С четка и перо срещу тероризма

Художници от цял свят почетоха паметта на загиналите в Париж с карикатури
Обновена: 8 яну 2015 11:16 | 8 яну 2015 11:16,
65

Снимка: Twitter

Карикатуристи от цял свят осъдиха терористичния акт в Париж в редакцията на "Шарли Ебдо". Те почетоха паметта на загиналите с карикатури, разпространени в социалните мрежи, които иронизират и осъждат екстремизма.

За водещите всекидневници атентатът във френската столица беше водеща новина. Със своите първи страници на вестниците те изразиха скръбта и съпричастността си към убитите си колеги от "Шарли Ебдо".

Вижте карикатурите и водещите вестникарски заглавия в галерията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предлагам в цяла Европа да излязат въпросните карикатури в знак на съпричастност!
10
6
 
9
 
! Отговори
100% християнин преди 9 години
1 е абсолютно прав. Фанатично вярващите са едно , а тези които се възползват от тях съвсем друго. Това ли е правилният път за борба с тероризма, да осмиваш тяхната религия?! Айде стига бе, всичко е измама, жалко за невинните хора ,които загиват по света, заради интересите на други.
9
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Европа има закони. Един от тяx е ,че всеки има право на мнение по всички въпроси - икономически, религиозни. И след като тези xора идват тук, те са длъжни да ги спазват. Европа им дава подслон, помощи, но и това им е малко. Малко е да се каже, че са наxални. Това е като да отидеш в чужд дом, където ти дават подслон и xрана и да тръгнеш после да ги трепеш като дивак.
8
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Терористите са идентифицирани след като единият от тях си е забравил личната карта в колата?!?! Пичове това даже за *** хамерикански трилър не е правдоподобно. Хората които извършиха това са 100% професионалисти, личната карта е последното нещо което някой от тях би взел със себе си. Цялата тази история е нагласена ама много тъпо.
7
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1Религията е занимание за глупави и бедни хора с робска психология-статистически факт. Не случайно екстремизмът вирее сред простотия и немотия.
6
8
 
17
 
! Отговори
НОВИНАТА е.... преди 9 години
ДО ВСИЧКИ............Водещите издания в САЩ,отказаха да публикуват въпросните карикатури.Май знаят,че ще има дум-дум и гледат да минат метър.И без това всеки ден в САЩ се гърмят....
5
3
 
4
 
! Отговори
хех преди 9 години
Има някои много добри карикатури но най-много ми харесва 18 наистина добро хрумване !
4
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всяка идея трябва да е подложена на обсъждаме, критики и шеги.Това, че си направил особенно глупава идея важна част от самочуствието си, и се почувстваш обиден защото някой и се смее си е лично твой проблем и не е основание да убиваш хора.Това, че въпросната идея включва емоционална връзка с въображаем приятел и може да докара хора до убийства, не я прави по-специална а само потвърждава основанията да бъде усмивана.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подкрепям!
2
2
 
13
 
! Отговори
Hiter преди 9 години
Искам да изкажа съболезнования на загиналите.2-то цялата общност е жалка сети се чак сега проблемът го има от много отдавна.
1
45
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Никой няма право да отнема човешки живот, но и никой няма право да се гаври с Господ и най-свещените чувства на вярващите хора.Журналистите и карикатуристите в Новия световен ред са слуги на световния елит.Те не са никаква интелигенция !Те не са изразители на свободата на словото !Напротив - те са слуги на най-мракобесната и манипулираща система наречена Нов световен ред.Именно те манипулират световното обществено мнение и подпомагат световния псеводелит в налагането и.