"Атака" тъкми Бинев за кмет, знаел как да се бори

Кандидатурата на Слави Бинев за кмет на София от "Атака" е една от вероятните и съвсем скоро се очаква да бъде обявена, заяви лидерът на партията Волен Сидеров
11 сеп 2007 08:35,
32
"Атака" тъкми Бинев за кмет, знаел как да се бори
По пронози на Сидеров Слави Бинев и Бойко Борисов ще отидат на балотаж. Снимка: Булфото

Кандидатурата на Слави Бинев за кмет на София от "Атака" е една от вероятните и съвсем скоро се очаква да бъде обявена, заяви в интервю за БТА лидерът на "Атака" Волен Сидеров.       

Обмисляме и още един-два варианта, но Бинев е човек, който знае как да се пребори, аргументира се Сидеров.

Смятам, че ако той се включи в битката, ще бъде много интересен двубой между него и Бойко Борисов, и ще отидат на балотаж, каза още той.

По думите му, при добра кампания в София партията може да получи от 12-13 до 15-16 места в Столичния общински съвет.        

За добър резултат ще приема присъствие в над две трети от общините със съветници и с кметове, заяви още лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Mariana преди 16 години
Браво на Атака!Все си мислех, че те не са съвсем наред, но вече със сигурност го разбрах." Евала " на избора им!Страшна мъдрост и политическа зрялост -няма що...
10
0
 
0
 
! Отговори
Незнайко преди 16 години
а, така!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Дааа, и аз считам заиграването с тоя Бинев за голямата грешка на Сидеров...
8
0
 
0
 
! Отговори
Kolega преди 16 години
Tc, tc, tc...hora do dens iskrenno se zabavliavah na vseobshtata ni prostotiq..ama tova veche e prekaleno....i toja artist za kmet. Nali shteshe da uchi Evropejcite na sport....Sigurno deviza za kmetskata nadprevara shte bude: "Pinio Arhontski za sportna i razvratna Sofia - Amin"... ;)
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
е вкарването на този "бизнесмен"!!! Ама мнооооогоо голямаааа! Нека да се сърдят на себе си,освен,ако някой съзнателно го е "пласирал" там! Това не биваше да се случва,защото само една молекула във водите им се оказа достатъчна за отлив на електорат и то умен!
6
0
 
0
 
! Отговори
AZ преди 16 години
Е ТОЗИ ПЪТ СЕ ОЛЯХА ВСИЧКИ...Е***ТИ КАНДИТАТУРИТЕ ЗА КМЕТ ИЗВАДИХА....МУТРИ, БИВШИ СОБСТВЕНИЦИ НА ГРУПИРОВКИ....КЛОУНИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ!!! пРОСТО НЯМАМ ДУМИ!!!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ЩОМ И МУТРИТЕ СЛЕД ПОЛИЦАИТЕ СЕ КАНДИДАТИРАТ ДА УПРАВЛЯВАТ СОФИЯ; ГОРКАТА СОФИЯ;
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
С лансирането на този взеизвестен мафиот и мутраген Бинев, Атака тотално разруши доверието в малкото свестни хора, които и бяха повярвали, че защитава национални интереси. Явно наистина е партия само за зомбита и необразовани хора, бели *** т.е.
3
0
 
0
 
! Отговори
littleclown преди 16 години
Първо за новината - тия Атака на голям бизнес го обърнаха, мама му стара.Второ - тия, който гласуват за БСП пак ще гласуват за БСП. Тия който гласуват за ДПС пак ще гласуват за ДПС. АТАКА взима от негласуващи и по-скоро десни, своите гласове, затова е вредна.
2
0
 
0
 
! Отговори
Nemesis преди 16 години
Атака има в всяко село предизборен пунк, обещават на селяните да ги пазят от *** и добрите селяни гласуват за тях, поне не гласуват за БСП. Да видим какво ще стане в София. :)
1
0
 
0
 
! Отговори
bibi преди 16 години
bravo! nyamam dumi! nesto po-"umno" nyama li?