Закучи се. Петков не ще да си ходи

МВР-шефът си бъбрил със Станишев, но... "Не съм подавал оставка"
31 мар 2008 17:34,
67
Закучи се. Петков не ще да си ходи
Снимка: БГНЕС

Министърът на вътрешните работи Румен Петков не е подавал оставка.

След разговор с премиера Станишев, МВР-шефът каза: "Не съм подавал оставка и не съм заявявал, че имам такова намерение".

Скандалът в МВР набира все по-голяма скорост.

Само преди дни премиерът обяви, че е необходимо да излезе цялата информация за скандала, а не да се говори с недомлъвки и подхвърляния.

Дори според Станишев, ставащото в МВР е оздравително.

"Въпросът с оставката на министър Румен Петков ще бъде поставен на политическо ниво от НДСВ, ако докладът на вътрешната комисия съдържа критики към работата му", закани се пък шефът на вътрешната комисия в парламента Минчо Спасов.

И Ахмед Доган не изключи вероятността от рокади по високите етажи на МВР.

А всичко започна с една папка, която депутатът от ДСБ ген. Атанас Атанасов занесе на Главния прокурор и с няколко ареста на зам-шефа на ГДБОП Иван Иванов и на бившия главен секретар на МВР Илия Илиев.

Оттам се започнаха едни стенограми, едни разговори за пушки и лаптопи, "Запалки" и така до днес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Kety преди 16 години
Е, тая вечер в мрежата гъмжи от бетонирани чутури... мръсни ***, докога ще се гаврите и ще резилите земята на Ботев и Левски? Само Волен Сидеров ще ви оправи вас!
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
za6to da si podava ostvkta moje vse o6teda ne e sabral dostat4no pari ot dalavrki ima si nujdi 4oveka iz4akaite go
24
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
Причината това да се случва тук е, че тези, които трябва да осъдят престъпниците са дупе и *** с тях и това май вече стана ясно на всички. До кога ще е така? Има ли сила която да промени мафиотската структура на управление на цяла България? Виновните не са един и двама, това са стотици престъпници с огромно влияние, голяма част, от които са част от държавния апарат, депутати, министри, възлови фигури в различни браншове на бизнеса... Последните 2-3 години всяка седмица има скандал по върховете и само се говори за престъпления на високо ниво.... Има ли един вкаран в затвора? Един единствен ми посочете, от тези които ограбиха милиони от нашите пари, чрез финансовите банкрути..пирамидите..Ловките мушморлоци от ДС и олигарсите от БСП извършиха приватизацията с вашите бонови книжки! Момчетата от СОК..ВИС...777...ИПОН.. извършиха мокрите поръчки и отвориха пътя на бизнесмените с бели якички от застрахователният бизнес.. Затова средната заплата е под 500 лв..Днес сме свидетели на поредното боричкане между различните фракции на мафията в МВР за икономическа власт и достъп до евро фондовете в БГ..
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Иска не иска - ще си ходи защото от Европа така искат. Не може да е приятел с галевските престъпници и да е министър едновременно. Европа има инвестиций у нас и не може да ги остави в ръцете на галевци и тем подобни дерибеи.
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
И кво шъ правим сега даге?Освен като интелектуалците от Плиевен по една *** на ........за да няма празно за спорта и другарите за здраве и т.н.
21
0
 
0
 
! Отговори
dadada преди 16 години
А аз не разбрах каква е връзката между Министъра от Плевен и зачестилите самоубийства на полицаи в Плевен, която се опитваха да направят по една от Нац.телевизии? Каква е ролята му в приватизацията на ПЛАМА?
20
0
 
0
 
! Отговори
mile преди 16 години
Добре е да не си ходи.Той е наше момче под прикритие "мандибулата" .Задачата му е да повдига имиджа на БСП до 10%.Вече го е почти докарал,но му трябва още малко време.На изборите ще го докара да вземат 9,5%.
19
0
 
