Първи реакции на политиците

Николай Василев, Петър Москов и Яне Янев пред репортер на Dnes.bg
5 юли 2009 19:19,
13
Първи реакции на политиците
Снимка: БГНЕС

Ето и първите реакции на политици пред репортер на Dnes.bg

Николай Василев, НДСВ:
„Нека изчакаме официалните резултати, помним какво стана на предните избори. Даваха ни по 140 000 гласа, а накрая се оказаха 200 000“.

Той отбеляза, че е оптимист и че НСДВ ще влезе в 41-вото народно събрание.

Петър Москов, ДСБ:
„БСП управляваше, ДПС дърпаше конците, поздравяваме ГЕРБ за постигнатата победа, оттук нататък опитите за създаване на правителство са при тях“.

 Яне Янев, РЗС:
„РЗС изигра най-важната роля от всички срещу доганизацията, ние се превърнахме в най-силно стоящата дясна партия след ГЕРБ“.

Според собствено проучване на лидера на РЗС партията му получава между 4,5 и 5,5 от гласовете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БРАВО!!!
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ники Василев,на предните избори гласуваха хората за М. Кунева... не за НДСВ... много ще се радвам да не влезете тоя път.... и без туй няма министерство вече дето да не си бил министър...
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
kolombo bralivo shile nikoi ne te pita
9
0
 
0
 
! Отговори
Р.Хес преди 14 години
Kolombo ,запази си либерастните дрънканици за анадолските си тъпкачи,ъродляк ***.....
8
0
 
0
 
! Отговори
Kolombo преди 14 години
Хора обичайте се ,нема разлика м/у българи и турци ,Има само Богати и Бедни ,вижте в САЩ *** как се сляха с русокосите и синоки американки и квИ *** се раждат и мелезИте Им са направо супер, ако си богат и хубава българка ти идва и хубава туркиня ,и хубава германка , и световна хубавица ти идва , ако си БЕДЕН никой НЕ ТИ ИДВА ,,,НИКОЙ НЕ ТЕ И ПОГЛЕЖДА , Е напук на ВсИчко едИн ден всеки ще умре , човешкИя жИвот е кратък, затуй най голямата ценост е че живеете , живота е жесток след точно 100години 2109 година всичко що живее на земното кълбо ще е станало земя , друго поколение ще живее на земятя ,,,
7
0
 
0
 
! Отговори
Калина преди 14 години
Хайде стига глупости! Право на гласуване да имат САМО ХОРАТА, ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ! В крайна сметка НАС ще управляват! Дреме му на Афанасий, който живее в Канада от 7 години и няма и намерение да се връща!
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
да се повторят изборите ...за да няма" екскурзианти " от турция , а да се даде право на БЪЛГАРИТЕ в ЕВРОПА !!!
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Простаци,простаци, работата им е само с ДПС...
4
0
 
0
 
! Отговори
леля Ема преди 14 години
Голямята мечта на мутрите е реализирана. Мутрата ББ става победител в мутренска ***. Старите мутри стават опозиция. Идват нови мутри, още по-нагли, още по-крадливи и още по-лъжливи. Бълхарският избирател показа мухарската си същност - изпражнението сигурно е много добро на вкус, след като 40% гласуваха за него!
3
0
 
0
 
! Отговори
М преди 14 години
Адски тъпо изказване на Янев, ама вече му свикнахме.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Николай Василев, НДСВ:Нека изчакаме официалните резултати, помним какво стана на предните избори. Даваха ни по 140 000 гласа, а накрая се оказаха 200 000. Той отбеляза, че е оптимист и че НСДВ ще влезе в 41-вото народно събрание.Защото хората ви се довериха и гласуваха за личност. Другарката Пръмова все пак имаше добър имидж.
1
0
 
0
 
! Отговори
citat преди 14 години
Яне Янев, РЗС:РЗС изигра най-важната роля от всички срещу доганизацията, ние се превърнахме в най-силно стоящата дясна партия след ГЕРБ.Все едно каза:"Зад гърба ми стои Държавна Сигурност, защото се страхуваше, че Атака може да вземе прекалено много гласове."