Костов: България е летяща чиния на Доган

В средата на 2009 България ще усети световната криза, убеден е лидерът на ДСБ
28 ное 2008 09:35, Красимир Ангелов
137
Костов: България е летяща чиния на Доган
Снимка: БГНЕС

“Кошмарът е в това, че България отива все в по-далечна орбита от Европейския съюз, превръща се в летяща чиния на Ахмед Доган, отбеляза лидерът на Демократи за силна България Иван Костов пред bTV.

Той изтъкна, че „ЕС се сблъсква челно, като нощен влак, с българската реалност и членството ни в ЕС става проявител на нашите слабости“.

Според бившия премиер Станишев е трябвало „да даде на вълците двама-трима министри“ и да предприеме всички необходими мерки за справяне с корупцията, както и срещу световната финансова криза.

Костов бе категоричен, че в средата на 2009 г. в България ще се усети световната криза.

“Има мерки срещу кризата, но тя трябва да се прозре поне година по-рано. Аз поздравявам БНБ за действията й в тази посока досега“, отбеляза Костов.

Той изтъкна, че въпреки съвместните действия между ДСБ и ГЕРБ има сериозни различия и даде пример с прояви на етническа нетолерантност от страна на ГЕРБ.

В тази връзка Командира изтъкна, че заради липсата на етническа толерантност се разграничават и от „Атака“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
8
 
32
 
! Отговори
Dodo преди 15 години
ИВАН КОСТОВ - ПРЕМИЕР!
95
8
 
32
 
! Отговори
кера преди 15 години
Гласувал съм винаги и пак ще гласувам за десните-ДСБ и СДС.Вярвам,че има още много мислещи хора в тази страна.Грешката на г-н Костов беше ,че не изхвърли с ритник Цонев,Бисеров,Бакърджиев и мистър 10%.Да изхвърлим ченгетата и червените *** /ял съм им попарата/от нашия живот и от живота на децата ни.60 годишен,висшист,работохолик,нормално живеещ с акъл и труд.
94
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Tuk e istinata - v politikata ne sa naj-dobrite specialisti, v politikata sa naj-dobrite moshenici - te si fabrikuvat diplomi, image, rodoslovie i specialnost. Te sa hora za show ili za otshelnichestvo. No ne i za integrirano, socialno-ikonomichesko obstestvo. Vuprosut mi e za kogo da glasuvam. Posledniqt put be Aleksander Tomov - showman i izmamnik... I tolkova strashno li e da ima istinsko koalicianno pravitelstvo?
93
8
 
32
 
! Отговори
boristodorov56 преди 15 години
Както е тръгнало май ще се случват отново събития пред сградата на Народното събрание ище е грешка. От Позитано 20 трябва да се почне - изтървахме ги на конгреса им. Третият път няма сда има нито Ж.Желев, нито П.Стоянов да ги спасява. Тогава беше да се спаси честта на България - затова пък после червените еничари и разгониха майките.
92
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Пак се разприказваха за кризата. Не е ли по-добре парламента да се занимава с по-важни въпроси: Какво стана с бездомните кучета? Ами с браковете между еднополови? Ами закона за етажната собстеност? Ами важния въпрос за униформите на учениците? Какво стана с закона за легализация на простипyтките?
91
8
 
32
 
! Отговори
Тодор преди 15 години
И.КОСТОВ е единствения български политик,който е способен да оправи страната за отрицателно време,защото го доказа по време на управлението си.По негово време държавата я имаше.Вмомента няма държава,а имаме-А.Доган,Р.Петков,Черепа,Галеви,Ковачки,Герго в и сие.Комунистите са ***.Гласувайте за държавника И.Костов в името на България.
90
8
 
32
 
! Отговори
bai bai преди 15 години
otnovo s rysia natam varvim mr kosti4.sds 6te gi pratqt v sibir,nacionalizacia i t.n.znaete si reda ve4e edna seria vidqhme ot filma .
89
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
KOSTOV, VZEMI SE SKRII I VZEMI I DOGAN S TEBE
88
8
 
