Спах два дни в хотела на Валентин Златев в Обзор. Е, и?

Премиерът плажува, въпреки че нямаше да ползва отпуск
19 авг 2009 18:20,
276
Спах два дни в хотела на Валентин Златев в Обзор. Е, и?
На плажа в Обзор. Снимка: ТВ Скат

"В Обзор ходя всяка година, познавам се с рибарите".

Така премиерът коментира плъзналите снимки, но които се вижда как плажува, въпреки че публично обяви намеренията си да не ползва отпуск.

"Спах два дни в хотела на Валентин Златев там", отсече Бойко Борисов и допълни:

"Има на кой да се отчитам и да ме проверява по-строго от вас, каза премиерът на журналистите и посочи, че никога не е спал по резиденции, но щом е необходимо, може да започне".

Още по темата

"Хелиос бей" в Обзор е собственост на бизнесмена Валентин Златев, представител на Лукойл за Югоизточна Европа.

"Шел, ОМВ, Лукойл са публични компании с прозрачност в тяхната дейност, но поемам ангажимент и ще разпоредя проверка и на тях", каза още премиерът.

"Няма фирми, които да са защитени от проверки, нито такива, които тенденциозно да се проверяват", отговори той на въпрос дали и компанията на Златев подлежи на проверка от данъчните.

По думите му всички бензиностанции трябва да имат фискални апарати, горивата трябва да отговарят на качествата и да си платят акцизите.

"Разработва се система – вкарваш горива, акцизите - на границата. Затова сега има съпротиви срещу нас, но ще ги преодолеем", каза премиерът.

"Днес разпоредих и на вътрешния министър повече думичката „ще“ в бъдеще време в интервюта да не се употребява", завърши Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
265
0
 
1
 
! Отговори
ван хелсинг преди 14 години
Бидейки студент в Москва, Вальови приятели го попитали, какво работи баща му. Той отговорил: - Товарищ Живков назначил его ПАСТУХОМ /овчар/. Виждайки учудения поглед на братушките, продължил: - Сейчас он стрижет и доить 11 000 овец в Правец! /по това време баща му - Васил Златев беше Председател на ОбНС - кмет на Правец/ Днес синчето иска да дои целокупния български народ.
264
2
 
0
 
! Отговори
ае,бе преди 14 години
Ааа ъъъъъ нали нямаше да одиме на мора,а? За депутатите говорим...Да му дадем време на бойчо,ама много отрано почнахме с лъжите и почивките!??? А при положение,че спинка при тоз феодал дали ще го разследва за корабите с горивата,а????
263
0
 
2
 
! Отговори
Obtimist преди 14 години
Eh, ne mozhe bulgarina da e dovolen! I tova che "plazhuva" kato obiknoven chovek vi burka v zdraveto. Ostavete go, daite mu vreme ,ako nagazi luka - togava pluite. Za edin den Rim ne e postroen. Neka imame malko viara i nadejda, dokato samo vikame - 'zle e, zle e' - niama dobroto da doide.
262
1
 
0
 
! Отговори
Царедворец преди 14 години
Негово Величество Цар Симеон Втори води преговори с ББ да му стане съветник, а в замяна Бойко да не закача имотите на Царя, които са честно и почтено получени.Справка в."168 часа".
261
0
 
1
 
! Отговори
харизанов преди 14 години
Много взискателни станахме изведнъж. 20 години мълчахме и гледахме как ни ограбват и ни направиха най-бедните в Европа, доживяхме ЕС да ни кажат, че сме най-корумпираната страна и да ни го повтарят сто пъти. И всички вкупом мълчахме или пък дращехме по форумите. Дали е грешен изборът на Борисов - ще видим. Но един месец е малко време. И Господ да слезе трудно ще се оправи в блатото, което наследи. Другото си е чиста проба злоба.
260
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
sorry za latinicata: BOIKO samo govori - 6te go pravi 4 godini
259
0
 
0
 
! Отговори
До 253 преди 14 години
По-голяма глупост от това,което пишеш не може да има.
258
0
 
