"Кроненцайтунг": БГ политици в Биг Брадър?!

Австрийското издание с почуда коментира странния избор
24 мар 2009 07:52,
34
"Кроненцайтунг": БГ политици в Биг Брадър?!
Снимка: БГНЕС

Австрийският "Кроненцайтунг" се удивлява на участието на български политици в Биг Брадър.

Видно е, че изданието визира Емил Кошлуков - участник в течащия понастоящем VIP Брадър - 3.

"Кроненцайтунг" с почуда коментира подобен странен избор, чиято цел е не е друга, а сдобиване с повече популярност сред електората, съобщава "Дойче Веле".

Вестникът отбелязва, че министърът на социалните грижи Емилия Масларова е отказала от участие в тв шоуто, след като преди това е била обект на остри критики по повод своята работа и факта, че има маниер да се вози на автомобил марка "Бентли" за около 150 000 евро.

Изданието  цитира Сашо Диков, според когото нищо в България не се било променило след 1989 година, защото синовете и дъщерите на предишните червени функционери и днес практически са на възлови позиции във властта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
A moje li az da pitam kakvo se ima pred vid pod porasnala inteligencia?
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Kato ne prechisliavash sebe si kym inteligenciata, zashto osujdash koi e inteligenten i koi ne?!?!? Ako ima neshto unizitelno, to e takiva kato tebe da pluqt negativizym po vsichko!
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не причислявам себе си към интелигенцията.опазил господ.аз съм просто един бачкатор в женски род,поведението ви е унизително като за интелигентен човек.
30
0
 
0
 
! Отговори
???? преди 15 години
В книжовния бълг. език формата "впредвид" не съществува!!!
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
аз имах впредвид по-скоро порасналата интелигенция
28
0
 
0
 
! Отговори
Детски педагог преди 15 години
Да си интелигентен и да си активен са две различни неща. Децата през първите 7 години, които са най-важните, едва ли имат кой знае какъв досег с интелигенцията в която и държава да се намират. Бъди сигурен, че родителите са най-важните примери за подражание. От тях зависи и възпитанието на децата. Пак прехвърляте отговорността!!!
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
за да си интелигентен не е достатъчно да си само интелигентен.трябва да си активен и да полагаш усилия в някоя посока.нашата интелигенция по-скоро си седи и нищо не прави,дори на избори не гласува,защото не е интелигентно явно.е,как да взимат децата пример от интелигентните,като те самите нищо от себе си не желаят да дадат?
26
0
 
0
 
! Отговори
NNN преди 15 години
Значи ли това, че и ти Мишел, живееш в чужбина?!?!?! Ако не, значи освен всички нас- простолюдието, обиждаш и себе си.Чети си просто чужди сайтове, гледай си чужди програми и не се занимавай с нищо българско. Хем плюете, хем нищо не правите. Според психологията, човек забелязва у другите първо качествата, които и той притежава и вижда това, което му се иска да види. Разбирам, че не сте доволни от живота си в България- моля не предавайте тогава вината другиму. Такива като вас все чакат всичко на готово да им дойде от държавата, ама така не става. И най-сетне някой се сетил за децата с таланти и вие пак не сте доволни. Е на вас ниама как да ви се угоди!!!И жал ми е за тебе Мишел, че не успяваш да видиш интелигенцията в Бг. Аз и в чужбина доста дълго съм била, ама болшинството българи там са работници на черно. Е на това ли му викаш интелигенция!?!?! Жалко!!
25
0
 
0
 
! Отговори
Мишел дьо Монтен преди 15 години
23 Kalin - абсолютно си прав,приятелю!Истинската интелигенция на България отдавна е напуснала.
24
0
 
0
 
! Отговори
Мария преди 15 години
Аз за първи път гледам Брадър-а с интерес. Вярно не всяко предаване, но мисля, че това издание е забавно и освен това ме провокира да пусна SMS за децата. Единствено се надявам наистина събраните пари да отидат в помощ на каузите, които коментират.А никак не ми харесва постоянно да се плюе по всичко, което се прави в България, в телевизиите и т.н. Щом едно предаване не ти харесва, превключваш на друг канал и готово.Единствено имам забележка към избора на Тодор Сл., но най-вероятно е там за да има скандал с Кошлуков. Това не ми харесва.
23
0
 
0
 
! Отговори
kalin преди 15 години
Българските випове са *** и Комунисти това е обществото.Други просто няма дори и да има ,тях отдавна ги няма.
22
0
 
0
 
! Отговори
NNN преди 15 години
Българинът само да плюе знае и нищо друго. Това е комплексарска история! Важното е, че хората събират пари за благотворителни цели и до момента се справят много добре. Сигурна съм, че хората писали негативни коментари тук и един SMS не са се сетили да пуснат. Точно затова- защото знаят само да плюят и нищо друго не умеят. Но както вече казах комплексите трябва да избият някъде.Как ще ни харесват по света като ние самите се самоизяждаме, няма по разединено общество от нашето и като пример веднага ще отбележа видните писатели, оставили следите си тук, не успяли в нито една област, освен в плюенето.Да живее България!
21
0
 
0
 
! Отговори
отвратен преди 15 години
КОШЛУКОВ НЕ Е ПОЛИТИК ! ТОЙ И СЕВЛИЕВСКИ СА КРАДЦИ , ЛЕГИТИМИРАЩИ КРАДЦИ ! ЗА ПАРИ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО !
20
0
 
0
 
! Отговори
Индианец преди 15 години
Кошлуков, спри с лъжите. Ти знаеш по-добре от мен, защо лежа в пандиза. Ти изобщо не беше политически ангажиран. И ако си разказвал политически вицове, това е било в банята, със сапунисани очи. Сещаш ли се? Истината е, че ти си едно малко мазохистче и те опандизиха за умишленото ти самонараняване с цел отклонение от военна служба. Не си мъж!
19
0
 
0
 
! Отговори
DDT преди 15 години
VUTRE VUNKA CHEREP EDNA MANTINELA !!! BRAVO NA HAZARTA
18
0
 
0
 
! Отговори
ddt преди 15 години
abe nali subirat pari za decata be prostaci, zamislete se samo kolko ste prosti :))) i kvo kato e politik, pone si kazva vsichko bez da luje choveka, e za takiva kato vas hazarta e napisal edna rima: VUTRE VUNKA CHEREP EDNA MANTINELA !!!
17
0
 
0
 
! Отговори
vn преди 15 години
Koshlukov e simpatiaga!
16
0
 
0
 
! Отговори
vn преди 15 години
Za pruv put predavaneto ne prostee i e interesno, sprete s tozi negativizum! Iavno bulgarite osven da pluait drugite nishto drugo ne mogat da izmisliat!Taka shte si stoim v dupkata bez gram tvorchestvo i vuobragenie!
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кошлука може да бъде полезен като обеснява как американците си чистят зъбите с конец! Той нали беше там на аванта. Иначе неговата партия "Новите фльорци" е един фантом.
14
0
 
0
 
! Отговори
Мишел дьо Монтен преди 15 години
как т.н."български политици" подкупват с пари,кебапчета и капачки за буркани *** да ходят да им гласуват,за да легитимират новите им далавери,как са готови на всичко,дори и в простотии като "Биг Брадър" или "Шоуто на Слави" да участват само и само да са популярни!...