0
 
! Отговори
От: НФБ преди 16 години
Хр.Ковачки инвестира ЕДИН милиард ЕВРО в СЪРБИЯ!!!Докога ще се изнася жизнено важен капитал?Това е начин олигарсите от БСП и кардиналите от ДС да изперат парите!След колко време тези инвестиции ще се върнат в страната?Създават се работни места другаде...парите се изнасят в чужди банки в САЩ и западна Европа, а тук жизнениат стандарт е по нисък от този в Албания !Не се усвояват съзнателно евро фондовете!Политическият чадър над мафията продължава продължава!
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Tuk osven da se triqt postove ne sym zabelqzal drugo da se pravi
17
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
Кой ще е новият КРЪСТНИК?Кардиналите от ДС смазват дребните нарко пласьори и отварят пътя на нарко бароните!Погледнете ситуацията около училищата!Ако посочиш един наркодилър на близкият полицай, той се прави на смахнат...не бил на служба....иска ти документите за самоличност...вменява ти страх...Но и Б.Б. не е по читав..Днес сме свидетели на сблъсък на интереси от различните МВР-ейски кланове...
16
0
 
0
 
! Отговори
Контраразузнавач - б преди 16 години
Румен Главъта се опъна - неще да си ходи! Когато ни гонехте нас само защото сме се клели на НРБ питахте ли ни ? Ние все пак оцеляхме криво ляво,а вие пишман управници ? Много ми се иска да използвам някоя по силна дума и епитет,но съм български офицер,от запаса ,не от резерва!Такива новопоникнали генерали и министри са срам за пагона . Отивай си бързо и мирно , че веднъж през 97г. се размина,втори път не се надявайте много.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Da ti i shibanoto komunistichesko pravitelstvo .. nasrahte se kato goveda, i pak ne iskate da si hodite ... ama spoko, te oneia ot Evropata sluhtiat i gledat, te shte vi biat shuta... mimichkata vi kradiashta .. izpokradohte Bulgaria i razprodadohte vsichko na bezcenica ... da gniete dano
14
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Вместо да си чешите езиците тука, участвайте в литературния конкурс "Оставката на министъра" - поне може да изкарате някой лев:)
13
0
 
0
 
! Отговори
9999999 преди 16 години
такива,като галев трябва да управляват страната.Дупница е единствения град в който няма престъпност.Може да си оставиш колата отключена, няма кой да ти я пипне,а за грабежи и изнасилвания е немислимо да се случи.Тези престъпления в софия стават всяка секунда.
12
0
 
0
 
! Отговори
НБФ преди 16 години
да служители от МВР имат пръсти в бизнеса с коли...откраднат ти я , пък като си платиш и айдуците ти я върнат..Има връзка и с пладнешките обири по жилища...сложиш си СОТ и мирясват! трябва да си плащаш редовно...почти като тото -то..По-малко но редовно!Не е по розово положението и в прокуратурата....там пък и кокушкара крадещ, като си плати го пускат!Мафията яко се е сляла с държавата на ЛЕВСКИ и БОТЕВ!
11
0
 
0
 
! Отговори
hahaha преди 16 години
ами кой шъ нъ слухти,тоа пуне имъши уши нъ прилеп,шъ земи дъ стани ина!дан загази някъй мутра,нъл са им протежета:D:D:D
10
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 16 години
ми наистина не разбирамщо като ревнат *** и бившите ченгета трябва да им се уйдисва все на акъля? а?
9
0
 
0
 
! Отговори
Best for the best преди 16 години
По добър министър не е имало .Атаката срещу него и желанието на някой хора да си отиде ме убеждават в това .На много хора им се иска да има един корумпиран човек на неговият пост когото лесно да командват но нямат късмет поне засега.Това ,че няма и един компромат срещу него какво ви говори
8
0
 
0
 
! Отговори
Doktora преди 16 години
Don Juan, държавата не започва и не завършва със Станишев или Петков.
7
0
 
0
 
! Отговори
doktora преди 16 години
Ако премиера има за 5 лв. акъл, трябва да оцени историческия шанс който получава да избие гнойта, да прочисти раните. Това е шанс 1 на 100. Трябва да разровят цялата история за да може да се стигне до чисто и да се почне на чисто. Само че това е раббота за мъже