Румен Пектов бил на отчет при Станишев

Петков бил готов още в неделя с доклада си, но в понеделник е представил нов, редактиран вариант
7 апр 2008 21:20,
34
Румен Пектов бил на отчет при Станишев
Петков бил готов още в неделя с доклада си. Снимка: БГНЕС

От 15.00 до 17.00 часа в понеделник при премиера Сергей Станишев са били представители на ръководството на вътрешната комисия – председателят й Минчо Спасов и заместник-председателят й Касим Дал, както и председателят на ПГ на Коалиция за България Михаил Миков. Това съобщава Дарик радио.

Заедно с тях на разговора при министър-председателя е присъствал и вътрешният министър Румен Петков. Тема на разговора са били двата доклада за състоянието в МВР - единият на вътрешната комисия и другият на вътрешния министър Румен Петков, който трябваше за 10 дни да напише анализ за проблемите в системата за последните 18 години и да го представи на министър-председателя.

Според Дарик радио, министър Петков е бил готов още вчера с доклада си, но днес е представил нов, редактиран вариант на премиера.

Докладът на вътрешната комисия пък почива на стенограмите, коментираха добре осведомени източници. Той ще бъде обсъждан във вторник на извънредно заседание на вътрешната комисия в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Светлина преди 16 години
За пореден път червената клоака и неиния репресивен апарат мвр доказаха че са най голямата криминална структора в милата ни родина. Стани, стани юнак Балкански. От сън дълбок се събоди!!! Убий комунист спаси дете!!!
12
0
 
1
 
! Отговори
norm преди 16 години
А какво правят парламентаристи при премиер и министър.Не следваше ли да е обратно,след като сме парламентарна република.Вече започна да мирише на договаряне по същината на доклада на вътрешната комисия.
11
0
 
1
 
! Отговори
врач преди 16 години
той почва да трепе вече опонентите си и ~!~~ПОРЪЧВА И ОНИЯ ГО ОТРЕПВАТ!!сега неговата цел е да остане на власт в МВР даконтролира наркотиците!!!ЗАПАЛКАТА ПИЯНА в момента е на мафиотската пирамида и почват свободните двубой в мафиотското гнездо МВР!
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
говорят за оздравителен процес ? никой вече не им вярва !
9
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 16 години
Ne, ne sigurno se pita: Kvo pravia az tuka pri tezi seshnitsi, ama niama kak - kak inache shte si lapkame?
8
0
 
1
 
! Отговори
nepoznat преди 16 години
Какво ли ги пита: "ВИЕ МЕНЕ ОБИЧАТЕ ЛИ МЕ ИЛИ НЕ МЕ ОБИЧАТЕ?!"
7
0
 
1
 
! Отговори
thebrainless преди 16 години
в затвора!
6
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
тоо на снимката трезвен ли е ??
5
0
 
1
 
! Отговори
Avtoritet! преди 16 години
Parvanov viarval v PetkovStanishev reshavaDogan ne iskal Petkov, ama ne podkrepil vota na nedoverieGERB malchat, zashtoto te sa nai-vinovni za nastoiashtata situaciaCIAL EDIN NAROD MALCHI NIE SME SI VINOVNI - INFLACIA, NISKI ZAPLATI, POTAPKVANE NA PRAVATA NI, VSEKI ISKA PARINIKOI NE ISKA MORALDO KOGA? ...
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Нагъл,мазен тип !! Не му искам измислените отчети - ИСКАМ ГО В ЗАТВОРА!!!!
3
0
 
1
 
! Отговори
Hm преди 16 години
Kak da ima komentari tazi tema, kato tozi film na nikoi ne mu se gleda. Kazhete na tozi scenarist da izmisli neshto, kadeto vse pak dobroto shte pobedi. Ai, sas zdrave
2
0
 
1
 
! Отговори
ТОАЯН преди 16 години
СЪБРАНИЕ ЗНАЧИ! ИЛИ ДАЛИ ПОРЪЧКАТА ИМ Е БИЛА ИЗПЪЛНЕНА СА СЕ ЧУДИЛИ!Е .....................КАКВО ИЗМИСЛИХТЕ-ГАДОВЕ МРЪСНИ
1
0
 
1
 
! Отговори
християнин преди 16 години
Какъв отчет,какви глупости? Да каже къде е бил когата убиха Георги Стоев! Той и приятелят му Маджо са виновни за убийството на писателя!