Кобра, с теб сме!

Послания върху ТИР подкрепят Кубрат Пулев за мача му с Кличко
13 ное 2014 14:33, Красимир Ангелов
51

Снимка: PR

Нестандартен посланик започна да събира пожеланията на българите към боксьора Кубрат Пулев преди предстоящия му мач за световната титла в събота срещу шампиона Владимир Кличко.

Днес и в петък срещу главния вход на Националния стадион “Васил Левски” ще бъде паркиран специален камион, върху чието ремарке всеки желаещ ще може да напише своите думи за кураж към Кобрата.

Още по темата

В деня на решаващия двубой – събота, камионът ще обикаля София като нетрадиционен движещ се билборд, за да допринесе за повдигането на духа и създаването на положителна атмосфера преди мача.

“Кобра, с теб сме!, "Ти си шампион! Помни това и успех!", "Ти си най-добрият, покажи им кой е Кобрата!", "България е с теб", "Най-достойният носител на световната титла!"и други гласят част от надписите върху камиона.

Проектът е част от инициативите в подкрепа на София за европейска столица на спорта 2018. Върху ремаркето на камиона вече са пренесени десетки пожелания на българите към Кобрата, събрани в социалните мрежи под хаштагът #СТебСмеКобра.

Целта е към тях да бъдат допълнени, колкото се може повече послания и по този начин да се акумулира положителната енергия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Владимир Кличко , цяла България ще те подкрепя и ще стиска палци ТИ да победиш ОБИЧАМЕ ТЕ КЛИЧКО !!!
29
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДА ЖИВЕЕ УКРАИНА И ВСИЧКИ УКРАИНЦИ ,,, ОСТАНАЛИТЕ ДА ГО ДУ....ХАТ
28
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да живее България, и всички българи в него, устаналите да го ду.....хат.
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Й. Йовчев дали щеше да е толкова мразен като този охранител на дилъри? Ст. Костадинова сигурно и тя щеше да е оплюта като силиконовата му принцеса, а да не говорим какъв цвят хора го посрещнаха на летището и под какъв музикален съпровод... Има защо да го ненавиждат умните хора и да го боготворят останалите. Българин или не- ако тоя ще ме представя не виждам разлика, защо дилърите и сутеньорите да не са на същото ниво- и те са българи и те ни славят в чужбина. Сега честит ми бан че не пиша хубаво
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
гадост кАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩО СМЕ ПРОШЛЯЦИТЕ НА еВРОПА. тУРЦИ, бЪЛГАРИ ВСИЧКИ ЕДНАКВО ТЪПО СЕ ДЪРЖАТ.
25
4
 
6
 
! Отговори
ТОДОР преди 9 години
Я всички хейтъри фашисти да се качват на камиона и в Украйна да докажат колко са верни на фашагите и колко са смели срещу руснаците. ***! дА НЕ ПОДКРЕПЯТ РОДНИЯ ПРЕТЕНДЕНТ СРАМНищо ново за БГ
24
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Владимир, смачкай му грозната мутра на тоя *** пулев.....Велика Украйна.... велик Кличко...
23
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много фашисти има тук. Като чета как желаят победа на Кличко тръпки ме побиват. Що за гадно племе сме. Що за извратено мислене имаме. Да се радваме на чуждите успехи, а до желаем най-лошото на наш съотечественик. Това го няма в никоя държава по света. Дано горите в ада дяволски изчадия български. Кобра, от сърце ти желая успех. Размажи фашиста Кличко.
22
12
 
12
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Кога е мачът? Кога Кобрата ще нарита самодоволния *** на украинския хвалипръцко?
21
14
 
32
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
ЕХ СЕЛЯНИ СЕЛЯНИ..НИКОГА НА НИЩО НЕ СЕ РАДВАТЕ..ВСЕ НЯКАКЪВ КУСУР ЩЕ НАМЕРИТЕ..УСПЕХ КОБРА.ДАНО ПОБЕДИЯ..ЗА РАЗЛИКА ОТ ПАЛЯЧОВЦИТЕ РИТНИТОПКОВЦИ ДЕТО САМО ОТБОР ОТ ЕСКИМОСИ НЕ Е БИЛ ТИ СЕ ДОКАЗА И СТИГНА ДО ВЪРХА..
20
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това змията не се ли валяше в прахта и калта .... Всички хора на земята мразят ЗМИИТЕ И ВЕДНАГА ГИ УБИВАТ...
19
33
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Победа за Владимир Кличко ,,,,... Цяла България желае победа за Кличко КЛИЧКО ОБИЧАМЕ ТЕ !!!!
18
49
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не съм родолюбец , няма да живея в тая *** , така че , Кличко потупай го тоя чалгарски *** !!!
17
11
 
15
 
! Отговори
магив преди 9 години
Като гледам реакцията на ХА и отрицателния вот натрупал се бързо.Комплексиращите мастурбиращи са доста в тази държава.Но така е жалъки нещастен народ,нещастна държава.Щом плюеш по кобрата къв да си ***.Отиваи в анадола.
16
15
 
16
 
! Отговори
н преди 9 години
смокче,аз не съм с теве,щото просто бокса не е спорт и не ме кефи хич.
15
16
 
6
 
! Отговори
Въпрос преди 9 години
КАКВО СА ПРАВИЛИ ТУРЦИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ 500 ГОДИНИ АФЕРИМ ЗАТОВА ДОРИ И ВОДАЧА ИМ Е серГЕЙ ,, ПЕД..АС Е СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ И СИГОРНО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ
14
6
 
33
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
"Свилен Русинов,европейски шампион по бокс,олимпийски и световен медалист,кмет на с. Градежница:Кличко няма да издържи-според мен,ако 3-4 рунда Кубрат използва този начин на боксиране-Кличко ще се изнерви и по този начин ще започне да прави големи грешки,които Кубрат може да използва и да победи." Дано! Ще разберем на 15 ноември.Думите са на българина,победил брата на Владимир,Виталий Кличко,на боксовия ринг.Време е и "д-р Железен юмрук"да бъде победен от българин!Успех на нашето момче!
13
9
 
6
 
! Отговори
До Хюсеин преди 9 години
Абе то от самолет се вижда, че не се те били, а друго са те правили и ти е харесало. Ама то боя и това другото не се признават!
12
7
 
9
 
! Отговори
Хюсеин преди 9 години
ДО: ССАко ме беше бил и налагал, да, нямаше да му се радвам, защото човек първо трябва да е човек. И да, не ме е бил, а и предполагам не е бил никого от тези които хранят тука . . .Виж и с Бербатов колко помия му сипваха много хора. Бербо също не ме е бил като малък
11
36
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОБЕДА ЗА КЛИЧКО , ЗВЕЗДИТЕ И ВСИЧКИ ВРАЧКИ КАЗАХА ПОБЕДА В 5 ти РУНД С НОКАУТ ВЛАДИМИР ЩЕ ГА РАЗМАЖЕ ОБИЧАМЕ ТЕ, КЛИЧКО С ТЕБ СМЕ ,,, НЯМА ПО ДОБЪР БОКСЬОР ОТ КЛИЧКО ,, АМИН