Янев ще спира "екскурзиантите" с жива верига

Всеки от пътуващите получавал по 100 долара, твърди лидерът на РЗС
22 юни 2009 18:27, Красимир Ангелов
111
Янев ще спира "екскурзиантите" с жива верига
Снимка: БГНЕС

РЗС може да направи “живи вериги” и с гражданско неподчинение да се спрат на българо-турската граница идващите с автобуси избиратели от южната ни съседка, закани се лидерът на партията Яне Янев.

По думите му “екскурзиантите” ще бъдат около 150-200 хиляди души.

“Повече от 90 на сто от пристигащите не владеят български език и създават огромни трудности на българските гранични власти”, коментира Янев.

По думите му всеки от пътуващите получавал по 100 долара, а автобусите се зареждали в "закрита бензиностанция" на "Фуат Гювен" в Свиленград.

При избирателна активност над 60 % кабинетът ще е от ГЕРБ, "Синята коалиция" и РЗС, обяви Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
si преди 14 години
ako moje i na men da dadat 100$ ta da hoda g da glasyvam?
9
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 14 години
ДА ТОВА Е ЧОВЕКЪТ НА УСПЕШНИЯ ПРЕХОД - АКО ПОЗИРА И ЛЪЖЕ ПРОСТО НЕ ГО ВИЖДАМ ПОЛИТИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ ВАРИАНТА С ОНЯ С 800 ДНИ НА ОПРАВЯНЕ НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ И ЦЯЛАТА ЗЛА УЧАСТ ЩЕ СЕ ИЗСИПЕ ВЪРХУ ТОЗИ ЧОВЕК ДАНО ДАНО ДА Е ПОЧТЕН ЖЕЛАЯ МУ УСПЕХ
8
0
 
0
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
не трябва да идват турци да гласуват в България
7
0
 
0
 
! Отговори
BG turcin преди 14 години
Ако се спрат автобусите от Турция печели цяла България. И Сидеров и Янев обещаха да го направят. И дано си изпълнят обещанието и да разкажат играта на Доган.
6
0
 
0
 
! Отговори
kratun4o преди 14 години
Kakva zhiva veriga?Turi tam edna obiknovena mrezha i pusni 220 kV.
5
0
 
0
 
! Отговори
атакист преди 14 години
Янев,прикани електората и на Атака !!! Ако наистина ти и Сидеров сте срещу чуждо национално управление,смятам,че с обединени сили ще постигнете повече !!!! А ако Костов е родолюбец,а не само политик-интересчия,също ще се присъедини(нали и той каза,че не искал турци да ни управляват) !!!
4
0
 
0
 
! Отговори
реалист преди 14 години
Тоя ли мошеник ве ,ха-ха .Тая невестулка само хвърля прах в очите на хората , от къде пък се довлече. Прилича на нещо домъкнато от котката.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ама не, наглоста на Доган стана нетърпима, ами той си прави какво си иска, като за целта вади картата на етническия мир и с това буквално спекулира, дано в това начинаие се вкл. и други партии и коалиции !!!
2
0
 
0
 
! Отговори
siderov преди 14 години
Volen Siderov e pederast!!!!!!!! I e *** ama ne si priznava, bialata kosa go prikriva. Tup selianin e Volen, v Turcia iskal da hodi na pochivka, che mu bilo hubavo... a tam go chakat s neturpenie.Volene, BUlgaria niama nuzhda ot teb, ima Iane Ianev!!!!!!!!!!!!!!!! Ima i Boiko!!!!!!!!!!!! Ima i Stanishev!!!!!!!!! A ti si kompleksar.
1
0
 
0
 
! Отговори
Само Яне Янев преди 14 години
Само Яне Янев! Единствен той се бори против корупцията и синьо-червената мафия, която разсипа България. И в Европа вече виждат, че само Яне Янев не се вписва в схемата на крадливата българска политическа върхушка. Желая му от сърце успех.