Доган агитира скришом от журналистите

Сокола бяга като дявол от тамян, само очи в очи с актива си
29 юни 2009 09:40,
129
Доган агитира скришом от журналистите
Отдалеч с Доган. Снимка: Булфото

От снощи Ахмед Доган вече организира предизборните си срещи на закрито и забранени за журналисти.

Лидерът на ДПС Ахмед Доган посети хасковското село Стамболово, но не допусна пишещите братя до залата.

Сокола и екипа му обявиха, че срещата е закрита, и останаха да агитират на четири очи своите симпатизанти. 

Вероятна причина за „закритата” кампания на Доган е да избегне евентуални коментари и отзвуци на предизборните си слова.

Само преди броени дни Сокола за пореден път разбуни духовете и провокира родния политически елит, като заяви в село Кочан, община Сатовча, че властта е в неговите ръце.

„Депутатите нямат власт. Нямат власт! Как един депутат ще реши проблеми с проекти и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!”, обяви тогава Доган.

Още по темата

Часове преди да затръшне вратите за журналистите, Доган обяви на среща с актива си в Павел баня, че за него новоизлюпените политици са като лабораторни продукти.

„Ако тия хора осъзнаят колко много ми помагат, може би ще имат по-разумна стратегия“, добави той.

Доган благодари специално на Бойко Борисов, който живеел "в някакви виртуални светове, и на оня, дето се прави на Хитлер".

„Анти-Доган, анти-ДПС – това промяна ли е? Ще продължа, нямам друга алтернатива, те ми създават среда да продължа”, зарече се Сокола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Емил преди 14 години
Защо ли Доган се проявява като някакъв евангелист и говори по същия начин на хората? Или в България има крещяща нужда от евангелизиране на малограмотното население от селата с вярата на парите?
27
0
 
0
 
! Отговори
Доги Разпределителят преди 14 години
Ако тия хора осъзнаят колко много ми помагат, може би ще имат по-разумна стратегия, добави той. Обаче, само той си мисли така. Тези номера, увъртания и заигравки вече са ясни на всички. И не е добър политик. Научил е няколко хитринки и ги върти в политическити пространство. Доган е просто един хитър клоун с еднообразни номера. Хората са глупави, че му се връзват на приказките от Шехерезада.
26
0
 
0
 
! Отговори
кирето преди 14 години
България е пичти умряла --еми то на бкп- БСП партиите може ли да се устои---първо направиха неква демокрация и създадоха СДС с партийният КОСТОВ и el doradoвенцето НАДЕЖДА и мистър 10 процента после пуснаха и ДОГАН *** -агент СЕРГЕЙ да създава етническа партия и се почна роене и лъжи !!!всичко е в ръцете на некви ОФШОРКИ КОЙТО ИЗТОЧВАТ ПАРИТЕ КАКТО Е ПРИ ЛУК ОЙЛ БЪЛГАРИЯ!!!!просто няма управия
25
0
 
0
 
! Отговори
MihaiL преди 14 години
Щял бил да продължи.Накъде ше продължиш бе нискообразован,турчеещ балък.Да не мислиш че като се затваряш с по 200 неграмотни неоринетирани хора и ги държиш да живеят по стандарт от 19век,другите хора са прости.Ей толкова си грозен че вече се оака тотално.Вече няма да има пари по европрограмите,няма да има пари от земеделие и гори,няма да има телета да даваш el doradoбани по селата и да ти се радват манговците че ядат el doradoбан.Ух че си грозен ама е вече хората те разбраха къф *** си.
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
АЗ ЛИ ГО ИЗБИРАМ БЕ!?ВИЕ СИ ГО ИЗБИРАТЕ, АЗ САМО ВИ ПОМАГАМ.КОЙ ВИ КАРА ДА САЗДАВАТЕ 100 ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ.ОБЕДИНЕТЕ СЕ ОКОЛО ЕДНА И ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ СА ВИ РЕШЕНИ, НО НЕ! ИСКАТЕ ВСИЧКИ ДА КРАДЕТЕ.
23
0
 
0
 
! Отговори
бг преди 14 години
Като толкова ни мразите махайте се от България, какво правите тука.Ще ми избирате тоя мазен *** за лидер - в него била власта, ай сиктир.Добре е да си купи бронежилетка ....и да спи с нея........
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БИЙ ПО ТУРСКАТА ГАДИНА!!!!!
21
0
 
0
 
! Отговори
Дрът пес преди 14 години
Направо сте ***. Като палета скачат с цялата куча тайфа на някой дрът изпосталял пес.Оставете човека да си отживее старините.До вчера Дого беше миротворец, най-умния политик, стожер на етническия мир, ордени и почести. Сега същите г..лизци най-много негодуват.Защото ги е яд, че са нищожни в сравнение с красиво стареещия Сокол.Сериозно помислете, че ако не беше той, какъв задръстен и фанатизиран чешит можеше да тласне нещата съвсем на терсене. Дого е пичага 1, не като Бойко.
20
0
 
0
 
! Отговори
PENE преди 14 години
И двамата "лидери" на коалицията здравата се окъка.ха !!! Единият къдетосе появи го освиркват (Станишев), А другият такива глупости дрънка,че вече се налага да говори единствено пред необразованите си избиратели ! Представете си какви хора ни управляват!!!
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Отговор:ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ МРАЗЯТ ТУРЦИТЕ, ОМРАЗАТА Е ВЗАИМНА!!!
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Отговарям ти:ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ МРАЗЯТ ТУРЦИТЕ, ОМРАЗЯТА Е ВЗАИМНА!!!
17
0
 
0
 
! Отговори
OGI преди 14 години
Нямали кой да изкъпи и преоблече този ***.Вече цял месец ходи с тези дрехи.Е...и мизерника......
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
това сега предизборна кампания ли е и ли някакъв заговор,без журналисти тоя вече се върна в 19 в.
15
0
 
0
 
! Отговори
pironkova023 преди 14 години
aman ot dalaveri
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Асане* не се прави на луд.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като обещава лъжи много ясно, че не са му удобни журналята.
12
0
 
0
 
! Отговори
Човек преди 14 години
БЪЛГАРИЯ УМИРА!!! ГЛАСУВАЙТЕ!!!БЪЛГАРИЯ УМИРА!!! ГЛАСУВАЙТЕ!!!БЪЛГАРИЯ УМИРА!!! ГЛАСУВАЙТЕ!!!
11
0
 
0
 
! Отговори
Поп Сланинкьо преди 14 години
Добра утрин.Да не се окаже, че журналистите са орязали от речта му и така се е получила сензацията. Аз го разбирам по друг начин.Наистина - как един депутат ще разпредели пари? Те само за техните си джобове гледат. А сигуно Доган им взима от далаверите и дава на други далавераджии.А до този коментар:- не мога да разбера защо турците мразят българите?искам някой турчин да ми отговори?Мога да заявя съвсем съвестно, че от турци повече добро съм видял отколкото от българи. Не слагайте вс. в 1-н
10
0
 
0
 
! Отговори
beb4ituu преди 14 години
do post:5 az balgarka ,no 6te ti otgovorq:Dogan gi nastroiva protiv nas,ako mogat i cqlata darjava da ni vzemat.
9
0
 
0
 
! Отговори
wolfman3 преди 14 години
kato ne vijda izxod i vzema izvanredni merki,do kakav li 6te stigne Borisov?