Аз мога и да не мога, но мога да преча!

ГЕРБ предлагат това да е девизът на Коалиция за България
20 ное 2009 13:17,
105
Аз мога и да не мога, но мога да преча!
Снимка: БГНЕС

"Девизът на ПГ на КБ може да бъде: "Аз мога и да не мога, но мога да преча", предложи съпредседателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.

"Да пречиш 20 години и като управляващ, и като опозиция - трябва да има граници", заяви той.

"За последен път ви призовавам да започнете да работите, за да оправдаете заплатите си, които са на гърба на вашите избиратели и на данъкоплатците”" обърна се Велчев към лявята част от пленарната зала.

Той заяви, че ГЕРБ остро възразява срещу опитите на БСП да спъва умишлено работата на парламента.

"Това, че не искате да работите, е разбираемо, защото никога не сте имали изградени навици за работа и за част от вас "политик" е просто професия", коментира Велчев.

Още по темата

По думите му, цялата дейност на ПГ на КБ е един ден седмично, за да прочетат от трибуната "някаква популистична декларация" от рода на тази от четвъртък, когато червеният Антон Кутев обяви:

Простащината на това мнозинство, простащината на това правителство е на път да доведе държавата до нови избори. Всички тези неща, които само за няколко дни видяхме в публичното пространство, които касаят думи от типа на кюфтаците, вибраторите, садо-мазо атрибутите – всичко това са неща, които до такава степен профанизират диалога в политиката...

Велчев днес коментира, че лично за себе си приема поведението на левицата като израз на политическа немощ.

Той заяви още, че ГЕРБ ясно осъзнава поетата отговорност за управлението на страната.

"Ние трябва да си свършим работата", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ми да ти кажат тогава - "за 800 дни штъ опраим". И да та опраат. Това ли искаш да чуеш. Много мъдро постъпи човека. ега, когато има най-голям креди на доверие ни предрича по-лош сценарии и от реалния. Та после да се радваме и на малкото. Премиера го бива много. Факт!
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
чудя се от къде има толкова луди хора или просто ГЕРБ ги наема, в крайна сметка на голямата част от хората изобщо не им пука кой управлява, явно за някои има голямо значение, защото ако не е негов човек няма да може да се оправя в живота, защото е неграмотен и некомпетентен в работата си.
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
barvo na 78
81
0
 
0
 
! Отговори
Бай Колю преди 14 години
Кайзере,Аз давам оценки на Боко, на правителството, на министрите. Това са публични личности, и аз им плащам заплатите с моите данъци, така че имам право да ги критикувам колкото си искам! Според мен, през всичките 100 и няколко дни до момента не са свършили за една стотинка смислена работа, затова аз, като техен работодател, им държа сметка. Техните действия са публични, всички виждаме какво и как работят! Никога не съм си позволявал да давам персонални оценки на никой от пишещите тук, тъй като не смятам че е нормално да говориш за хора, които не познаваш! За разлика от теб! Когато съм се обръщал конкретно към някого, то е било за да изкажа несъгласие с някаква теза, а не да оплювам конкретният човек! Жалкото е, че явно, е доста трудно да се разбере от някои хора, че личното мнение на човека е негово право, и несъгласието с мнението не означава непременно омраза, или както ти го казваш - хейтърство! Никого не мразя, напротив! Стремя се да се отнасям с християнски чувства към всички! Дори и към Боко така бих се отнасял, ако не беше премиер, ако ставаше дума за чисто човешко отношение! Като премиер обаче не! Имам много против премиерстването му, смятам че не му е там мястото и че не си върши работа, заради която е поставен там! Толкова ли е сложно за разбиране?!?!
80
0
 
0
 
! Отговори
възмутен гербаджия преди 14 години
очаквах промени, а просто ми казаха, че 20 години не ме чака нищо хубаво, защото толкова било зле че няма на къде, е добре де............... това някакси ми се струва голяма провокация..........криза ли трябва да има да се успокоят малко тея политици..............да хванат да се разберът най-накрая!
79
0
 
0
 
! Отговори
skatelite преди 14 години
И само да вметна, престанете с това всички са еднакви. Колкото и да не ви харесва и вие сте като тях.
78
0
 
