Столична община принуждава ДСБ да свали плакати срещу Путин

Задължиха партията да свали незабавно плакатите с надпис “Путин вън/ Putin go home”
16 яну 2008 19:35,
63
Столична община принуждава ДСБ да свали плакати срещу Путин
От тази сутрин големите столични булеварди са облепени със синьо-белия плакат. Снимка: БГНЕС

Столична община заплаши ДСБ заради плакатите срещу Путин.

Това се казва в съобщение на партията, изпратено до Dnes.bg.

Точно в 16 часа днес трима представители на Столичния инспекторат, придружени от униформен полицай, връчиха на главния секретар на ДСБ Светла Добрева документ, който задължава партията да свали незабавно плакатите с надпис “Путин вън/ Putin go home”. Представителите на общината заплашиха, че в противен случай ще съставят акт и ще наложат глоба на партията, се казва в съобщението

От тази сутрин големите столични булеварди са облепени със синьо-белия плакат на ДСБ срещу Путин.

Полицаи заплашват членовете и симпатизантите на ДСБ, които лепят плакатите, и веднага след тях минават хора, които ги късат- допълват от пресцентъра на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
Володя К Григоров преди 13 години
Никът на коментар 62 е краден. Човек като простее си го знае и се крие.По-достойно е да се подписва от свое име и да си отговаря за написаното.И да е жив и здрав Бойко!
62
0
 
1
 
! Отговори
Володя Григоров преди 16 години
При първа възможност бат Бойко показа,че на приказка е едно, а на ПРАКТИКА му лъщи *** като на всеки въшлив ***.
61
0
 
1
 
! Отговори
мия преди 16 години
ти къде видя демократична държава, в която когато някой реши да протестира, си засира столицата. нали после ще го скъсат от глоби, а може и да го осъдят. много е прав 60. какво сте завили на умряло. след като свърши данданията около тази истерия, ще поемете дъх и ще заплюете по кмета: защо София е облепена отвсякъде със същите тези плакати. нали за ред говорите. или с месеци, заедно с муцуните на безбройните кандидати от изборите, ще гледаме и това. а може би, лично ти в събота и неделя ще излезеш да почистиш? съмнявам се. нали правят шествие начело с Едвин Сугарев, нали ще се събират в градинката пред Кристал. ами там да си протестират на воля. никой няма да ги спре. нека си кажат, каквото смята за правилно.
60
0
 
1
 
! Отговори
руди преди 16 години
правилно! от къде накъде са нацвъкали цяла София с тези плакати. въобще не ме интересува какво пише на тях. кой ще ги маха после. 3 месеца минаха от изборите, а мутрите им още висят по стълбове, гаражи и ограждения. има определени места,където да се лепят такива неща. кой ще чисти после. после всичките тези, ще крещят колко мръсен бил града. ***. като искат да протестират да ходят и да викат по улици и паркове или да вървят на майната си.
59
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Не само да ги свалят, трябва да ги изядат и да платят глоба тези въшливи псевдодемократи. Майната им на евро-атлантическите ***.
58
0
 
1
 
! Отговори
БАЩА преди 16 години
На излизане от президенството преди три години ББ каза, че ще стане кмет ... и стана. Сега пак след обаждане от там, се свалят плакатите. Нормално, щом си пазил Тато - да си негов въспитаник и да действаш с неговите маниери. Но не е ББ виновен, та нали и той лиже ***. Въпроса е "Щом Путин е велик лидер и несъмнено доста умен и начетен мъж, ще се притесни ли от плакати, който са пасивен елемент на изразяване на мнение? Не трябва ли големите политици да бъдат над нещата и това да е сигнал за пропуски в тяхната работа?Ами ако наистина голяма част от българите не одобряват посещението, петролопровода, АЕЦ и т.н.?Кой го притесняват плакатите?, ами плаката на Азис?Язък, че са членове на ЕП. Срамота
57
0
 
1
 
! Отговори
дон Чичо преди 16 години
на Драгалевския крадец.Хитрия *** си мислеше,че ще извлече дивидиенти от посещението на Путин,но бе осуетен адекватно от общината и ускори агонията на въшливата си партийка.
56
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
abeeeei ne vi e e vinoven pytin ili bush...ami na6tite politici deto sa dypedavci......6to ne protestirate purvo sre6ty na6te izednici, ami ska4ate na 4yjdite.....edna durjava ima vliqnie vurhy dryga ako purvata sama pozvolqva.....
55
0
 