0
 
! Отговори
покрепям 250 преди 14 години
Хахахах леле, наистина , ставате смешни, ей, олигофрениии. Толкова сте долни и злобни, ама хората са го казали - Човешката злоба, край няма. Еми не може всички в тая нация да са премиери или да са Бойко Борисов. Така че си сядайте на мързеливите *** и стига сте си избивали комплексите онлайн. Приятен ден.
257
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"В Обзор ходя всяка година, познавам се с рибарите".Ауууууууууууу! Горките рибари се затъжили за Бойко, и той скокнал да ги види! Каква идилия!
256
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тоя е най-големия популист!!! Вижте ме, аз почивам като обикновен човечец....
255
0
 
0
 
! Отговори
помиярчето Соломон преди 14 години
Ненадминатия и недостижим ::АХМЕД ДОГАН PАЯ СТЕ БИЛИ, PАЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ !
254
0
 
0
 
! Отговори
Чичолина преди 14 години
Явно че Валентин Златев е шефът а Биг Бос (ББ) е в една роля, която е бивала винаги скривана зад ярост и закани!
253
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Борисов беше скрития коз на комунистите за негативния вот насабрал се от управлението им. Сега те ще си управляват пак от името на бойко и новите му депутати. Следващия път ако някой ви излъже да гласувате, било то някакъв *** или турчин с неимоверна власт да знаете скъпи ми читатели че сте ***
252
0
 
0
 
! Отговори
Друг Анонимен преди 14 години
Подкрепям те 250
251
0
 
0
 
! Отговори
БОЙКО преди 14 години
В който и хотел да отседна по черноморието , все е на някоя известна личност . Другия път ша си опъна палатката да знаете .
250
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЕДНИ *** И ПАЧАВРИ СТЕ ВСИЧКИТЕ! ЗА МЪЖЕТЕ ГОВОРЯ,НЕ ЗА ЖЕНИТЕ. ГЛАСУВАЛИ СТЕ ЗА ТОЯ БОЙКО. ИЗЛЕЗТЕ КАТО МЪЖЕ ПРЕД ХОРАТА,НЕ СЕ КРИЙТЕ КАТО ПУ*КИ. ВЕДНЪЖ СТЕ ТЪЙ,ВЕДНЪЖ ИНАЧЕ. ХЕМ ГЛАСУВАТЕ ЗА НЕГО,ХЕМ ПОСЛЕ СЕ ИЗВЪРТАТЕ ПО *** КАТО ПРОПАДНАЛИ ЖЕНИ. А СТЕ УЖ "МЪЖЕ". Е АЙ СТИГА С ТИЯ ПЕДЕРАСТКИ НОМЕРА.
249
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
хи хи хи.... неее, няма конфликт на интереси, няя такива раути, той бойко направо взима и дава, какви са тия приказки за конфликти....
248
0
 
0
 
! Отговори
Патерсън преди 14 години
И някой да не си помисли, че Бойко е назначил 29-годишната пикла, дъщеря на Шефа на Столичната пожарна по роднински. Не, Бате Бойко не прави такива неща, той няма нищо общо със земната цивилизация, защото е от Марс. Това е просто съвпадение. Конфликти на интереси имаше само при СержГей, сега при Бойко всичко е толкова чисто и прозрачно ...
247
0
 
0
 
! Отговори
илон преди 14 години
като се върна назад през четирите години и не се сещам Сергей да е направил нещо освен да си вземат високите заплати и как така заплатите на хората станаха 240лв и Масларова се хвалеше с постиженията,пенсийте се вдигнали 2 пъти та стигнали чак 136 лв. а те доволни а и ние трябва да сме доволни като са ни крали та и по 20хиляди си оставили за из път
246
0
 
0
 
! Отговори
политолог преди 14 години
изумени сме всички грамотни хора от изпращането на лили в чикаго няма вестник в щатите да не са побликувани неини порно снимки нямате си напредстава какви снимки ту побликуваха само наи-невинната хората се кудошат с нас и пълно право ББ РЪСЪЖДАВА ПО СЕЛСКИ-ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ-ИМАМ ПРЕСАНТИМАНТ ЧЕ ТОЧНО ТАЗИ *** ЩЕ МУ ИЗЕДЕ ГЛАВАТА