А той взе, че дойде: Ще се биеш, или бягаш!

Нямаше обаче кой да отвърне, премиерът му отказа среща пред МС
22 мар 2009 21:00,
183
А той взе, че дойде: Ще се биеш, или бягаш!
Снимка: БГНЕС

„В Банкя, ако някой те покани да се биеш, или се биеш веднага, или бягаш”.

Така столичният кмет Бойко Борисов обобщи причината за появата си пред Министерски съвет в 20.00 часа, въпреки отказа на Станишев да се среща с него.

По думите на кмета БНТ е подчинена на Станишев.

"Но защо ме кани в БНТ – това да не му е бащиния. Искам да говорим в неговия кабинет, на него да му е уютно и да му е удобно. Той  има наглостта да нарича Министерски съвет „улицата”. Защо дебатът да е в БНТ, да не му е подчинена?", попита лидерът на ГЕРБ.

Борисов неколкократно повтори, че е поканил всички журналисти пред Министерски съвет, защото така е щял да получи по-широка трибуна и че Станишев не би трябвало да се подвежда от стратегиите на своите пиари, които не отчитат, че той е безстрашен човек.

Кметът обяви, че ще изпрати свой екип за дебата във вторник, но няма да се яви лично.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
съу преди 15 години
ТОЗИ Б.Б. Е ДИВИЯТ СЕЛЯНИН !!!!
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не му стиска да обсъжда ...а и да се бие - шубелия
60
0
 
0
 
! Отговори
Иванов Христо преди 15 години
Бойко Борисов е напълно неподготвен човек и той никога, никога, никога,.... ,няма да излезе на публичен диспут. Ако е мъж да излезе пред българския народ и да изложи някаква платформа. Стига циркаджииски номера. Да го чуем разбира ли от нещо. Гафовете му по света са ни известни. Буклука го газим.
59
0
 
0
 
! Отговори
фарс преди 15 години
Е такъв у.с.е.р.к.о не съм виждал. Щом не може с акъл, ще кара с юмруци, така правели на село Банкя.Борисов го е страх от дебат защото с неговия речник ще стане за смях.Боже пази България от това недоразумение....
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Върха на глупостта. Тези от 3 месеца се предизвикват на диспут, ама все единия се отказва. Това е само за привличане на внимания. Малко ситуация първи клас където и двете хлапета ги е страх да се сбият и само говорят празни приказки.
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма ли кой да ви набие и двамата ! Смях !
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
h_s, Серго още преди изборите си каза съвсем откровенно, че нищо не разбира от икономика. Ама кой да слуша!? Тия и двамата ми писнаха с техните циркове. Бойко си е пълен ***, а Серго е гайда с празен мях. Нито на някой му се надуват гайди повече, нито на някой му се връзват ***. Я някоя мома да поведе хорото, че ставаме за смях с тези китни левенти!
55
0
 
0
 
! Отговори
Опълченец преди 15 години
На ББ, все накой муе крив, обещания....обещания... Народе, не се подвеждайте то голи приказки, спомнете си какво обещаваше царя предизборно...Бойко е жаден за власт, подкупват избори, дори няма акъла да управлява...ако не се упомним тежко ни и горко ни...ГЕРБ е партия, партия която се нарича дясна, а всъщност е крйно лява, по-червена е и от БКП, не БСП...Защо един достоен политик не приеме едни дебати като бели хора, да седнат и да говорят, защото бойко няма Д.УП.Е, А Е ЕДИН ПОЗЬОР И НИЩО ДРУГО. Не му стиска и веднага на атаката отвръща с контратака, като кани Станишев на дуел, веднага... Че това да не е игра на фунийке бе Бойко... или пак търсим медийни изяви..и утре пак да говориш - Поканих го...не дойде.....какво да повече да кажа.... НЕ БОЙКО, ако си мъж *** на срещата във вторник и да види народа какъв прогнил орех си, нека всички разберат гнилата ти програма...ама няма да отидеш, защото не те бива,защото си бъзльо....защото не си политик....а просто ти е интересно и който обича да го снима телевизията.
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
оня *** серГЕЙчо да разбере ,както и всички чевени *** ,че народа е на улицата ,а не в топлия кабинет кой какво източил или откраднак.... преценете сами 40 години срещу 20 годинищо ли утепаха луканов .........за да не се разбере колко кинти са откраднати и раздадени в куфарчета ,аз знам поне за 2 такива БСП трябва да се забрани със закон.....на който не му харесва за ходи в сибир ..............
53
0
 
0
 
! Отговори
h_s преди 15 години
50, стига си повтарял едно и също във всички форуми, че даже и по два пъти. Вече всички разбрахме какъв титан на мисълта си.
52
0
 
0
 
! Отговори
ДЕБАТ?! преди 15 години
А защо СерГЕЙ не отговори на поканите за дебат от страна на В.Сидеров и Яне Янев?!?!?! Защо?
51
0
 
0
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 15 години
Браво СерГЕЙ Браво Дмитриевич! Говориш, че ББ го е страх, а ти правиш *** изказвания! Като цяло всичко това е смешно, явно СерГЕЙ е решил, че за вторник ще е подготвен, но явно на момента не е :D колко жалки сте само хахаха
50
0
 
0
 
! Отговори
Един преди 15 години
Абе ако не в БНТ, къде другаде ? Все пак БНТ е държавна телевизия и ББ и ССт. са държавници.Ако някои се имат за свързани с улицата е друг въпрос.
49
0
 
0
 
! Отговори
Zmeq преди 15 години
Sq vsi4ki pi6em i vse nqkoij se qdosva na drygiq ..no 6te vidim sled izborite .........neka i toi da krade kolkoto si iska no da se seti i za naroda i da znae 4e pari v groba nese nosqt az sum s Bojko OUS
48
0
 
0
 
! Отговори
Fars преди 15 години
Е такъв у.с.е.р.к.о не съм виждал. Щом не може с акъл, ще кара с юмруци, така правели на село Банкя.Борисов го е страх от дебат защото с неговия речник ще стане за смях.Боже пази България от това недоразумение....
47
0
 
0
 
! Отговори
червенотиквениче преди 15 години
СерГЕЙОВЕ от всички страни съединете се!Да ви имам простите червени парчета!Още 4 месеца и край!Заминавате в панделите и бой и и накрая азиска музика!
46
0
 
0
 
! Отговори
страхил преди 15 години
Истината е че *** въобще не очакваха подобен развой!Бате Бойко ги заби в земята!както е казал народа-"хитрата сврака с двата крака"!Не мислех да гласувам ,но сега вече си променх решението-ББ с теб съм!На БЪЛГАРИЯ е необходим МЪЖ, не като серГЕЙ и другите от БСП!
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** МАЛОУМНИЯ НАРОД! *** ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ !НАЙ-ДОБРЕ ДА ДОЙДАТ ФЕСОВЕТЕ ДА ВИ ОЩЕ 500 ГОДИНИ ***!
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тук всички мнения ги пишат наистина болни мозъци . Няма нормален човек в България които да сваля шапка на Гея станишев .
43
0
 
0
 
! Отговори
стоянов преди 15 години
Браво ББ!*** самодоволното украинско гейче.Това да не му е АЗЕР!Къде беше серГЕЯ?Сигурно при Доган!