Гледайте, завиждайте! Русия показа новия Су-57, превъзхожда всички

Новите машини ще полетят в небето през 2019 година
16 авг 2017 19:45,
621

Русия извади нова флотилия от невидими свръхзвукови изтребители и се похвали, че цял свят ѝ завижда за тях, съобщи в. "Дейли мейл".

Новият свръхмодерен и супермощен Су-57 за 120 млн. паунда развива скорост от 2600 км/ч и превъзхожда американския Ф-22 и китайския J-20.

Представители на Кремъл казват, че изтребителят Стелт от пето поколение е бил "кръстен като бебе след раждането" и ще мине още една година тестове, преди да влезе на военна служба през 2019 г.

Шефът на руските Въздушно-космически сили Виктор Бондарев описва изтребителя като "прекрасна машина", а миналия месец каза: "Всяка страна вероятно иска такива самолети и ние ги имаме".

Според "Нюзуик" Су-57 ще носи ракети K-77M с обхват 200 км и ще лети на максимална височина от 20 км. Първоначално руските въоръжени сили ще получат 12 изтребителя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


621
Още по темата: Русияруски самолетСу-57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
22
 
18
 
! Отговори
ссдд преди 6 години
Руснаците закъсняха с около 20 години с тоя самолет.САЩ изкараха 5-то поколение изтребител преди 20год. а в момента имат два вида 5-то поколение изтребители.Очакваме скоро време американците да изкарат 6-то поколение ,и ще чакаме още 20-30год. руските пияници да наваксат.Интересно колко бройки ,ще има от този СУ-57 ? 10-20 бройки ? САЩ имат над 200 от F-22 и над 200 бройки от F-35.На практика този СУ ,няма шанс срещу американската авиация ,още повече ако САЩ изкарат и 6-то поколение скоро.
38
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе то и калашника бил неточен ама краварите признават че във Виетнам ги е разцепил в сравнение с точния и засичащ м1 така че оценки от лаици не се приемат
37
25
 
19
 
! Отговори
смех... преди 6 години
На руската, пияна *** й трябваха повече от 10 години за да направи копие на най-добрият изтребител в момента - Ф-22. Естествено оригиналът (Ф-22) е десетки пъти по-добър от копието (Су-57). 90% от всичките руски, военни проекти и разработки, са крадени от САЩ. Мужиците никога са нямали капацитета да сътворят нещо читаво!
36
16
 
21
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Америка вече не може да купува и краде толкова лесно от СССР технологията.А и нацистите ги няма.Какво очаквате от САЩ на която всичките и авио проекти са дело на германци,руснаци и дори българи.Чудя се след като дори вече и космоса им е непосилна задача къде са тръгнали на стара слава.Приятели не се ли изтърка тази седераска мантра за Ладите ?Колата е Фиат 124 подобрен да издържа 50 години ,все още се карат.
35
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навремето и Маяковски написа стихотворение за гордостта да си гражданин на СССР.: "Читайте, завидуйте, Я гражданин сиветского съюза". Пък после се оказа, че в СССР не са били граждани а роби. Всичко в Русия и една голяма лъжа и измама!
34
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приятно ми е да чета такива новини и още по приятно ми става като се сетя, че на едни наркозависими същества с неустановен пол от софия им прилошава до припадък от тези новини
33
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички са за мир, но ако може те да са миротворците. А когато Русия си пази границите, я изкарват виновна, защото не им играе по гайдата. Напълно ги разбирам, никой не харесва по-силния от него. Кучетата лаят винаги от страх.
32
24
 
