Миков към полицаите: Протестирате, за да протестирате, а!

И пак повтори, че 50% скок в заплатите им няма да има, "невъзможно е", отсече той
11 мар 2009 12:47,
144
Миков към полицаите: Протестирате, за да протестирате, а!
Снимка: БГНЕС

„В някои от изказванията на учредителите на новия полицейски синдикат имаше политически нюанси“, категоричен е министърът на вътрешните работи Михаил Миков.

МВР шефът допълни, че хората, които организират полицейския протест в неделя, го правят не за постигането на социални искания, а само и само да правят протести.

„Сигурен съм, че СДВР ще осигури реда в столицата“, каза той.

По думите му тъжното и лошото в тази ситуация е, че въпреки проведените разговори и постигнатите резултати организаторите на протеста са създали синдиката само за да протестират.

Той още веднъж припомни, че искането за 50% увеличение на заплатите е невъзможно.

„Имам чувството, че това увеличение беше заложено като искане, за да се стигне на всяка цена до едни такива протести“, допълни Миков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
1
 
! Отговори
майка преди 15 години
Ами хайде! Нещата са в нашите ръце, ние сме гражданите - посочвайте незабавно и сигнализирайте за корумпираните!Спазвайте ЗАКОНИТЕ и не предлагайте рушвет. Свидетелствайте и оказвайте съдействие при нужда на полицаите и така КОРУМПИРАНИТЕ ще се изчистят от системата Иначе няма как да стане. И корумпираните и предлагащите подкупи са един дол дренки! Нещата в много голяма степен зависят от нашата нетърпимост! Все от някъде трябва да се започне!
82
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
До 73.Умрели сме за вашите въшливи гласове. Всички истински българи ще гласуват безусловно за Атака.Браво 79, много правилно си го казал.
81
0
 
1
 
! Отговори
BF преди 15 години
Не бива да се вдигат ничии заплати!Напротив,щом има свиване на икономиката,следва намляване на заплатите!Който не му изнася- да напуска!Който обаче иска и по- високи резултати при липса на ресурси, също да напуска!Каквото качество плащаш-такова качество получаваш!
80
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Разделете се с корумпираните,рушветчиите и негодните и ще ви подкрепим.Вярно,че ще отанете само 10-12%,но да знаем,че имаме честна и стабилна Полиция.
79
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Атака като дойде на власт ще си създадем наша собствена полициа, само от наши хора - националисти и родолюбци. А сегашната *** ще я изритаме на улицата. Волен ще ви разкаже играта, ще ли да ми имат претенции.Атака победа.
78
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Напълно съм съгласен със 77! Слава богу, мнозина разбираме тези неща, но защо нашият глас не се чува? Докога?
77
0
 
1
 
! Отговори
майка преди 15 години
Абе, хора, не разбирате ли, че управляващите просто имат интерес от слаба, мудна и неработеща полиция, за да могат спокойно да прикриват своите и тези на децата си кражби и престъпления...принципа "Разделяй и владей"...Изправят граждани срещу полицаи, които всъщност са също граждани на тази нещастна страна и също искат по-добър живот и най-после нещата да започнат да се оправят и институциите да започнат да работят твърдо, респектиращо и законово.Управляващите просто нямат интерес от силна полиция, затова я мачкат.От това естествено страдаме всички НИЕ! ЗАЩО НЕ ГО РАЗБИРАТЕ! ПРОСТО НЯМА ВОЛЯ ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА.Кой, помислете, кой ще си рискува живота за 500-600 лв.?За техниката и оборудването, с което работят - да не говорим...Е? Полицаите ли са криви или има ДРУГИ криви за всичките ни проблеми.
76
0
 
1
 
! Отговори
From Germany преди 15 години
И как тази партия чудо Aтака щяла да вдигне жизнения стандарт в България? Интересно ми е какви мерки мисли Сидеров да предприеме ако дойде на власт? С чист популизъм нито работни места се създават, нито заплати могат да се увеличат, единствено само тесе нкръг упралвяващи могат да се облагодетенстват?Дали това не е целта на Сидеров и обкръжението му?
75
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ти си най-умния тук -само дето няма как и по никакъв начин да се разбере от широката общественост
74
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
*** електорат-всеки го лъже вече толкоз години. За хората в системата поне е ясно, че това *** е патологичен лъжец.
73
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ква Атака бе -за лудия Сидеров който се изцепи-полицаите като протестират тях кой ще ги бие? За такъв тип ли мислиш че ще гласуват полицаите -може да са всякакви -но чак толкова *** не са ,а Воленчо с това си изказване си загуби едно 40-50000 хиляди гласа -талкова колкото е реалния брай на работещите в системата на МВР . Басните за 65000 полицаи ги оставяме за консумация на лапнишарани, които имат вяра на Миков и такива като него.
72
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Квииииииииииииииик
71
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Тия прасета напират да избушат ***.
70
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ima i mislesti
69
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ако полицаите са умни всички ще гласуват за Атака. Само едно самостоятелно правителство на Атака ще вдигне жизнения стандарт в България и ще увеличи полицейските заплати.
68
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
тук повечето са от умен по-уменне им обръщайте толкова голямо внимание
67
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
да се въведат Западните съотношения на заплатите между отделните категории трудещи!Това е пътя, който политиците ни трябва да извървят.Трудно но след като сме се хванали на хорото трябва да го играят, а не да увеличават заплатите на 65000 полицаи
66
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Е ти защо така остро?! Може да им се плаща с наши заплати-ще стигнат за цели 2 дни по западните стандарти;-)
65
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ако ми дават 500 лв на месец и се подиграват с мен -не кафе ами и уиски ще пия .Ама то това е целта е -да няма нито полиция нито ред нито нищо -по-лесно да се краде и политиците да го начукват по здраво на тези които са ги избрали .не го ли разбрахте най после!!Тук някакъв умник форумен от чужбина щял да внася полицаи--С БЪЛГАРСКИ ЗАПЛАТИ ЛИ СМЯТАШ ДА ИМ ПЛАЩАШ А БЕ КОМПЕТЕНЦИО??
64
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Мутрата на Х.Е.М.И.Н.Г.У.Е.Й -не мога да повярвам че и това изтриха -гати и тъпия филтър