2 часа и 10 мин – избраниците ни се наработиха за днес

Събират се пак в петък за парламентарния контрол
10 сеп 2009 10:47,
76
2 часа и 10 мин – избраниците ни се наработиха за днес
Снимка: Булфото

 

Парламентът прекрати днешното си заседание заради изчерпване на точките в дневния ред. 

Цели два часа и 10 минути продължи заседанието им, на което депутатите приеха на второ четене Закона за професионалното образование и обучение.

В одобрените изменения се предвижда учениците, обучавани в 12-и клас през учебната 09–10 г. по професия с трета степен на професионална квалификация, да завършват обучението си в 13-и клас през учебната 2010–2011 г. в задочна или самостоятелна форма на обучение.

Още по темата
Следващото заседание на НС е в петък от 9,00 часа.

На него ще бъдат обсъдени промените в Закона за българските документи за самоличност, а в 11,00 ч. ще започне парламентарният контрол.

Тогава отговори на въпроси на народни представители ще дава премиерът Бойко Борисов, министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, министърът на отбраната Николай Младенов, министърът на здравеопазването Божидар Нанев и министърът на земеделието Мирослав Найденов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Dan преди 14 години
Аз съм един от защитниците на новото правителство , но все пак мисля ,че има каво да се работи в това народно събрание, НПК-то да се ремонтира примерно, то , че няма работа няма ама все пак народното събрание не е склад на едро, или магазин или кафене за да кажат няма какво да правиме ще си ходиме, Бат`Бойко да стяга редиците! Една черна точка за днес!
31
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 14 години
ХА-а аз ще кибича до 7(ако не ме задържат),ще пътувам до 8 към нас,ще правя салата и евентуално към 9 сядам да пия 100 грама ракийка(понеже сега сметката за парно е малка,иначе ги качвам до 400)!
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
По-манипулираща статия не можахте ли да измислите? В парламента влизат не само ГЕРБ, а всички партии(вкл. опозицията БСП, ДПС) и по принцип заседанията на парламента не са особено дълги. След заседанията се събират комисии, където, о, изненада - се върши някаква работа... Съгласен съм, че може да си дават повечко зор, но не е точно така както го изкарват. На сайта на параламента може да видите програмата за днес - почват в 9 и работят до 16. Което пак не е толкова много, но не е 2 часа..
29
0
 
0
 
! Отговори
emotttion преди 14 години
До Пиночет :така е, но сили не останаха в този народ... взеха ни всичко кво могат, изпиха ни душичките, на поднос ни разнасяха.... ордьоври им станахме... До кога? не ни ли стига мачкането - но това са само приказки - там всички сме големи, а действия нищожни!
28
0
 
0
 
! Отговори
заклевам се преди 14 години
следващият път ще гласувам за ВОЛЕН СИДЕРОВ защото каквото каже го прави
27
0
 
0
 
! Отговори
tyrbo преди 14 години
Да приемем, че чисто взимат по 1500 лева. Работят три пъти седмично по два часа. 6 часа за седмица, или 24 часа за 1500 лева. Всички знаем, че те не взимат 1500 лева месечно, а х3,х4 по тия пари...да си имам управляващите.
26
0
 
0
 
! Отговори
vetrilo преди 14 години
ih az tolkova iskam ama nanaisi ferodo...abe az i za 1000 leva 6te rabotia kolkoto tiah be ..neka mi ..da se mu4a za bez pari!!!!
25
0
 
0
 
! Отговори
късно е чадо преди 14 години
вие не ни избрахте да работим а да си правим далаверите и да ви командваме всеки депотат си има стадо от простаци което трябва да го дои
24
0
 
0
 
! Отговори
Пиночет преди 14 години
Превратът трябва да си го направим в главите и да не гласуваме за пишман царе и тикви с големите обещания
23
0
 
0
 
! Отговори
до ves преди 14 години
а знаете ли за какви "експерти" иде реч, като пишете това? Плащаш 30 хил. лв и хоп...влизаш под номер 6 в листата на ГЕРБ и ставаш депутатин, нищо, че си с "килийно образование" и освен с мутрите, пардон "добре облечените бизнесмени", през живота си не си работил друго и с други хора...
22
0
 
0
 
! Отговори
валя преди 14 години
е браво само обещанията им ще останат. Какво да се прави всичко се повтаря. Обаче истината е че който е съвестен ще рабои който не е няма да работи. И бойко да се наака няма как да и накарада работят. Само обещания и нищо друго
21
0
 
0
 
! Отговори
ves преди 14 години
Абе вие *** ли сте? На заседания се приемат закони, тез закони нали трябва да се измислят, затова си има комисии и експертни групи. В комисиите има експерти + депутати. Ако по цял ден стоят в пленарна зала кой ще работи в комисиите и експертните групи?
20
0
 
0
 
! Отговори
Депутат преди 14 години
Докато Бойко го няма да кръшнам, щото като се върне, така или иначе ше ни ощипе премиите...:))
19
0
 
0
 
! Отговори
emotttion преди 14 години
Освен "БЕЗОБРАЗИЕ" - друго не може да бъде казано! Но такъв ни е народа, обичаме си сеира, само преврат ще ни оправи.
18
0
 
0
 
! Отговори
Тоня преди 14 години
И тези се подиграват с България и с всички нас... Докога???
17
0
 
0
 
! Отговори
има ли значение преди 14 години
Много ми е интересно как така спечелиха с мнозинство ББ и компания, а тук чета само отрицателни коментари? Къде са Ви поддръжниците, гос'ин Борисов, да Ви защитят от нападките или вече няма значение...спечелихте, каквото искахте, след Вас и...потоп?
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
погледнете ,това го няма никъде ,сигурно ,даже и в Сомали."Достойни и отговорни мъже ".Пука им на черупката за страната си.
15
0
 
0
 
! Отговори
Az преди 14 години
Добре де, нали нямаше да има такива заседания, нали за това Бойко обещаваше - всичките му хора да работят здраво.Какво стана, какви са тези 11 човека в зала за по 2 часа.ААА не ми харесва!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
kraino vreme e da pochnat da varsat niakakva rabota zastoto naroda mizerstva ane da otchitat samo koi kolko otkradnal DEISVAITE..........
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
нищо, хорица, на следващите избори пак да повярвате на татко бойко - работливия!