Плашат Яне: "Вие знаете ли кой стои зад Ахмед Башев?"

Сподвижници на кмета нахлули в централата на РЗС, показали снимка на Башев със Станишев
19 мар 2009 15:15, Красимир Ангелов
116
Плашат Яне: "Вие знаете ли кой стои зад Ахмед Башев?"
Снимка: БГНЕС

"Рано тази сутрин в партийната централа на „Ред, законност и справедливост” в София са влезли няколко души, които са настояли пред намиращите се там доброволци на партията на Яне Янев незабавно да преустанови атаките срещу кмета на Гърмен”, се казва в съобщение на партия РЗС.

По думите на активисти на партията мъжете са се държали грубо и, за да илюстрират думите си, хвърлили на масата няколко снимки, изобразяващи Ахмед Башев с известни политици от управляващата тройна коалиция.

Освен това заявили: „Вие знаете ли с кого сте се захванали и кой стои зад Ахмед Башев?”

Хората на Яне Янев разпространиха и снимка, на която един до друг са премиерът Сергей Станишев и скандалният кмет на Община Гърмен.

На снимката двамата са един до друг с чаша бяло вино в ръка. До тях е началничката на бюрото по труда в Гоце Делчев Марияна Стругова.

“Най-после се изясни какво е имал предвид премиерът Станишев с изказването си за кибритената кутия и защо управляващите не можели да толерират поведението на „Ред, законност и справедливост” и нейния лидер Яне Янев, намирайки го дори за опасно”, констатират в съобщението до медиите хората на Янев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
хахахха,тез пъ двамата един до друг и са чукат.единия - ислямски фундаменталист+ ченге от дс/е те такова животно само у наща държава има/,другия - "радетел" за мир и спокойствие в българия.и тва ако не е пародия на държава...ай пак гласувайте за тях.***!
114
1
 
0
 
! Отговори
manol преди 15 години
товаманоле е за затвора ама калпава даржава
113
0
 
0
 
! Отговори
у-у преди 15 години
Колко грозен и отвратителен мутър е този до Станишев. Не може човек с такава грозна муцуна да е добър. Просто неможе.
112
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Станишев!Вън от България предателю!!
111
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
slavi kato e mnogo otvoren za6to ne dade i glednata to4ka i na drugata strana ?? za6toto e slaga4,PREDATEL
110
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Много навътре в проблема съм.най- верни са мненията на 22 66 и 70.да не се повтарям това е истината за западните родопитихо- мълком този феодал-манипулатор да се отстрани за да не пречи на тези хубави деца да се развиват и не се откъсват от света независимо от религията.кмета хитрец си гледа собствения интерес,умее да говори и въобще не е безобиден. не винете Слави, защото няма информация но сценариста беше прав.хубавото е че показа едната страна и хората видяха че това са нормални умни деца но манипулиранижалко за тези хора върнаха се 100 г назад и то заради пустите парички като си гладен и някой ти каже че ти праща иначе умното ти дете да учи в иранкаква е алтернативатакогато държавата абдикира от този район още90гнищо не е за подценяване и който няма информация да не се изказва по въпроса.само настройва иначе едни отсвястните хора срещу други свястни и добризащотова не се допусна в средните родопиопитаха се но не намериха почва защото съзнанието е на по високо нивоединствен изхоДСВЕТСКО ОБРАЗОВАНИЕРАБОТАБЕЗ ПОЛИТИКА
109
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Този Яне Янев ми се струваше голям *** отначало,но скоро говорих с един мой познат,който е някакъв експерт в комисия парламента и се оказа ,че почти всички неща които говори в крайна сметка се оказват истина..не знам откъде черпи тази информация Янев,говорител на ДАНС ли е ,или си има някакви къртици там,на всички неща които казва ,ако се замисли човек май си имат логика ..
108
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не разбрах къв е тоя Ахмед Башев ?!
107
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 15 години
Е ИСТИНСКИ БОРЕЦ СРЕЩУ ДНИШНАТА ВЛАСТ, С НАСИЛСТВЕНОТО ПРЕПОДАВАНЕТО НА ИСЛЯМ, ТОЙ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ В НАЙ-ГОЛЕМИЯ БОРЕЦ... СРЕЩУ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ...Приятели,Нали Корана проповядва ОТВРАЩЕНИЕ от нечистоплътността разврата, корупцията, кражбите, лихварството..., и ...В какво е превърната България, от управляващата ни "Триада" :СПОРЕД КОРАНА ИМА НЕПРОСТИМИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!!!КОРАНА ИСКА ЧИСТОТА;А УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ,1. Проявиха най-голяма политическа НЕЧИСТОПЛЪТНОСТ с днешната идеологически противоестествена, коалиция???Корана казва - НЕ КРАДИ!А УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ;1. Само чрез данъчната система КРАДАТ от ДДС, всяка година не по-малко от 1-2 000 000 000 лв...2. След огромните КРАЖБИ, от Е.С. спряха търговете за магистрала Тракия и нови 220 милиона за земеделието, с което общо спрените пари само за земеделието станаха станаха няколко милиарда!!!3. ОТКРАДЯТ се нипрекъснато милиарди, от Митници..., акцизи..., контрабанда...4. КРАДЕН е ежегодно, по най-безсрамен начин..., громен бюджетен излишък... Корана казва - НЕ ЛЪЖИ,А УПРАВЛЯВЯЩИТЕ НИ;1. Най-нагло ни ИЗЛЪГАХА, че Американската финансова криза няма да ни засегне.2. ИЗЛЪГАХА ни, въпреки предупреждението на Газпром за газовата криза, с което поставиха икономиката ни в процес на замиране и умножиха многократно разоряващия ефект от Американската финансова криза, върху предприемачите и обикновенните граждани!!! 3. ЛЪЖАТ ни денем и нощем, че Евроинституцийте одобряват управлението им...Корана казва - НЕ ВЗЕМАЙ ПОДКУПИ,А УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ;1. Заради огромна КОРУПЦИЯ ни спряха Евромилиарди, в условията на жестока финансова криза!2. Злоумишленото не модернизираха съдебната система и като резултат, КОРУПЦИЯТА СЕ ШИРИ В КОСМИЧЕСКИ РАЗМЕРИ..., дори някакъв "политик" си беше поръчал като подкуп ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ...3. Всеки разбойник, след като ПОДКУПИ когото трябва, се разхожда на свобода и продължава да ни граби...Корана казва НЕ ДАВАЙ ПАРИ С ЛИХВА,А УПРАВНИЦИТЕ НИ;1. Направиха лихварските къщи..., кой знае защо наричани "Банки"...2. Изчезна на Валутния резерв ..., вложен ЗА ЛИХВИ, в Американски ценни книжа - останали сега без стойност... В ПРАВЕДНА ДЪРЖАВА, САМО ИЗБРОЯВАНЕТО НА ПО-ГОРНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ЩЕ Е ПОВОД УПРАВНИЦИТЕ ИМ ДА БЪДАТ ПРЕБИТИ С КАМЪНИ..., А ПРИ НАС ТE СЕ ХВАЛЯТ КАТО КАЗВАТ ПРАВИМ ГО - "ЗАЩОТО СМЕ СОЦИАЛИСТИ..."
106
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
NEKA DA POZNAJ;ZAD AHMED BA6EV STOI NJKOI NA KOGOTO TOI SE E NADUPIL.
105
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Моля,публикувайте снимка на цялата станишева дружинка.
104
0
 
