Бойко с критерии за кмет: Да е много работлив!

Оставям София в безупречно състояние, отсече кметът
7 юли 2009 15:33,
139
Бойко с критерии за кмет: Да е много работлив!
Снимка: Булфото

 

Знам, че ще оставя София в безупречно състояние относно инфраструктура и трафик – с метро, с естакади, с велоалеи, обяви столичният кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той съобщи, че вече е пуснал критерии сред членовете на партията му за избор на негов заместник.

По думите му той трябва да е много работлив.

"За един кмет е важно да му осигуриш финансиране и да има готови проекти, а в случая той ще има и двете", уточни Борисов.

Той подчерта, че новият кмет ще има подкрепата на правителството, което ще се отнася към София като към своя столица, а не като чужда – да й прави кризи с боклука и да й създава проблеми.

Борисов е категоричен, че правителство ще се сформира до 14 юли, но не пожела да уточни дали министрите от бъдещия кабинет ще бъдат само от ГЕРБ.

Благодари и на президента за "добрите думи, които е казал, и за това, че се е отнесъл добронамерено към победата и е зачел волята на народа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тръгва с голям размах... направо се чудя от къде има толкова сили, май крачето му мина много бързо... забрави - че го болеше. :)
137
0
 
2
 
! Отговори
футбол преди 14 години
... и да е футболист, задължително със счупен десен и опериран ляв крак !
136
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
НАПУСКАЙТЕ РАБОТА. БОЙКО ДОЙДЕ ВЕЧЕ НЯМА КОЙ ДА НИ КРАДЕ. СЕГА МОЖЕ И ДА НЕ РАБОТИМ!
135
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
УМРИИИИИИИИ КОПЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ!
134
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ДА Е МНОГО РАБОЛИВ И ДА ИГРАЕ МАЧ ПОВРЕМЕ НА РАБОТА С БЪДЕЩИЯ ПРЕМИЕР. НЕЗНАМ СОФИЯНЦИ АМА СЕГА АКО ИЗБЕРЕМ КМЕТ ДЕТО НЕ Е ОТ ГЕРБ ЗНАЧИ СМЕ ПЪЛНИ ТАПАЦИ И СОФИЯ ПАК ЩЕ ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ ЗАРАДИ ПОЛИТИЧЕСКИ РАЗЛИЧИЯ!
133
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз мисля, че това е най-голямото безочие и брутална лъжа, която чувам. Софианци, съграждани, наистина ли ви харесва столицата, нашия роден град такъв??? Или аз съм полудял ??? Та Софиански беше по-добър кмет от този...Слепи ли сте, болни ли сте, че вярвате...За мен най-голямата загадка беше този висок вот за ГЕРБ в София!!!
132
0
 
2
 
! Отговори
патиланка преди 14 години
Щом Бойко представя днешното състояние на София като безупречно, ясно е какво безупречно бъдеще я чака България . Вече знаем колко е безупречна София.
131
0
 
2
 
! Отговори
vai преди 14 години
bravo NA REDAKCIQTA SUPER CENZURA.....NO TAKA E ISTINATA BOLI...........DRAZNI..............PRE4I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NA TAZI PROPADNALA DARJAVA
130
0
 
2
 
! Отговори
el dorado преди 14 години
абе за теб има ли разлика между крадец-мутра и крадец-костюмар-очилатко?
129
0
 
2
 
! Отговори
vai преди 14 години
v momenta sofia e edna ciganiq..............predpo4itam plovdiv za stolica....po priaten grad bez samnewnie
128
0
 
2
 
! Отговори
sando преди 14 години
Мутрата ББ- в затвора !!
127
0
 
2
 
! Отговори
янко преди 14 години
Стига с тази демагогия, никой не вярва вече , дори бабичките. София в безупречно състояние !? Това е най-мизерната столица в цяла Европа- въздуха е мръсен , улиците са разбити, тротоари въобще няма, да не говорим за проблемите с детските градини с които и аз се сблъсах мин.година. А когато минеш по околовръстното трябва да хвърляш колата, имаш чувството че си на края на света, като радиоактивна зона !! Къде са тези велоалеи !!?? - Две жълти черти на тротоара пред НДК !!!
126
0
 
2
 
! Отговори
vai.... преди 14 години
MNOGO E KRADLIV!!!!!!!!!!!!!tova zaglavie po itiva!!!!!!!!!!!nai dobre v ludnicata...ili pone pregledi da mu napravqt..................a za sofianci taka zaslujavat!!!!!!!!!!!6tom izbirat kradci...........razbiram 4e sa tapi ama tolkova
125
0
 
