Доган стана световноизвестен

А изказването му в с. Кочан - хит в YouTube
27 юни 2009 09:12,
304
Доган стана световноизвестен
Снимка: БГНЕС

Онлайн изданието на австрийския всекидневник "Дер Щандарт" помества информация под заглавие: "Партийният шеф на българските турци казва: Аз съм властта!".

Доган предизвиквал възмущение с авторитарните си изявления, като това в с. Кочан, където заяви, че той разпределя държавните средства, а решенията на министрите и депутатите са без значение, се казва в публикацията.

Изданието отбелязва, че според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов речта на Доган е доказателство за очакваните огромни манипулации на изборите за национален парламент.

"Тази реч е междувременно абсолютен хит в сайта за световен видеообмен YouTube", отбелязва още "Дер Щандарт".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
0
 
0
 
! Отговори
смешко>до Честен преди 14 години
Честен, стига с тези номера. Този довод го въртите от години. Писна ми от вашите манипулации. По-"засукан" казус не можа ли да намериш? Турска фирма печели конкурс по ИСПА, наема бг подизпълнители, те си "оставят ръцете", при проверката не одобряват ВиК работите, не се изплащат парите. Ще се проведе тест, който да установи годността на ВиК извършените работи. Дотогава вода няма да има. И това какво доказва? Ние си знаем, че има и български фирми в "кюпа". Може и фирмите да са на БСП протежетата
202
0
 
0
 
! Отговори
gigant преди 14 години
Слабаци от ГЕРБ и други мъничета-егото на никой, дори на Борисов не е по-фолямо от интереса на България. искам пазители на България и нейните интереси, а не охранители на Йоца Амстердама61074
201
0
 
0
 
! Отговори
zambrozi преди 14 години
Бъдещето на България е с политиката на БСП!!!!!!
200
0
 
0
 
! Отговори
go-sergo-go преди 14 години
ти кажи защо ГЕРБ лъжат хората-политика се прави честно и открито, даже и да не ти харесва.П.С. какво става като бия една бетонна кратуна на една софийска тиква?скоро очаквай по кината!
199
0
 
0
 
! Отговори
Доган хубави:) преди 14 години
С оправдаването на казаното от Доган президентът и министър-председателят стават СЪУЧАСТНИЦИ в суспендирането на Конституцията на България! Има ли главен прокурор? ДА! Но кой е той? Техен:) Ами как да станем нормална държава? Явно само с избори не става:) Да емигрираме до един ли? Какво ни пречи? Акъла, дето ни го налива Доган, ей това ни пречи, зомбита такива!
198
0
 
0
 
! Отговори
lovers преди 14 години
GERB s vseki iskat da pravqt koaliciq, samo i samo da sa na vlast, 6toto imat pari da var6tat
197
0
 
0
 
! Отговори
ДО 195 преди 14 години
а ОФИЦИАЛНОТО РЕШЕНИЕ на ДПС да подкрепят мажоритарните на БСП приказка за лека нощ ли е, кратуно бетонна???
196
0
 
0
 
! Отговори
4esten преди 14 години
go-sergo-go, защо пропусна да кажеш, че няма да прави коалиция с ГЕРБ на всяка цена?
195
0
 
0
 
! Отговори
go-sergo-go преди 14 години
Къде Станишев го е казал?Май лъжеш!Каза, че ВСИЧКИ са противници на изборите!Каза, че няма предпоставени предварително коалиции с НИКОГО!
194
0
 
0
 
! Отговори
gigant преди 14 години
аман от анонимници! Искате да гласувам за крадци, щом са от ГЕРБ,така ли?
193
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хората от другите страни се възмущават,а смешника Сергей подлизуркото вика - Да,прав е доганПравете си сметка кви са и двамата!!!
192
0
 
0
 
! Отговори
lovers преди 14 години
i koi sa kajoritarnite na GERB?
191
0
 
0
 
! Отговори
go-sergo-go преди 14 години
Само БСП зачита волята на народа
190
0
 
0
 
! Отговори
PENE преди 14 години
Забележете името на селото ,където тоя РЕЗАК се окъка за пореден път - КОЧАН! Дано му влезе там дето слънце не огрява ! Но силно се съмнявам,че неграмотните хорица,които гласуват за ТОЯ , ще разберат какъв голям ГАФ е направил пак,и ще гласуват под строй за крадливата пртия ДПС ! Хора гласувайте !!!
189
0
 
0
 
! Отговори
до 168 преди 14 години
Как да гласувам за Костов, като покрай него ще се намърда в парламента и крадливото адвокатче Свинаров. Ако си забравил, Свинаров със зъби и нокти драпа да се върнат повече имоти на мадридския лешояд, а в същото време не върна заграбените от военните имоти, а измисли заменки "военни имоти за жилища на военните". Разбирай полуостров на морето или резиденция в гората срещу няколко некачествено построени гарсониерки.
188
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
МИСЛЕТЕ! Нека всички симпатизанти на малките партии подкрепят МАЖОРИТАРНИТЕ НА ГЕРБ! Това е шанса да се преборим с БСП/ДПС.
187
0
 
0
 
! Отговори
смешко преди 14 години
"...да се грижи толкова много за своите избиратели, колкото ДПС."Това е популистка загриженост. Тя не се основава на реални проблеми. Защо толкова години не се взе решение за тютюна, производството на цигари и Булгартабак? За всички е ясно, че цигарите са вредни? Защо ДПС толерират и не намират алтернативен начин за прехрана на тютюнопроизводителите? Загрижени за хората, но ги троват с продукцията си. Много удобно. И за това ли трябват 1000 г. , за да се вземе решение? Или краденето е по-лесно.
186
0
 
0
 
! Отговори
patriot09 преди 14 години
ББ, лъжецо гаден! С всеки си готов да си, само да си на власт!
185
0
 
0
 
! Отговори
pironkova023 преди 14 години
гласувайте за БСП!!!като гласуваш за Бойко -получаваш *** Костов и Доган
184
0
 
0
 
! Отговори
бай ДЖОН преди 14 години
БАЦИЛА ДОГАН за България е ПОЗОР и СРАМ