29
 
! Отговори
:D преди 6 години
Руснаците на картинки и филмчета нямат равни. А реално на бойното поле цялата им военна техника, като започнеш от танкове и минеш през самолети и т.н, е ГОЛА ВОДА!
31
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОЙ РАЗБРАЛ-РАЗБРАЛ-ХЕГЕМОНИЯТА НА ЦИОНИСТКАТА КРАВЕФЕРМА ПРИКЛЮЧИ ,ДАЖЕ И МАЛКИЯ КИМЧО ВЕЧЕ ЯКО СЕ ГАВРИ С КРАВАРИТЕ .ЗА ДА НЕ СЪМ ГОЛОСЛОВЕН ЕТО ВИ ОЩЕ ЕДНА НОВИНА КОЯТО ЩЕ НАКАРА ЕВРЕО-АТЛАНТИЦИТЕ ДА СЕ ИЗПРИЩЯТ -МИНАЛАТА СЕДМИЦА ИЗРАЕЛСКИЯ ПРЕМИЕР НАТАНЯХУ ИЗПИЩЯ ,ЧЕ ,ЧЕ ИРАН СТРОИ ЗАВОД ЗА РАКЕТИ СЪС СРЕДЕН И ГОЛЯМ ОБСЕГ В СЕВЕРОИЗТОЧНА СИРИЯ .ТОВА ПРЕДАВА РОЙТЕРС ,АГЕНЦИЯТА СЕ ПОЗОВАВА НА РЕПОРТАЖ ОТ ИЗЛЪЧЕН ПО ИЗРАЕЛСКИЯ ВТОРИ КАНАЛ .ДАННИТЕ ЗА ИРАНСКИЯ ЗАВОД СА ОТ САТЕЛИТНИ СНИМКИ
30
17
 
23
 
! Отговори
Не сте прави преди 6 години
СУ-57 наистина превъзхожда всички ... косачки за трева на Джон Диър, разбрахте ли се, а ?!Всичките им модели заедно не могат да се мерят с великото СУ!Подпис:Вова Путин
29
6
 
28
 
! Отговори
Индиец преди 6 години
Питайте индииците! хахахахахаха и в тази секунда, поне един американски самолет изпълнява боен полет...и не прави кобрата на пугачов, нито двоен тулуб или чукахара с чупка...
28
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците не са казвали такова нещо, даже и цената не е тази - няма и цена! Те казаха, че ще произведат само 12 броя + 10 прототипа, просто защото сега е много скъп, а и няма срещу кого да се сражава, линията за производство ще стои в готовност при нужда, Су-27 им е предостатъчен!
27
16
 
22
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Гледам видеото ... направо превъзхожда законите на физиката.
26
21
 
22
 
! Отговори
До17 преди 6 години
Американците продават не най-много оръжия, а най скъпи. Които подчинените им народи са длъжни да купуват, затънали до гуша в заеми. Докато руското е в пъти по-евтино и качествено. Дори Турция захвърли американските ПВО системи Пейтриът и купува С-400.Никой не е луд да дава милиарди, ако не върши работа.
25
6
 
16
 
! Отговори
Trolland Dump преди 6 години
Нема лошо, нека има конкуренция. Така се развива технологията. Иначе щяхме още да си седим със бухалките по пещерите.
24
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 7 ким сунРуските *** отдавна не ородават оръжие на Китай бе лъжливо русифилско хибридче!
23
22
 
19
 
! Отговори
хм преди 6 години
Гледах някакви клипове за следващата им 6 генерация с чудовищните 6000км/ч.Те реално и на 4 плюс си доминират в небето.Америка доста се изложи със Стелт ,даже Еврофайтъра ги превъзхожда.
22
22
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този самолет е точно като Лада - през няколко месеца се пускат снимки с проект и великото "Ще се създаде... в близките години..."Но после разбираш, че това е поредната лъжлива новинка от Кремъл ;)
21
25
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-накрая са направили нещо като ф22.40 години след американците.Ф22 е самолет от 80-те на миналият век тогава комунистите се разбиваха да обясняватт как с миг29 ще го разбият.Хуу щом са казали.Само не разбирам защо всяка година стотици хиляди руснаци дават мило и драго да емигрират в сащ и европа?А в русия ходят разни алкохолизирани стари евро актьори и чернокожи изпаднали в немилост?Нито съм "фил", нито "фоб" просто реалност.
20
20
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страшен, браво! Радев, такива искаме!