Берлускони идва да се види с Борисов, блокира София

Премиерът ни ще бъде награден с Орден за заслуги на Италия
15 окт 2009 07:32,
70
Берлускони идва да се види с Борисов, блокира София
Снимка: БГНЕС

По покана на премиера Бойко Борисов на официално посещение у нас пристига италианският му колега Силвио Берлускони.

Това е първата визита на европейски лидер в София от поемането на управлението на страната от правителството на ГЕРБ.

Двамата министър-председатели договориха предстоящата си среща в София в началото на септември на международен форум в Гданск.

Официалното посрещане на италианския премиер ще бъде на пл. „Св. Александър Невски”.

Веднага след приключването на церемонията е срещата им на четири очи.

Разговорите им ще продължат и на пленарното заседание, в което ще участват членовете на официалните делегации.

На церемония в италианското посолство министър-председателят Бойко Борисов ще бъде награден с Орден за заслуги на Италианската република.

Заради официалното посещение на министър-председателя на Италия в София от 11.30 до 21.00 ч. се забраняват влизането в двете посоки, престоят и паркирането на пътни превозни средства по бул. "Цар Освободител" между бул. "Васил Левски" и ул. "Г. С. Раковски".

Още по темата

От 8.00 до 16.30 часа се забраняват престоят и паркирането на ул. "Оборище" между ул. "Г. С. Раковски" и ул. "11-и август" и ще бъде закрит базарът за художествени произведения.

Забраняват се и престоят и паркирането в западната част на пл. "Народно събрание" между бул. "Цар Освободител" и ул. "Цар Иван Шишман".

От 8.00 ч. до отпадане на необходимостта се забраняват престоят и паркирането и по ул. "Московска" между ул. "Г. Бенковски" и британското посолство, както и на пл. "Николай Гяуров".

От 15.00 до 16.30 ч. утре се забранява влизането на превозни средства по ул. "Оборище" между ул. "Г. С. Раковски" и ул. "11-и август".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да минат и през Лъвов мост, мое си ареса нещо
45
0
 
0
 
! Отговори
до 38 преди 14 години
Ти пък - деветокласнички. Това е старо месо за Берлускони. Той обича нещо по-крехко. Я послушничката Фандъкова да се развърти там по Детските градини.
44
0
 
0
 
! Отговори
Така де преди 14 години
За чалгата няма проблеми - ако трябва дори ще му подари мутресата си Ивана. На такъв вископоставен гост не може да се отказва.
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Към културните събития, придружаващи срещата, Бойко може да заведе Силвио в някой чалга клуб. Берлускони като виден ценител на женската красота ще оцени с достойнство това. Гледайте после да не вземе да ни посещава всеки месец :)
42
0
 
0
 
! Отговори
до 41 преди 14 години
ами как какъв, нали той ще ти ги осигури - не бъди толкова неблагодарен Дон Силвио. Не случайно двамата с г-жа Фандъкова обиколиха толкова детски градини. Уж да режат лентите, а иначе - на оглед за нови млади лица. За Вас, Дон Силвио. Да не забравите да похвалите Бойко като ходите тук-там по света.
41
0
 
0
 
! Отговори
СИЛВИО преди 14 години
АЗ ИДВАМ ДА РЪГАМ МАЛКИ ПИЧКИ БЕ КЪВ БОЙКО СПОМИНАТЕ
40
0
 
0
 
! Отговори
Васил Минчев преди 14 години
Наистина е факт че г-н Премиера не знае друг език освен българския (при това само говоримо и не дотам добре). Това че заклетите му фенове ще ми сложат много минуси едва ли ще помогне техния любимец да научи език. Срамно е в 21-век, когато и децата знаят поне по още един език, премиерът да говори само майчиния. Иначе сме европейци де ...
39
0
 
0
 
! Отговори
Глас Божи преди 14 години
Едно е ДА ИСКАШ като Бойко, съвсем друго е ДА МОЖЕШ - като Берлускони. Малка разлика, но съществена. Иначе и аз мисля че тука са се загнездили един двама почитатели на каруцаря от Банкя и ще си счупят пръстите да си слагат ПЛЮСЧЕТА на собствените си тъпотии и МИНУСЧЕТА на гласът на народа. Но гласът на народа е трудно да бъде заглушен, не се опитвайте. Комунистите допуснаха същата грешка - и вие ще отидете при тях, т.е. на Бунището на Историята.
38
0
 
0
 
! Отговори
Лисан преди 14 години
Да му се осигурят 2 деветокласнички веднага!
37
0
 
0
 
! Отговори
1111 преди 14 години
Тъпите Бойко-гъзо-лизци пак са тук и слагат минуси... Ха ха ха... Горките... Колкото и минуси да слагате, Бойко пак си остава некадърник и кух безмозъчен плювалник... :)))
36
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 14 години
До Вальо-ти като говориш 15 езика да не мислиш , че си много умен и става нещо от теб?:-))
35
0
 
0
 
! Отговори
Пепи преди 14 години
ами с премиера ще идва да се види, да не идва да се види с теб случайно. Кой си ти - господин Никой.
34
0
 
0
 
! Отговори
тодорка преди 14 години
Поредната простотия и манипулация на журналята в стил в.Дума.Идвал бил да се види с Премиера.Тъпо ,гадно и отвратително.София била блокирана.Гадни и подли ***.Така пишеше т такъв стил до скоро Валерия Велева ,когато ходеше по чехли в сараите на Доган.
33
0
 
0
 
! Отговори
Вальо - 16 преди 14 години
Що ми слагате минуси, бе хора. Това че Бойко не знае езици е факт. Това че е срамно за един премиер също е факт. Това че на вас ви се ще друго си е ваш проблем, но не е истината, която много ви се ще.
32
0
 
0
 
! Отговори
Федята преди 14 години
Абе вие така и не разбрахте че Берлускони идва за да се види и с някой от нашите момичета !!!! Та нали човека само е слушал за тях и ги е виждал на снимка та сега иска и око да види ръка да пипне !!!Браво Берли !!
31
0
 
0
 
! Отговори
ПОЯСНЕНИЕ преди 14 години
Когато Премиер-Станишев затваря София - ТОВА Е ЛОШО. Когато Премиер-Борисов прави същото ТОВА Е ХУБАВО. Ако не ми вярвате на мен, попитайте чинно блеещото стадо с промити мозъци и то ще ви убеди че е така.
30
0
 
0
 
! Отговори
капо ди тути фрути преди 14 години
А нали ББ рива цял месец, че Президента му бил блокирал града? ТА се наложи Гоце да и нашока канчето на тая мутра *** тогава...сега кой я блокира столицата?
29
0
 
0
 
! Отговори
до 19 преди 14 години
относно платените ПИСАЧИ явно имаш предвид себе си. Жалките ТУРИПАЛЧЕТА винаги са ме отвращавали, при това истински
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Какви заслуги има ББ за Италия:) И кой иска да трепе някого,трябва да блокира цял град?:)
27
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 14 години
Б при Б отива .