Бивш шеф на МОСАД застана зад Яне

Консултанти от Израел идват да помагат на РЗС в борбата й с корупцията
23 юни 2009 19:53, Красимир Ангелов
96
Бивш шеф на МОСАД застана зад Яне
Снимка: БГНЕС

Екипът на партия РЗС ще бъде подпомогнат активно в предстоящата си работа от консултанти от Израел, съобщиха от партията на Яне Янев.

Става въпрос за двама бивши израелски генерали – Йорам Рудман и Дани Ятом, както и един бивш министър – Дани Кричман.

Консултантите ще помагат  в развитието на секторите Селско стопанство, Сигурност и Борба с корупцията.

Бригаден генерал от запаса Йорам Рудман е служил в израелската полиция над 30 години на ръководни длъжности, а  Дани Ятом е бивш шеф на МОСАД, уточниха от РЗС.

Той е един от най–големите международно признати специалисти в борбата с корупцията, организираната престъпност и терора.

Дани Кричман е бивш министър на земеделието на Израел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
*** преди 14 години
Срещу какво ще помагат е по-интересно, и кой им го дава.Срещу достатъчно пари хора като тях могат да свършат всякаква работа, като например да накарат някой да изчезне!
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много е скандално това че агенти на израелската служба Мосад пазят Яне Янев - вече почвам да си мисля че нашата ДАНС може и тя да се ръководи оттам....
34
0
 
0
 
! Отговори
ДА СИ ГО ВЛАЧАТ В ИЗ преди 14 години
Тоя Яне меката кидка да си го взимат и да се махат от БГ не ни трябват *** ТУК .Пепитата са достатъчно тъи че да се маха всички знаем че е човек на Гоце и Станишев
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако изкарат наяве кирливите ризи(кражбите)на Доган и хората му от ДПС в сферата на земеделието,аз съм ЗА!
32
0
 
0
 
! Отговори
Milen преди 14 години
Този Яне Янев го свързват с ДАНС, а около него се въртят агенти на разузнаването на чужда държава- Израел и как може после да сме сигурни че този човек защитава български интереси и изобщо кой допуска агенти на чужда държава толкова явно да се показват и набъркват в предизборната борба в България?
31
0
 
0
 
! Отговори
Путин преди 14 години
СтаниШеф предаде БСП на ДоганС нареждането на Станишеф Външно министерство, да открие 123 секции в Турция, със записването на нови 300 000 турци в избирателните списъци, на практика Лидерът на БСП я направи 3-та пол. сила.Защото ДПС ще я бие, именно с тези гласовеНо кога ли хазарите, не са били първи съюзници на турските *** ?
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Яне предател такъв стига си лъгал народа кажи направо че работим за МОСАД и без това цяла Европа контролират ако каже някои гък куршума идва европейците са свили като зайци
29
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Всичко е собственост на евреите. Религиите са на евреите, бизнеса е на евреите, банките са на евреите, войните - в основата са евреи, световния контрол е на евреите и т.н. КАКВО ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ??? Те са навсякъде и във всичко. Където го не сееш, там никне.
28
0
 
0
 
! Отговори
Путин преди 14 години
Не мога да разбера, защо Яне, който досега старателно заобикаляше Доган, при разкритията си, се обърна срещу ръката, която го хранеше ?!Между другото Яне обеща да разкрие много интересни неща, за ония двамцата *** - Доган и Сидеров. След това обаче "неочаквано" умря баща му, и той млъкна по този въпрос.
27
0
 
0
 
! Отговори
do Vladi преди 14 години
ti mislish li ,che dogan ne e predvidil tova?zashto ima tolkova cekcii v turciq???
26
0
 
0
 
! Отговори
Влади преди 14 години
Евреите са готини, но дори и те няма да се оправят в нашия батак. Може и да им хареса да си подкупен и да сложиш нещо на джоб. А ако Янето спре поне един автобус с фалшиви избиратели от Турция, ще му го призная и ще гласувам за него!
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тц тц тц е 4е как няма да помагат на Яне, та нали и той е ***. еврей4етата просто помагат на своите си хора. крайно време е да спрем гадните ***, ши.бани масони. не осъзнавате ли 4е до 10 години целия свят ще е във властта на ционистко-масоните, на ши.баните илюминати. на борба братя, да кажем не на масоните, не на илюминатите, не на световното масонско правителство, не на световната масонска банка, не на новия световен ред.
24
0
 
0
 
! Отговори
pesenta na ATAKA преди 14 години
РЗС ще организира утре първата протестна акция, с която ще каже "Стоп на доганизацията" в страната. Това съобщи в Перник лидерът на РЗС Яне Янев.По думите му активисти от Хасково и от Кърджали му съобщили, че повече от 100 автобуса чакат на границата с Турция и нито един от пътуващите не знае български."Целта е пътниците да се регистрират, след което обратно да бъдат изведени в Турция и там за втори път да подадат гласовете си", заяви Янев.Лидерът на РЗС апелира Министерството на външните работи незабавно да съкрати половината секции, открити за изборите за българския парламент в Турция, и да ги прехвърли в страните от Западна Европа, Канада и САЩ,
23
0
 
0
 
! Отговори
dino преди 14 години
След като 20 години,евреите тайно ръководеха развитието на нашата държава/чрез СДС,БСП и НДСВ/,този път,явно уплашени от непредсказуемия вот,решиха да действат открито.За мене свързването на РЗС с МОСАД си е чисто държавно предателство.Бивш генерал от МОСАД,просто не може да има.Евреите работят за Велик Израел, дори когато са мъртви/холокоста/.
22
0
 
0
 
! Отговори
Успех за Яне преди 14 години
Яне Янев ще бъде балансьор в следвашия парламент и без него няма да може да се състави кабинет, за огромна жалост на сините и червените комуенисти. Като дойде на власт Яне ще набута по затворите всички мафиоти, крадци, престъпници и корумпирани ***, които за 20 години унищожиха България и българите. Затова тоя помия, която се излива в интернет от платени сини и червени *** има облатен ефект. Успех желаем от сърце на Яне Янев!
21
0
 
0
 
! Отговори
Минувач преди 14 години
Нещо на разбирам. Какъв МОСАД, к'ви пет лева? Ако си търсим откраднатите от държавата пари и възможноста част от тях да се върнат в бюджета, знаете ли какви промени на политическо ниво са ни нужни? Това е правено само при хунти и тоталитарни режими...
20
0
 
0
 
! Отговори
Иван хафти преди 14 години
Като колко зад Яне?!?!
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ot 2005 god. Siderov ima qsni pozicii!ot skoro Qnev qko mu pripqva! Borisov v posledno vreme smenq kursa!povtarq ne6ta kazani ot Siderov!Borisov e GEROI!Qnev i toi,no po-malak,sashto i borec za pravda!Siderov obache e LUD!!!LUD,a go kopirat i Boiko i Qne!
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Яне смята да дава службите за борба с корупцията и мафията на МУСАД. А после може би и България.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Яне няма шанс да мине 4% , особенно с МУСАД , евреин приятел нема , евреина се крепи само на силата парите и си купува такива предатели като Яне. Европейските Евреи са наследници на Хазарите най-върлите врагове на прабългарите и българите. Нищо не е забравено и никой не забравен.