1
 
! Отговори
NN преди 16 години
Браво бе! Ама само как го каза: " Под 5 000 евро ЗАПЛАТА от честен труд не падаш" И каква е тая работа за която ще ти плащат по-голяма заплата и от тая на мързеливите депутати от парламента? дето се избиват да се натискат да ги изпращаме там да сят, да ядат и да дебелеят?
54
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
45 годинки под железният ботуш на нашите славянски братя ни се отразиха добре,както в икономическо отношение така и във всяко друго което можете да се сетите.Същото стана и с много други държави които сега по стандарт на живот са на светлинни години от мръсните империалисти към които сега се стремим.Господина от КГБ изобщо да не идва.Нито петролопровода му ни е нужен нито смръдливата АЕЦ.И Французите могат да ни построят,и Германците и Канадци и Америанци.А когато стане авария на петролопровада и бизнеса за милиарди по черноморието умре тогава *** ли ще ни обезщети или просто ще пием една солена вода с привкус на петрол.А когато руска фирма купи софийската топлофикация и стане абсолутен монополист и определя цени каквито си иска тогава другаря Путин ли ще ни плаша сметките или може би ще накара например Газпром да намали цените на топлото.Или може би идва с цел от обучи Първанов как да не позволява митинги и как да натрупа на гърба на държавата 40,50 милиарда и в коя банка да ги сложи.Целият свят видя последствията от руският комунизъм с най-ярко присъствие в бившата източна германия.Нали всички видяхме разликата между трабанта и мерцедеса и между самите хора.Поне едно хубаво от цялата работа има.Пенсионерите които пак си гласуваха за Станишев и Първанов в момента умират от глад и студ.Е това е-човек каквото сам си направи и господ не може да му го направи.Ох забравих те и в господ не вярват,важен е само диалектическият материализъм
53
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Това ли е демократичната държава в която свободата на слоеото е една от опорите на демократичното общество.Мили другари,вече не живеем в комунистическа държава в която нямаш право на мнение,камо ли да го изразиш.А ти Бойко,закърмен от държавна сигурност превъплатил се в мутра,в последствие в дясно мислещ човек не се излагай и не пречи на хората да си лепят плакатите.
52
0
 
1
 
! Отговори
van rusnacite te ni преди 16 години
te ni osvobodiha i zarobiha i sega ve4e 20 godini ne mojem da se opravim
51
0
 
1
 
! Отговори
стан преди 16 години
г-н Костов, та на кого и кого бяха продадени "Нефтохим" и "Плама"?
50
0
 
1
 
! Отговори
Странджа преди 16 години
Ква кръв, ква вода ве..и аз обичам Достоевски и братушки и девочки, обаче мразя Газпром и сърцето ми се свива при мисълта, че ще ни натресът гадната тръба, мразя танкери, мразя нефт!
49
0
 
1
 
! Отговори
KoMBaT преди 16 години
До господинъ Костовъ,Молим да ни не излагате тъй предъ Путинъ!С поздравъ: едно българче.
48
0
 
1
 
! Отговори
jjj преди 16 години
Това шубето е голям страх :) И какво пречеха плакатите на Путин? Ще се разочарова и няма да ни помагат вече руснаците ли? Аз лично предпочитам помощ от Америка - за 45 години с помоща на руснаците бяхме на дъното, а на запад с помоща на Америка стигнаха доста напред. Но въпрос на избор де, на някой може да му харесва руски тип помощ :) само незнам какво му пречат плакатите - не му галят егото както е свикнал може би :)
47
0
 
1
 
! Отговори
Кръстева преди 16 години
Спорът между русофили и русофоби е напълно излишен.....Путин е световно значима личност и трябва да сме благодарни за визитата му. Това е плюс за България ! Нека гледаме напред и да мислим за благополучието на страната си !
46
0
 
1
 
! Отговори
gruio преди 16 години
тоьв.путин идва у нас да си оправи собствения бизнес,а другаря гоце му помага!! Що се чудите тогава че комунизъма се връща!
45
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Путин е може би най-богатия човек в Русия, манипулира държавата и никой копче не може да му каже, защото ще свършат в Сибир. Преди време един журналист тръгна да го разследва и да вади кирливите му ризи и ненадейно изчезна.Така че не знам какво добро може да видим от най-влиятелната руска мутра...
44
0
 
1
 
! Отговори
Ей, преди 16 години
То се вижда под колко имена се е написала. Това, че пишеш сравнително вярно (т.е. без много правописни грешки) не означава, че наистина е вярно всичко, което си изръсила. Не знам каква е била ползата от 45-те години братска дружба, но вредите повечето от нас ги знаем и виждаме. А сега не ни краде НИТО ЕВРОПА, НИТО САЩ, а ни крадат тия, които любимите ти братушки са обучили. Защото по него време и получаването на специално образование зад граница се контролираше и разрешаваше от тях. И те така са си обучили всички тия зелени, червени, оранжеви и прочие цветове - да крадат и да лъжат все В ИМЕТО НА НАРОДА. И явно добре са се справили, защото те добре са го усвоили и го прилагат блестящо. А ти лей злоба колкото искаш, едва ли ще промениш истината.