Спах два дни в хотела на Валентин Златев в Обзор. Е, и?

Премиерът плажува, въпреки че нямаше да ползва отпуск
19 авг 2009 18:20,
276
Спах два дни в хотела на Валентин Златев в Обзор. Е, и?
На плажа в Обзор. Снимка: ТВ Скат

"В Обзор ходя всяка година, познавам се с рибарите".

Така премиерът коментира плъзналите снимки, но които се вижда как плажува, въпреки че публично обяви намеренията си да не ползва отпуск.

"Спах два дни в хотела на Валентин Златев там", отсече Бойко Борисов и допълни:

"Има на кой да се отчитам и да ме проверява по-строго от вас, каза премиерът на журналистите и посочи, че никога не е спал по резиденции, но щом е необходимо, може да започне".

Още по темата

"Хелиос бей" в Обзор е собственост на бизнесмена Валентин Златев, представител на Лукойл за Югоизточна Европа.

"Шел, ОМВ, Лукойл са публични компании с прозрачност в тяхната дейност, но поемам ангажимент и ще разпоредя проверка и на тях", каза още премиерът.

"Няма фирми, които да са защитени от проверки, нито такива, които тенденциозно да се проверяват", отговори той на въпрос дали и компанията на Златев подлежи на проверка от данъчните.

По думите му всички бензиностанции трябва да имат фискални апарати, горивата трябва да отговарят на качествата и да си платят акцизите.

"Разработва се система – вкарваш горива, акцизите - на границата. Затова сега има съпротиви срещу нас, но ще ги преодолеем", каза премиерът.

"Днес разпоредих и на вътрешния министър повече думичката „ще“ в бъдеще време в интервюта да не се употребява", завърши Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
почиващата до №10 преди 14 години
А предишните като не говореха просташки какво правеха-"възпитано" и мазно и нагло ни лъжеха .Предпочитам земен и човечен министър председател ,отколкото префърцунен лъжльо.
24
0
 
0
 
! Отговори
брависимо преди 14 години
наистина ли сериозно оправдавате каквато и простотия да направи мутрата премиер, ами на ум идва ли ви че е толкова нагъл и даже не се опитва да прикрие бизнес интересите си и пословичната си простотия...и вие хорово ЕВАЛА лу викате....вярно е че сме малък ама МНОГО *** НАРОД
23
0
 
0
 
! Отговори
boikovist преди 14 години
aaaaaa ne taka bojestvenii na men mi davash po 20 lv na den da pisha za teb po mediite puk ti na more aaaaaaa. siyrgiyn pone me prati na more ... bilo to i prez zimata
22
0
 
0
 
! Отговори
кака Пенка преди 14 години
мдааааааааааааа...............НЕ МЕ ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВЯ ,АМИ СЛУШАЙ КАКВО ТИ ГОВОРЯ.........
21
0
 
0
 
! Отговори
хаха преди 14 години
да не им ги открадне СС
20
0
 
0
 
! Отговори
Анчо преди 14 години
Искам да питам нещо. Скоро е разбра, че Мехмед Доган не бил ползвал отпуск, докато бил депутат. Амче тогава докато беше по яхтите на работа ли е бил?
19
0
 
0
 
! Отговори
6 преди 14 години
6to li si darjat 6ortite tezi dvamata.
18
0
 
0
 
! Отговори
>>> преди 14 години
Този тен, които е направил Бат' Бойко не се хваща за 2 дни на море, а поне за 2 седмици, явно добре си е починал от тежката държавна работа:))
17
0
 
0
 
! Отговори
хаха преди 14 години
браво,доказахте че на ББ морето му е до колене...
16
0
 
0
 
! Отговори
Ralitsa преди 14 години
i kakvo ot tova?predi6niya parlament be6e otpuska celogodi6no?ne sviknahte li?a boiko oti6ul za dva dni ot 5 godini nyakude i ve4e krai,toi zlouputrebyava.to ne byaha yahti,razhodki sus samolet,socialen ministur milioner,pazar v paris i kakvo li o6te ne,sega boiko.hora sprete s tazi mnitelnostsprete sus zloslovieto
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
normalno e da si po4ine OK no selskoto durjane da go poprikriva malko
14
0
 
0
 
! Отговори
anim преди 14 години
може да е ходил събота и неделя?
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А, за Берлускони нещо да кажеш? И той е от ЕС.
12
0
 
0
 
! Отговори
d преди 14 години
Е да отидеш два дни на море събота и неделя толкова голяма работа ли е?! Не мисля, че се води отпуск това.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
no comment
10
0
 
0
 
! Отговори
Почиваща преди 14 години
Че няма лошо да почива,няма.Но тази АРОГАНТНОСТ,много ми идва.То бива,била,ама Б.Б.се излага-не може министър председател да се държи толкова просташки,вече нали не е охранител,за да държи такъв език.И няма що да спи в хотела на Златев,може би и той му е приятел,ама стига с тези приятели.НЯМА ли този човек съветници,та се държи като гамен и уж по народному.НЕ съм видяла и чула нито един с неговия ранг от ЕС да се държи толкова неадекватно.ПРОСТИ му Господи,той не знае какво прави!!!!!!!!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
капитан петко войвод преди 14 години
Човекът се държи нормално-по човещки!!!Какъв е проблема 2ва дена на Обзор?!Само така Бойко-почивка за да има сили!!!Все пак го чакат Доганови Сараи,укрито ДДС,Заменки,и др.БГ е с теб!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
НиК Каргонски преди 14 години
НЕКА ДА "ОТПУСНЕ",И ТОЙ Е ЧОВЕК.Не прави чест на ж-ста Велизар Енчев икабеларката СКАТ,че половината им екранно време се употребява за плюенепо премиера,по мое мнение - ПОРЪЧКОВО.
7
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Бе кво ни занимавате с глупости ? На морето отишъл Б.Б. - и какво - ние не ходим ли? Спал в хотелът на някой си - че на плажа ли да спи? Всеки хотел е на някой.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
хахах