Каракачанов подлага Доган на спецдиета

Лидерът на ВМРО предлага на партиите пакт за недопускане на ДПС в управлението на страната
19 май 2008 13:07,
65
Каракачанов подлага Доган на спецдиета
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов ще предложи българските политически партии да сключат пакт за недопускане на ДПС в управлението на страната през следващия мандат на Народното събрание.

По думите му, една "политическа диета от 8 до 12 години ще бъде добре за партията, която е преяла с власт".

Предложението на депутат от ДПС за изграждане на паметник на срама бе окачествено от Красимир Каракачанов като нахалство от страна на ДПС.

Партията трябвало да се извини на народа, че в последните два мандата "граби страшно и упражнява властта като башибозук", допълни той.

"България е поставена пред риска да загуби парите от еврофондовете, заради лошо управление, а етническата партия иска повече депутати. Аз не знам турците в България да са се увеличили. Вероятно Доган е приготвил сериозен финансов ресурс, за да пазарува гласовете предимно на циганите у нас”, каза още Красимир Каракачанов.

Само преди два дни, по време на традиционния годишен събор в местността Демир баба представителите на Движението за права и свободи поискаха още власт и вицепрезидентски пост.

“Някои казват - стига му на ДПС толкова власт. Няма такова нещо! На следващите избори ще вземем още повече власт”, обяви депутатът Ремзи Осман.

"Време е ДПС да влезе и в президентската институция. Защо постът вицепрезидент например да не е на движението", каза още той и призова ДПС да разшири участието си в управлението. 

Днес пък премиерът Сергей Станишев обяви, че не го притеснява факта, че управлява с мандат на ДПС.

Той бе категоричен, че ДПС е българска партия и от нея никога не са му поставяли условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Христо Ботев преди 16 години
Тежко, тежко! Вино дайте!Пиян дано аз забравятуй, що, глупци, вий не знайтепозор ли е или слава!Да забравя край свой роден,бащина си мила стряхаи тез, що в мен дух свободен,дух за борба завещаха!Да забравя род свой беден,гробът бащин, плачът майчин, -тез, що залъкът наеденграбят с благороден начин -грабят от народът гладен,граби подъл чорбаджия,за злато търговец жадени поп с божа литургия!Грабете го, неразбрани!Грабете го! Кой ви бърка?Скоро той не ще да стане:ний сме синца с чаши в ръка!Пием, пеем буйни песнии зъбим се на тирана;механите са нам тесни -крещим: "Хайде на Балкана!"Крещим, но щом изтрезнеем,забравяме думи, клетви,и немеем, и се смеемпред народни свети жертви!А тиранинът върлуваи безчести край наш роден:коли, беси, бие, псуваи глоби народ поробен!О, налейте! Ще да пия!На душа ми да олекне,чувства трезви да убия,ръка мъжка да омекне!Ще да пия напук врагу,напук и вам, патриоти,аз вече нямам мило, драго,а вий... вий сте !
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
tozi kapot Dogan i da go rezstreliat ste mu e malko
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Е па остана ли не оплют и не *** политик та да го боднем с китка и с нещо друго.
21
0
 
0
 
! Отговори
Милен преди 16 години
ГЛАСУВАЙТЕ, БРАТЯ!
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
2005 г. бяха готови да направят коалиция с ДПС .Не им вярвам на тези!
19
0
 
0
 
! Отговори
kaloqn преди 16 години
100 пушки са пукнали !Колко млади българи умряха, за да можемда имам свободата си днес.Колко деца отвлечени със съзнание промито,та да се връщат и колят родителите и братята си.Колко бели девеойки изнасилени от мазни мъргави бездушни ***.Тези *** нямат право на никаква власт. Не и докатосе самоопределят като турци. Не и докато промиватмозъците на сънародниците ни по южните краища.Това не е политика е етническо унищожение - Нашето българско етническо унищожение. Време е да ги спрем ! Можем, само ако сме заедно !
18
0
 
