Спах два дни в хотела на Валентин Златев в Обзор. Е, и?

Премиерът плажува, въпреки че нямаше да ползва отпуск
19 авг 2009 18:20,
276
Спах два дни в хотела на Валентин Златев в Обзор. Е, и?
На плажа в Обзор. Снимка: ТВ Скат

"В Обзор ходя всяка година, познавам се с рибарите".

Така премиерът коментира плъзналите снимки, но които се вижда как плажува, въпреки че публично обяви намеренията си да не ползва отпуск.

"Спах два дни в хотела на Валентин Златев там", отсече Бойко Борисов и допълни:

"Има на кой да се отчитам и да ме проверява по-строго от вас, каза премиерът на журналистите и посочи, че никога не е спал по резиденции, но щом е необходимо, може да започне".

Още по темата

"Хелиос бей" в Обзор е собственост на бизнесмена Валентин Златев, представител на Лукойл за Югоизточна Европа.

"Шел, ОМВ, Лукойл са публични компании с прозрачност в тяхната дейност, но поемам ангажимент и ще разпоредя проверка и на тях", каза още премиерът.

"Няма фирми, които да са защитени от проверки, нито такива, които тенденциозно да се проверяват", отговори той на въпрос дали и компанията на Златев подлежи на проверка от данъчните.

По думите му всички бензиностанции трябва да имат фискални апарати, горивата трябва да отговарят на качествата и да си платят акцизите.

"Разработва се система – вкарваш горива, акцизите - на границата. Затова сега има съпротиви срещу нас, но ще ги преодолеем", каза премиерът.

"Днес разпоредих и на вътрешния министър повече думичката „ще“ в бъдеще време в интервюта да не се употребява", завърши Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не.Нищо не разбирам.От твойте машинации и манипулации нищо не разбирам.
84
0
 
0
 
! Отговори
GGG преди 14 години
еййй.човека за почивните дни отишъл малко да отдъхне като ЧОВЕК,какъвто е всеки от нас-вие ще го изядете смотаняцииииии....*** отврата тука,*** гнусотията на хората......
83
0
 
0
 
! Отговори
пенчо преди 14 години
Не е лошо че Бойко е почивал няколко дена или че е ходил на море. Проблема е че е приел подарък, освен сега ако не каже че си е платил стаята и вечерята, тоест няколкото вечери (и обяди, за които казват че никога не били безплатни). А в поканата на Златев към премиера да пренощува в личният му хотел, могат с основание да се заподозрат користни намерения.Не е редно един премиер (какъвото е Бойко) да нощува по частните хотели на българските олигарси на тяхна сметка!
82
0
 
0
 
! Отговори
f преди 14 години
79, ще се оправим. Народа се пробужда, но лека по-лека. И това не е оптимистично, а реалистично изказване.
81
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
Опит за систематизация на капризите ви. Б-Б. не може:1.Да пие вода.Изключ. държ. собственост-конфликт на интереси.2.Да диша. Как така ще диша, а?3.Да спи където и да е.Ми, не може.4.Да горори просто.Как така?5.Да говори сериозно.Щом говори просто,не трябва сериозно.6.Да яде.Да си прави сандвичи и да си ги носи.7.Да носи чаршаф на главата.Щото го снимат и не е допустимо.8.Да говори с който и да е.Как така ще говори.Да пише книги.9.Да излиза от кабинета си.И това е забранено.
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
мойто момче,тука проблема е че е след избори,а Вл.Златев не е някакъв ***.Разбираш ли?нещата са много различни...
79
0
 
0
 
! Отговори
..... преди 14 години
Ей....за пореден път се убеждавам,че българите сме мизерно племе ей...и като отишъл 2 дена на море човека и какво...пфуу на вас все някой друг ви е крив!То така най лесно...като на мен не ми е добре...сакем на вуте да му е зле...няма да се опрайме никога!
78
0
 
0
 
! Отговори
??? преди 14 години
а,бе,къде е Волен?той ще ни каже....
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А за катастрофата,която предизвика на път за Обзор защо нищо не казва ?!
76
0
 
0
 
! Отговори
Гласувал за ББ преди 14 години
Анонимка 66,много елементарно мислиш. Тази държава има нужда от правилните въпроси, а не от хашлашки изказвания. Аман от възвеличаване на хора в тази вмирисана страница! Аз лично гласувах за ББ, но ЕСТЕСТВЕННО ще го гледам под лупа ! Достатъчно сме се напатили от "освободители", които после ни го слагат троен! Хареса ми как ББ започна - дано така да продължи. И да не прави повече такива фалове - властта трябва да е БЕЗПРИСТРАСТНА - и да не лобира за никой.И мисли преди да пишеш!
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не си гласувал за ББ!Не лъжи!Това е една от 10-те божи заповеди.
74
0
 
0
 
! Отговори
kat преди 14 години
Бойче,за съвсем будалички ни взимаш вече...до кога ли?!
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И на позорния стълб да го сложат.Амаха *** такъв.Два дена на море ще се пече.Сега реколтата се прибира.Да яхне някой комбайн,някой трактор да изоре една нива поне!А той-два дни на море.Уууу!Чудовищно престъпление е извършил!Това е нечувано!
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Perfektna tema chervenite lainarcheta da si zacheshat ezicite...ei za tova mrazq mediqta, shtoto pravi kvoto si iska s naroda...mama vi deeba gnusni..ga se vurne bai tosho pa vi zakluchi u pandelite vas dano
71
0
 
0
 
! Отговори
feawasfasfasgasg преди 14 години
fasdfasdf
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Daje i kmetA na sofia obicha moreto :)ei tva sigurno e mnogo kofti da si ot sofiq i da nqmash more :D:D
69
0
 
0
 
! Отговори
баба Лена преди 14 години
Спах два дни в хотела на Валентин Златев там", отсече Бойко Борисов и допълни: бизнесмена Валентин Златев e представител на Лукойл за Югоизточна Европа!!! Ееее... къде бил ключа за бараката! А аз се чудя как се ценообразува нашият бензин и газьол ! Барела петрол на международния пазар падне нашите цени останат барела петрол се вдигне и готово- увеличение на цената! Е това му е майката... политика братче! А... да не забравя да попитам другаря Валентин Златев ще го проверяват ли от НАП!?
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
за разлика от сергейчо бойко поне е работил и има трудова книжка,също и за разлика от насранкобурготски комарджията,за *** духан не говориме
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кой ти каза че Сергей не е от ДС?За какво му е на Сергей ДС-то?Баща му беше един от шефовете на това ДС заедно с цялото ПОлитбюро!
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
проблема е, че ако си гост на някой, после си му задължен !!-е това е гъзолиството в бг,значи преди да стане премиер не е бил задължен,но щом е станал сега е задължен и на кой,на тоя дето е бил на гости ли,супертъпо расъждение,едно време доколко си спомням и костов беше на някаква *** сватба преди избори,да чакаме *** за министър