32
 
! Отговори
tan4etonet преди 15 години
Е,явно,че моето предложение е една утопия (също като комунизма ),но поне се постарах да дам някакво предложение,макар и недообмислено.Взимам си забележка и не се сърдя ! Ще се постарая да излизам с по-свестни предложения...
87
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Танче, какво ще рече добър в специалността си. Ако е добър в специалността си, никой нормален човек няма да влезе в политиката. Още веднъж ти напомням за миленчо, за ники, който влиза в аквапарк без пари, щот е 1.20 висок. Ако бизнеса влезе в политиката, според теб, до какво ще доведе това. Има си хора за всичко. Ти в какво си добра, коя ти е специалността да те сложим в него министерство.прочети мнение 72, и тогава ми говори кои ще изберат пред теб. Това което е написано там е ,че Слав е син на Р. Овч., и до там. Той момчето е също много добър в специалността си, учи се там, тати плаща,има и други такива във Виена, но разликата от него и теб е фамилията. И той подобно на ники и милен един ден ще се върне като ЮПИ и после ще стане .УПЕ
86
8
 
32
 
! Отговори
Дончев преди 15 години
59. - 13:06 -От: ккКостов дължи на България отговор на доста въпроси:- Какво се случи през зимата на 96/97 г? Защо наричат този период "гладната зима на Жан Виденов", а не с истинското име - революцията на кредитните милионери.Кой изнесе зърното на България? Кой източи банките? Костов ли?- Защо не отвори досиетата, когато беше на власт?Защото ДС агентите от конституционния съд забраниха!- Защо като продаде половината България не погаси външния дълг?Защото нямаше кво да се продава, болшинството предприятия бяха източени от червената мафия.
85
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Абе симпатяго 83,Личи си, че си далеч от политиката... Така лесно не се влиза в нея, само защото си добър "по специалността си". По-добре не взимай отношения, като не си в час.
84
8
 
32
 
! Отговори
alankulu преди 15 години
izkam da pitam tozi 4eren gargamel kato be6e ministurprecedatel kakvo napravi za da izhvurli dps ot vlastta sega se pravi na vajen i lae a togava si lapa6e i mu dreme6a na h-to
83
8
 
32
 
! Отговори
tan4etonet преди 15 години
На мен,лично,ми е трудно да предложа такива личности,просто защото нямам навик да следя политиката в детайли и трудно помня имена.Но съм сигурна,че има много достойни млади българи,които до сега не са се занимавали с политика и които са добри по специалността си.
82
8
 
32
 
! Отговори
кк преди 15 години
Абе, на тебе всичко ти се вижда червено. Че ти си просто едно теле - мятат ти насреща червеното и ти се хвърляш срещу него, без да мислиш разбира се. Такива като тебе не са в състояние да мислят. Те са най-водените и манипулирани.
81
8
 
32
 
! Отговори
hristian3 преди 15 години
Има ли *** тука??
80
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
защо не ти е сменен памперса ? И на този въпрос ли трябва да ти отговори костов.Ще питаш на червените конгреси, *** .Заради такива като тебе сме в това жалко положение.
79
8
 
32
 
! Отговори
Миро преди 15 години
Гледайте филма Zeitgeist Addendum (2008г.) и ще ви стани ясно, ЗАЩО.
78
8
 
32
 
! Отговори
hristian3 преди 15 години
че,всеки от нас преди всичко сам за себе си трябва да построи комунизма,а тогава да се надява на политици,държава,Европа и така нататък...Иначе пак се повтарям,ако все още някой се пита за кой,то моя отговор е-за който смята,че е най-малката опастност или зло за него,за семейството му,а от там и за България!
77
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
19 години възход, разгледахте Европата, носихте маркови дрехи втора упротреба. Лъскави крадени коли на смешни цени. Прекрасно време на възход на делаверата ...