Доган агитира скришом от журналистите

Сокола бяга като дявол от тамян, само очи в очи с актива си
29 юни 2009 09:40,
129
Доган агитира скришом от журналистите
Отдалеч с Доган. Снимка: Булфото

От снощи Ахмед Доган вече организира предизборните си срещи на закрито и забранени за журналисти.

Лидерът на ДПС Ахмед Доган посети хасковското село Стамболово, но не допусна пишещите братя до залата.

Сокола и екипа му обявиха, че срещата е закрита, и останаха да агитират на четири очи своите симпатизанти. 

Вероятна причина за „закритата” кампания на Доган е да избегне евентуални коментари и отзвуци на предизборните си слова.

Само преди броени дни Сокола за пореден път разбуни духовете и провокира родния политически елит, като заяви в село Кочан, община Сатовча, че властта е в неговите ръце.

„Депутатите нямат власт. Нямат власт! Как един депутат ще реши проблеми с проекти и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!”, обяви тогава Доган.

Още по темата

Часове преди да затръшне вратите за журналистите, Доган обяви на среща с актива си в Павел баня, че за него новоизлюпените политици са като лабораторни продукти.

„Ако тия хора осъзнаят колко много ми помагат, може би ще имат по-разумна стратегия“, добави той.

Доган благодари специално на Бойко Борисов, който живеел "в някакви виртуални светове, и на оня, дето се прави на Хитлер".

„Анти-Доган, анти-ДПС – това промяна ли е? Ще продължа, нямам друга алтернатива, те ми създават среда да продължа”, зарече се Сокола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
то това ще стане и без да го говорим. Ако остане във властта сега след изборите и пак е гласна нота със сигурност ще изяде камъните!
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ае се съберем и да го хванем и да го пребием до смърт?
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
няма отърване от това псе единственият начин е да гласуваме
65
0
 
0
 
! Отговори
Стягайте се! преди 14 години
Гласувайте етнически, докато сме мнозинство и можем да променим нещата. С тези "гъбарски" изпълнения сме на път доброволно да върнем България на турците. Турците гласуват на 100 процента за ДПС, а ние българите си играем на демокрация и се правим на ощипани. Стягайте се, че след още 4 години не е ясно дали ще можем да изгоним ДПС от властта.
64
0
 
0
 
! Отговори
slavii преди 14 години
АЗ съм българин и питам защо в национален ефир се четат новини на турски език които с цялата си наглост се обявяват като новини на "майчин език " че нали все пак сме се освободили от турско робство ,защо се допуска учителка която е забрадена да преподава а и след това да стане ... директор в същото това училище все абсурди за които е виновен тоз очилат маймуняк на снимката горе !!!ДОГАНЕ разбери теб вече те мразят не само всички българи но и всички турци защото искаш да управляваш чрез страх
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Казаха ей сега по Нова Телевизия ,че ходжите карали *** да се заклеват , че ще гласуват за ДПС при опит да се говори с един беззъб циганяр дето май е бил ходжа оня избяга и се заключи , а друг един *** заплашваше екипа с лопата. Имма чувството ,че тия само автоматично оръжие може да ги озапти и да разкараме ДПС едва ли ще кротнат току така
62
0
 
0
 
! Отговори
kiro_mi6kata преди 14 години
dogan,kostov i borisov da vlizat v koaliciq v pandiza!
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Първанов връчи мандата на този резак.нали знаете "Не е луд който яде баницата...."Първанов е виновен за това положение, ще остане в историята като "Президента предал България на турско"
60
0
 
0
 
! Отговори
балкандо преди 14 години
тук има проблем с думата konkurirat изписвана на кирилица - те, моля да проверите
59
0
 
0
 
! Отговори
балкандо преди 14 години
думата е конel doradoират
58
0
 
0
 
! Отговори
балкандо преди 14 години
Мен ме притеснява това, че в известна степен е прав. Където се конel doradoират няколко партии, успехът на всяка е донякъде следствие от неуспеха на другите. Т.е. - някои партии и хора трябва да се стегнат, ако искат ДПС да не се разраства на техен гръб.
57
0
 
0
 
! Отговори
атакист преди 14 години
АТАКА,БРАТЯ БЪЛГАРИ !!! С ЕДИН ОБЩ ЮМРУК В МУТРАТА НА ТОЗИ ТЕРОРИСТ И НА КОМУНИСТИТЕ !!!!!!!
56
0
 
0
 
! Отговори
Драгунов 7,62 преди 14 години
До скора среща !!!!!!
55
0
 
0
 
! Отговори
НТв 12.00 преди 14 години
В Източните Родопи имами и ходжи по време на молитва карат хората да се закълнат че ще гласуват за ДПС
54
0
 
0
 
! Отговори
Templier преди 14 години
Слушай Мехмед, Доган или каквото си там. Ако четеш форуми, а сигурно ги четеш, навик от ДС. Слушай сега. Българският народ няма да те търпи. Имаше един период на озъртане на българина, последните 20 години докато си поизгради визия за нещата - нормално имайки в предвид тоталитаризама преди това. През това време ти и червените го ограбвахте и плюехте. Обаче този период свърши, или се оттеглете доброволно или ще ви счупим главите с камъни. При всички случай обаче ще трябва да носите отговорност.
53
0
 
0
 
! Отговори
ghi преди 14 години
народа е *** народа нехае, оставя власта в ръцете на късметлиите, който даде повече пари за глас той печели... До кога? до кога? гласувайте на 5-ти юли!!!!! купуването и продаването на гласове както и негласуването е престъпление в България!!!
52
0
 
0
 
! Отговори
дон el doradoошвили преди 14 години
Боли ме дедовия дали тоя *** защитава правата на слабоумните гьотферени !! Аз живея в България,която е моята Родина ,а не " ...тая страна.....тая държава..." Този *** е председател на противоконституционна и протурска партия !!! Нямаме съд,проel doradoатура и държавни мъже,нямаме !!!!Дано след изборите да се появят българи......За анадолските *** - здрав нашенски ***
51
0
 
0
 
! Отговори
:)) преди 14 години
Аз не съм комунист и никога няма да бъда.Аз не съм нихилист и никога няма да бъда.Аз не съм антихрист и никога няма да бъда.Аз съм просто човек.Аз съм просто човек!Обичам синьото небе, обичам земята.Обичам твоето лице, обичам светлината.Обичам вашите ръце-зовящи свободата!И мразя всеки, който ми пречи да бъда Човек!
50
0
 
0
 
! Отговори
Templier преди 14 години
Този какво още прави във властта? Защо търпим такива подлеци, лъжци и общо взето плюещи върху народа ни хора? Каква е причнината този да ни управлява? ***. Хора, проявете самосъзнание и да го разкараме, гласувайте на 5 ти, друг начин няма да го махнем от там, откъдето ни плюе и краде.
49
0
 
0
 
! Отговори
kiro_mi6kata преди 14 години
do post 47i ne samo balgari.a toz *** ot snimkata katoi si postroi edna kamara djamii