0
 
! Отговори
Levski преди 16 години
HA HA HA NEKA IM SEGA DA VLJAZAT V PREZIDENTSTVOTO DA DUPJAT I PREZIDENTA HAHAHA NEKA NEKA
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
БЕЙ ДОГАН СЕДИ ,А РАЯТА БЪЛГАРСКА ДИВАН ЧАПРАЗ МУ СТОИ!!!
16
0
 
0
 
! Отговори
norm преди 16 години
Той,премиерът,бе категоричен, че ДПС е българска партия и от нея никога не са му поставяли условия.Веднъж вече писах и пак повтарям,нашият премиер в усилията си да подреди в едно изречение повече глупости и небивалици,забравя,какво е говорил по-рано.Нека му припомня,че по собствените му думи,възстанови един отстранен поради съмнения за корупция зам.министър точно по настояване на ДПС.Трябва ли да се вярва на такъв премиер.
15
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 16 години
Заради тези алчни за власт и пари подкупни типове от тройната коалиция на чело с ДПС може да ни изгонят и от Европа!
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
e kak taka cqla evropa govori za DPS kato turskata partiq v bylgaria , samo na6iq premier q nari4a bylgarska...
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Какви фирми е правитизирал бре? Ти знаеш ли изобщо някакви факти или повтаряш научени фрази, който някой ти е набил в квадратната глава? Аман от такива...
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Нихилистичен ***! Нека да позная - ти не гласуваш за никой, нали? Благодарение на такива като тебе ни управлява една етническа партия, която за 12 години направи живота на всички ни кофти....Дано стане реалност този пакт. Мисля, че със сигурност ще гласувам за ВМРО на следващите избори, защото само те се опитват да правят нещо, но без подкрепата на основните управляващи няма да сполучи....
11
0
 
0
 
! Отговори
ака ви златка преди 16 години
с анадолски ,азиатски номера - европейски пари...през крив магарон ще гледа българия , тоя хубавец Доган такива и като К Каракачанов го сложиха на власт - снекадърността си и нежеланието да си тръгнат сами от властта ,за да дойдат по други и той затлъстял като Доган и той се уяде да не мислите ,колко фирми приватизираха ВМРО и ги унищожиха ,и той е азиатец,нищо че се брои за българин ли македонец ли не знам ,мръсно ,по некадърно от Доган
10
0
 
0
 
! Отговори
lewent преди 16 години
ГЪЛЪБЧЕТА,А НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ОТНОВО РУГАЙТЕ,ПСУВАЙТЕ,ОПЛЮВАЙТЕ ВСИЧКО НАЛЯВО И НАДЯСНО!! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ХОДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ!!! КОЛКОТО ПО-МАЛКО ГО ПРАВИТЕ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ АНАДОЛСКИ ЩЕ ВЛИЗАТ В Т.НАР.БЪЛГАРСКИ Т.НАР.ПАРЛАМЕНТ!
9
0
 
0
 
! Отговори
malen4o преди 16 години
Пакт и това онова, ходи се прегледай някаде, власта си е власт еб.... съм ги сички политици, ще ви кажа едно че всички са еднакви, всички трябва да са долу като почнеш от АТАКА, БСП, ГЕРБ, СДС, ДПС и др. Сички сте кучета дето искате само да ядете
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Доган да яде слонски х*й !
7
0
 
0
 
! Отговори
mitko преди 16 години
Би било много хубаво да излезем всички и да ги "пумитьем",както се изразява мръсното ченге Доган,ама няма кой сред раята,няма-а-а-а-а....
6
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 16 години
И как ще стане това с този *** български народ ? Да не би случайно Доган сам е влезнал в парламента ? Нееее, помогнаха му всички безхаберни българи, и на следващите избори пак същото ще направят. Каракачанов е мечтател ...
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Евала на Каракачанов, може и за ВМРО да се гласува на изборите