0
 
! Отговори
Крис преди 15 години
И аз имам 2 снимки със Сатнишев, освен да съм недосегаем хахаха
103
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Стига си ревал 103. да не мислиш,че само твои ислямски коментари заминават. Малко по-долу и един мой не излезе. Ако си прекалил с речника се случва.
102
0
 
0
 
! Отговори
Ulfar преди 15 години
Абее платените драскачи сте много елеменарни !!! Я ми обяснете как така обвинявате Атака че била сателит на д.п.с. и същевременно СКАТ се спира в цяла Б.Г.!?!!??!!??!?!?!?!?!?!????????????????????????? ??
101
0
 
0
 
! Отговори
Баткв Въртипатков Га преди 15 години
Янев е набеден куц борец за справедливост . Проблемът на коалицията е АТАКА иначе няма с какво друго да се обясни спирането в цяла България на телевизия СКАТ и не отразяването на митингите и срещите на Волен. Ако АТАКА имаше поне50% от изявите по медиите както се ползват Яне и ел кмето Борисов Сидеров щеше да е управляваща партия . Спомнете си само кой кого подкрепяше на президенските избори . Никой не застана зад Сидеров всичките подкрепиха Гоце Парванов иначе са "опозиция" и го мразят .
100
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
слави ага,ами като ти са толкова мили и приятни от рибново да те пуснем да поживееш с тях 2 или 3 дни и тогава ще говорим.излез от битивито за малко и виж хората как живеят
99
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Колчо, свали си очилата и си отвори ума. Огледай се чети и виж какво се случва. Тука така 1300 джамии за кратко не се строят.Или искаш да си затворим очите и да се правим, че нищо не се случва. Те те плщят, ти викаш: А дъждец вали.
98
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
глупости пишешБНТ=БТВ=ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТА ФЮРЕРА НЕ ГО ПЛЮЙ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ТУРЦИТЕ В БУРГАС СЕ КРИЯТ КАТО ПЛЪХОВЕ
97
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако има последователен борец срещу корупцията и беззаконието това е Яне.Гледахте ли снощи Шоуто на Слави?Страхотна манипулация осъщесвена под диктата на водещия.Добре,че бяха сценаристите и най-вече Гогов.Кмета Башев е нагъл,мазен фес.Типичен агент на ДС.В медийте бяха огласени негови доноси.Отвратителни са!Какво е становището на партия Атака?Къде е фюлера?Скрил се е като мишок!И как не!Нали с парите на ДПС се финансира целия театър,който разиграва.
96
0
 
0
 
! Отговори
Blog.bg преди 15 години
Спокойно спяща клетка си, арабско хибридче. Решетките (ЩЕ) са ти много приятни.