна на европейците. Дано Мексико е на финала.
26
1
 
60
 
! Отговори
Suapple преди 9 години
Намерих още едно: логото на Apple и до него надпис: Суарес беше тук.
25
1
 
25
 
! Отговори
Суарес преди 9 години
Този Киелини е много кльощав и не става за ядене-------------Късно е вече :(
24
24
 
27
 
! Отговори
Гадове преди 9 години
Искат да прецакат Уругвай, защото те имат реални шансове да станат шампиони...Нямам думи!
23
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахаха ... 5тата снимка е направо жестока. :)
22
10
 
19
 
! Отговори
FAKT преди 9 години
NEKADARNITSI ZASHTO REVETE?
21
19
 
34
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
90 %полудялите са от Англия и италия .Суарес добре ги ухапа особено англичаните . Добър футболист и не трябва да се наказва и тъй има малко добри футболист на това СП .А италианците са мръсни футболисти -преди години Зидан с МАТЕРАЦИ и пак ореваха Зидан .... .
20
6
 
26
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
Хапльо
19
3
 
40
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Този Киелини е много кльощав и не става за ядене
18
23
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
еее голяама работа, гризнал е италианско. Тея италианците са толкова гнусен футболен отбор балерини, че трябваше направо да си отхапе парче. Плюс това жалкия италианец го избута много мръсно преди захапването, а ако бях направо щях да го прасна италианеца директен нокаут.
17
11
 
26
 
! Отговори
Томас Харис преди 9 години
"канибала" е перманентно малтретиран от такива ***, като К-лини, и ако носеше пистолет би застрелял с лека ръка /и основателно/ някой от тях!
16
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Канибалез стриктно спазва правилата на ФИФА. Там няма нищо за ухапване и съответно може да се тълкува, като позволено. Плюс това, съдейки по реакцията му след дегустацията, Киелини изобщо не е вкусен. Това е недопустимо за италианската кухня и Киелини трябва да напусне националната гарнитура.