Столична философия: Таксиметровият шофьор

"Непрекъснато се тревожа за сигурността на детето и жената"
9 ное 2009 11:03, Екип на Dnes.bg
87

 

По данни на Националния статистически институт към 31.12.2008 г. „настоящ адрес“ в София имат 1 189 602-ма души.

Това са 1 189 602 живота, с 1 189 602 всекидневни радости и проблеми на един и същи фон – София.

В седмицата преди избирането на кмет на столицата Dnes.bg показва 6 от всичките животи в града, по един всеки ден до деня на изборите. 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Цар-вул преди 14 години
А кво ше кажете за мене, а? горичките ми горички дворчетата ми дворчета, а как са подарявани на баща ми само ако знаехте... тва днес дето му викате корупция е розов сън ...После - оправих Ви, сега и другите че ви оправят ... :)
26
0
 
0
 
! Отговори
Све преди 14 години
Разбира се, вие, тук можете да си говорите каквото си искате, че бил таксиджия и н'ам кво си но аз Илиян го познавам. Израстнали сме заедно.Има едно нещо, с което той е различен от вас.Не е хейтър.И да не те познава, ако те види на улицата, че си закъсал, ще спре да ти помогне.К'во друго да кажа?Тук всички Вие - хейтърите, сте клавиатурни мишоци и ума ви стига до там, докъдето позволява кабелчето на мишката. А кабелчетата на мишките, винаги са къси.
25
0
 
0
 
! Отговори
само да поясня преди 14 години
Еврозона - група от страни-членки на Европейския съюз, които са приели еврото за своя официална валута.
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
I AZ KATO SE KACHVAM V TAKSI V SOFIA SE TREVOJA CHTE SLEZNA LI JIV ,MA KOI ME PITA
23
0
 
0
 
! Отговори
rapa преди 14 години
Po tezi forumi mai samo kompleksirani sofiancheta ima i ogranicheni mozaci."Selianite ni precheli"Kato vlezime v Evrozonata i kato nadoidat,kurdi,pakistanci,avganistanci togava shte vidite kakva cigania shte e.......Vseki ima pravo da jivee kadeto si pojelae balgarinoooo....
22
0
 
0
 
! Отговори
Ehhh преди 14 години
Stiga s tova - seliani ,grazhdani.Stava vupros za problemite na grada ot koito vsichki stradat. Prav e choveka i vsichko koeto toi spomena si e trevoga na vseki zhiveesht v Sofia. Stiga sme se pliuli edin drug i stiga sme pozvoliavali durzhavnitzite da si prehvurliat topkata. Triabva da razberem i tova che i ot nas zavisi kakuv shte e nashiat grad! Stiga s tazi omraza,stiga s tezi obidi i napadki. Samo v BG se delim na seliani ,grazhdani i podobni...Da, az sum koreniak stolichanin!
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе джагали, темата на видеото е друга, ако не сте разбрали... Какво ви е виновен човека!
20
0
 
0
 
! Отговори
debelo dete преди 14 години
ae mqsto pod slanceto ima za vsi4ki ... na koito ne mu haresva s koi jivee - da hva6ta gorata :) ne e tolkova do tova,koi jivee v Sofia - vapros na nacionalen mantalitet e :)
19
0
 
0
 
! Отговори
do 16 преди 14 години
intersno mi e da vidia tvoia face
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
bravos Spiro, ti si s tipichno Sofiisko ime
17
0
 
0
 
! Отговори
гого преди 14 години
до Спиро : ти сигурно живееш на 15 км. от центъра ,огледаи се откъде е *** и баба ти ,аман от Софииски ***.
16
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 14 години
И няма да е лошо да се направи по един фейс контрол на всички входове на София, че подобна *** да се връща отрано по селата. Не може всички нещастници и *** да напъват към този град, не може и това е !
15
0
 
0
 
! Отговори
Гергана преди 14 години
В случая таксиметровият шофьор се показа като доста по-интелигентен човек от повечето от вас. Като се съди по неговите изказвания и вашите нещата са в негова полза. Може ли за секунда да не злобеете,да не издребнявате и да се вслушате в друго мнение освен вашето...разбирам,че тук е място за коментари,но как да не се възмутя от лошотията на повечето хора.
14
0
 
0
 
! Отговори
зло джудже преди 14 години
А децата не се ли стресират като видят един такъв черен ***?Кучетат ако са му проблема да си ходи на село при кравите,аман от ***.
13
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 14 години
Ами няма да ги имате тези проблеми, скъпи ми селяни, ако си се върнете по селата. Хайде бе, вчерашни ***, пристигнали в София преди 10-тина години и вече са с големи претенции. "***" им пречели, имало задръствания, мръсно било, а не се гледат на какво приличат. Типичен ***-бакшиш. А мен точно такива *** ме притесняват и ми е некомфортно да ми прииждат в града вече 20 години, и за децата си се притеснявам заради такива типове, и за семейството си като цяло.
12
0
 
0
 
! Отговори
ааааа преди 14 години
Бакшишите са най-нещастната *** на пътя... единствено шофьорите на маршрутки ги конкурират. Глобете го!!! Нарушава правилата, има го заснет, трябва да има глоба!!!
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Един кандидат-кмет (няма да кажа кой, че да не стане агитация) вчера каза следното по въпроса за кучетата: "Аз ще напрвя така, че да ги събираме, и ако в определен разумен срок никой не ги поиска, ще ги евтаназираме. За мен хората са по-важни от кучетата." А за мен кандидат-кметската кампания приключи - аз знам за кого ще гласувам, хич не ми дреме от коя партия е. Че в София управлява кучешката партия, а на мен ми писна от нея.
10
0
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 14 години
аз пък от теб не бих взела акъл, нито бих счела мнението ти за меродавно. и това - само от правописа ти. по-нататък не бих и искала да знам за теб...
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
еееее ама поне докара репортера (репортерката) до офиса :):):)
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Извинявам се за грубият си тон, но точно пък от таксиметров шофьор акъл не бих нито взел нито дал. Тук всичко е като епопея на забравените. Нали ви виждаме драги таксиметрови какви сте ми и вие *** по родните пътища. Когато сте с клиенти давате път и на мухата, щото там си цъка апаратчето, а когато сте сами ни правите всякакви маймунджулъци. Ама така е, като ви се позволява подобно поведение.