2
 
! Отговори
veneta преди 14 години
Да, добре, че оправи София, днес втори ден като заваля и наместа имаше реки, дълбоки по 1 м.Носех дъщеря си от детската, ако я бях пуснала да ходи, щеше да се удави в кал или някой камък от локвата щеше да й счупи главата. А тези шахти и канали са само за украса.Хора, осъзнайте се, ако ни споходи някакво бедствие ( недай Боже), ще си измреме като пилци,Това е от мен, та добре, че Бойко ще остави безупречна София, та да има къде да си давим децата на България.
124
0
 
2
 
! Отговори
Империята Олимп преди 14 години
Бизнес-кръгът около СИБанк и бившата силова групировка СИК спечели убедително парламентарните избори в България. Този извод не е случаен, а плод на съвсем реално позоваване на общоизвестни факти, които като че ли остават в сянката на изборната еуфория.Съпругата на бъдещия премиер Бойко Борисов видната банкерка Цветелина Бориславова е собственик на курорта Пампорово. Преди няколко години тя откупи собствеността на бившия банкер на Иван Костов Славчо Христов. Бизнесменът е популярен като инициатор на т.нар. кръг Олимп, станал скандално известен по време на управлението на СДС. Негови фирми ремонтираха софийското летище, изградиха и много хотели в Пампорово, Боровец и Златни пясъци.След падането на Костов, Славчо Христов разпродаде империята хотелите на Пампорово отидоха в ръцете на новата директорка на СИБанк Цветелина Бориславова. Идеята бе Пампорово да се опълчи на проекта за Супер Боровец, където бяха защитени интересите на царя, Станишев и Ахмед Доган. 36 процента от банката, в която Христов бе акционер и член на Управителния съвет, също отидоха в ръцете на нови купувачи. Зад всички сделки неизменно стои гърба на СИБанк.Очертаващата се управляваща коалиция между ГЕРБ и Синята коалиция не е нищо повече от завръщане във властта на онзи приятелски кръг на Иван Костов, който след падането си разпродаде влияние и имоти на изместилите го от властта хора на Симеон Втори.Бойко Борисов до преди време бе най-верният човек на Симеон Сакскобургготски, а съпругата му Бориславова често придружаваше царица Маргарита на светски мероприятия. Бориславова отдавна се познава и със Славчо Христов. Тя бе член на управителния съвет на Бентонит Кърджали и на консултативния съвет на ОЦК Кърджали. Предприятията са дългогодишни партньори и акционери в СИБанк.Бойко Борисов и Славчо Христов се знаят още от времето, когато Христов работеше за СИК. През 1993 г. той бе управител на ресторант Рич на бул. Александър Стамболийски. Когато през ноември 1993 г. в София избухна гангстерска война, хората от СИК я прекараха като баровци в ресторант Рич.По същото време Бойко Борисов и Цветелина Бориславова бяха бизнеспартньори с един от босовете на СИК Румен Николов-Пашата. Борисов и Николов бяха съдружници в Интербулпред. Бориславова и Пашата - в Интерпрайм тобако.Има още една много силна връзка между Славчо Христов и Бойко Борисов. Двамата бяха съдружници с Тодор Толев - бивш служител на МВР в Пловдив. Първоначалния си капитал е натрупал от секстелефони. С бизнес се занимава, откакто дойде демокрацията.Двамата с Борисов имаха обща фирма Ти Би Ай 97″. Славчо Христов също беше съдружник с Толев, но във фирмата Норт, която преди години стана един от собствениците на частната цигарена фабрика в Харманли. В нея работи за кратко време и зетят на Иван Костов Георги Христов. Кариерата му там отиде на кино заради скандала, разкрил отношенията между Славчо Христов и семейството на премиера. Христов напусна Норт, а зетят престана да изкарва хляба си от харманлийската цигарена фабрика.
123
0
 
2
 
! Отговори
ЕЗА преди 14 години
Дори и по-*** пожарникар да беше кмет метро пак щеше да има.Добре че направи влоалеи та да има с какво да се похвали.
122
0
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
ey prosdt pojarnikar..........badi umen vzemi dogan sas tebe.inas4e sled 6 mesetsa shte se blokira BG
121
0
 
2
 
! Отговори
атакист преди 14 години
Цял ден чета тенденциозните заглавия в този турско-червен сайт и някак си ми става болно,като гледам как,иначе родолюбиви българи,се хващат на въдицата му и нищят ли нищят, и оплюват ли оплюват наравно с платените комуноиди всеки един кандидат на Герб !!Аз гласувах за Атака,но смятам,че за нас,които сме гласували за ост.партии(без БСП,НДСВ и ДПС) е най-малкото некоректно да пригласяме на тези продажници !!!За сега-УСПЕХ на ГЕРБ!!
120
0
 
2
 
! Отговори
готин преди 14 години
бат Бойко,дано само да не е работлив като теб...че на теб ти се нагледахме...трябва да си изберем вече някой наистина работлив...и най-важното,некрадлив...
119
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Наркотрафиканта Сретен Йосич дали знае че Бойко спечели?