Тити Папазов ще се пробва да стане кмет

Треньорът на националния отбор по баскетбол Костантин - Тити Папазов, обяви в неделя, че ще се кандидатира за кмет на София.
20 авг 2007 08:14,
35
Тити Папазов ще се пробва да стане кмет
Кандидатурата на Тити щяла да бъде официално обявена в сряда или четвъртък. Снимка: Булфото

Треньорът на националния отбор по баскетбол Костантин - Тити Папазов, обяви в неделя пред агенция БГНЕС, че ще се кандидатира за кмет на София.

Той ще обяви кандидатурата си официално в сряда или четвъртък, тъй като дотогава има ангажименти с националния отбор.

Засега не желае да разкрива от кого ще бъде издигната кандидатурата му, нито кой ще го подкрепи.

Пред бТВ Папазов заяви, че излязлото до момента в публикациите в пресата по негов адрес не е вярно.

"В живота си не съм се срещал с лидера на ДСБ Иван Костов и кандидатурата ми не е издигната от ДСБ".

Според него на десните им е необходимо ново лице, което да ги взриви.

Папазов подчерта още, че в България има традиция на силно дясно и силно ляво и когато едните печелят другите се стремят да ги догонят.

„СДС стои с големи букви в българската политика, защото това са традиции и седесарите биха приели лична загуба отколкото победа на ортаци“, коментира Папазов евентуална подкрепа на СДС за кандидата на ГЕРБ Бойко Борисов.

За столичния кмет Папазов посочи, че безкрайно го уважава.

„Аз съм спортист и той е спортист. Ще има битка“, каза Тити.

Той декларира, че всичко, което обещае ще бъде изпълнено и няма да обещава неща, които не смята да изпълни.

„Честта и достойнството са на първо място и аз декларирам, че ако евентуално бъда избран за кмет и се установи някакво мое нарушение, съм готов да изляза пред общината и всички хора, които са гласували за мен - а ако бъда избран за кмет те ще са много - да дойдат и да ми се изплюят в лицето“, Папазов.

Папазов опроверга и появилите се информации, че ще подаде оставка като треньор на националния тим и обясни, че това няма как да стане, тъй като договорът му изтича в сряда след последния мач на отбора срещу Унгария.

"Няма да подам оставка, няма причина за това, ако ще подавам оставка трябва да го направя утре, което няма как да се случи. Договорът ми изтича в сряда", коментира Папазов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Скоти Пийпън преди 16 години
Поне ше прави шоу по предизборните кампании, друго нема да излезе :))
13
0
 
0
 
! Отговори
тъй го рекох преди 16 години
Е, га ти смешника / плачещ клоун / - като го гледах сутринта по БТВ, ми идеше да повърна!Чула жабата за... Иван Костов и тръгнала да се прави и тя на "черен дявол". Нещастнико, ако спечелиш повече от 3%, ще ти подаря билет за баскетболен мач!
12
0
 
0
 
! Отговори
гол.бг преди 16 години
Като фен на баскетбола и наблюдавал дълго време Тити Папазов, мога да потвърдя, че той е или *** актьора или е за психиатър. А може и двете.А ако наистина го издигнат някакви десни - това ще са измислени десни. Там ВМРО-та, ССД-та и прочее мафии.
11
0
 
0
 
! Отговори
Мяуу преди 16 години
Той ще е поредния РАЗОЧАРОВАН "свестен" човек! Чакаме реакцията на Бойко! По него ще си проличи има ли наговаряне,поне на него винаги му личи! И той не става,ама ако искате,гласувйте си!
10
0
 
0
 
! Отговори
Spiderman преди 16 години
Виждам,че повечето хора го харесват,но аз честно да си кажа,не ми се струва особено подходящ за кмет.Изглежда малко простоват и ограничен/спомнете си гостуването му при Слави,а и разни други интервюта/.Може да е добър треньор,но това няма нищо общо с кметската работа.То ако е за добрия треньор,да вземе,да се кандидатира Димитър Пенев/треньор на 20-век/ и той е добър треньор и готин човек.Що се отнася до конкуренцията,пълен абсурд е да победи Бойко Борисов.Мисля,че отсега е ясно,че бат Бойко ще е новия-стар кмет на София.
9
0
 
0
 
! Отговори
коментар преди 16 години
Майтапът ще бъде, ако наистина го издигне ДСБ, защото от намеците тази сутрин така ми се стори. След всичките му ласкави думи за президента Първанов и крокодилските сълзи по гръмнатия Жоро Илиев...
8
0
 
0
 
! Отговори
1234 преди 16 години
Не е достатъчно да си готин като човек и треньор. Тази сутрин го питаха как ще се справи с финансовите интереси в общината, а той вместо да отговори конкретно, започна да обяснява, че него парите не го интересували и ако не си вършел добре работата щял да се изправи пред софиянци, позволявайки им да го "заплюят в лицето". Не ми се стори много в час с проблемите на София, но може би е нормално, при условие, че мотивира включването си в кампанията най-вече с негативните публикации в пресата за него. Те го амбицирали.
7
0
 
0
 
! Отговори
qwed преди 16 години
ЕЖАТИ ДАРЖАВАТА, ЕГАТИ НЕНОРМАЛНОТО НЕЩО - ТОЗИ ФЪФЛЕЩ *** КМЕТ ...????!!!!БАСИ УЖАСА
6
0
 
0
 
! Отговори
Toni преди 16 години
Тити Папазов ще е добро попадение за кмет на София, защото е много готин като човек, но не вярвам да бие бате Бойко:)))
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
този откачалник за какъв не се е предлагал-той за нищо друго не става освен за плашило на бостан...да подскача и да плаши гаргите...аман от *** в политиката
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
да, за дикцията сте наистина много прави....почти не му се разбира иначе е пич като треньор.
3
0
 
0
 
! Отговори
joro преди 16 години
za6to puk ne,toi e svesten 4ovek.pone e realist i kazva pravo v o4ite
2
0
 
0
 
! Отговори
1234 преди 16 години
Слушах го тази сутрин- първо дръпна едно похвално слово за Георги Първанов, а после каза, че ще бъде издигнат от дясна партия. Добре е да поработи върху дикцията, защото 50 процента от посланията му тази сутрин не ги разбрах.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Най-после свестен човек на хоризонта.Дано да не го омърсят с компромати , защото той е чувствителен и безскруполните играчи в политиката ще си направят каквото трябва без да го пощадят.Но си мисля, че ще се справи.Най-малкото - ще стане общински съветник , а от хора като него общинския съвет има нужда.