0
 
! Отговори
skatelite преди 14 години
Аз съм абсолютно сигурен, че 99% от тук пишещите поне веднъж ако не и повече са се оправдавали в живота си с някой друг, къде основателно, къде не, но иначе навсякъде пишат колко било грешно. Политическата реторика винаги изисква адресат, а политиката винаги се движи по ръба на противопоставянето. Да популизма е част от политиката, но това е типично за цял свят. От друга страна моля някой най-сетне да посочи какво голямо нещо се случи през първите 4 месеца от управлението на Станишеф или на царя
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Когто идваше царя на една дружеска сбирка казах - това е проект на червените ДС масони да подготвят почвата за тяхната власт. Всички ми се смяха. Имам го записано на камера. А сега ви казвам - радвайте се, че се появи човекът Бойко. Без него нищо хубаво не ни чкаше уви. Той не е бог, а е мъжкар, обича славата и работи сърцато да я заслужи! И ще успее. Запомнете ми думите!
76
0
 
0
 
! Отговори
MURDOC преди 14 години
джаф-джаф -джаф и ГЕРБ и БСП и АТАКА абе всички джафкат ,а народа затъва и деградира.Ало, политиците докога ще се обяснявате в любов един на друг на хората им омръзна вече от тоя 20-годишен сапунен сериал .
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ааа, не си прав. Бойко си е умен, въпреки че танишев е ***. И това, че БСП е на изчезване, няма нищо общо с бъдещето на ГЕРБ. Всъщност само с една ваша теза съм съгласен. Без Бойко ГЕРБ нямаше да го има. Но така е в живоа - има хора лидери, водачи, харизматични месии и хора посредствени, нещастници, ***, ***. Тъжно е да си от вторите, но какво да се прави.
74
0
 
0
 
! Отговори
Бай Колю преди 14 години
Да не дава Господ, Станишев да се спомине! Какво ще прави Боко тогава, не знам! Ето на, и твоят коментар 71-ви е същия като неговото мислене! Сякаш той го е писал! Бойко е умен, щото Станишев е *** или обратно! Не може ли Боко да си е чисто и просто ***, без да се налага да го сравняваш със Станишев?! Или да приемаш, че и двамата са ***...или умни?! Самият Боко се свърза със Станишев като ин и ян, като ден и нощ! Единият не може да съществува без другия! За това, палете свещи за здравето на Станишев и БСП, всички гербери, че ако се случи нещо с тях, и Герб ще изчезне! :))))))
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БОЙКО е национално откритие. Ако имаше поне един такъв премиер от 1989 до сега да бяхме цъфнали. Но не би - то не бяха мижитурки, нещастници, руски агенти, крадци и комарджии, *** и какви ли още не. аз се чудя как още ни има след управлението на тая кохорта нещастници!
72
0
 
0
 
! Отговори
Кайзер Созе преди 14 години
Седя си пред компа и наблюдавам чата и най-много ми харесва как един идивид, който се е кръстил "бай кольо"( доста селско прякорче) се самоопределя като страшно интилигентен и разбира се е капацитет да дава оценки, . Искам да ти кажа господин "бай" , че ако има заблуден профанизиран тип в момента във форума това си ти.Само може да те съжелявам че хобито ти е да хейтваш дори се дразня, че ти обръщам внимание, но синдрома *** понякога ме изкарва извън нормалността
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тия червени тикви продължават да си карат по своя си комсомолски маниер - една лъжа повторена сто пъти става истина. АКО БОЙКО БЕШЕ *** КАКТО ТВЪРДИТЕ, А СТАНИШЕВ - УМЕН, ТО...БОЙКО НЯМАШЕ ДА Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, А СТАНИШЕВ НЯМАШЕ ДА РЕДИ ЛЪЖИ В СЛЕДСТВИЕТО! Просто и ясно!
70
0
 
0
 
! Отговори
Несъгласен преди 14 години
Не мож да се каже по-неточно
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз поразгледах стари коментарии. Стила на дядо кольо, куку, гъбарко е странно един и същ. Или са близнаци или...не знам!
68
0
 
0
 
! Отговори
съгласна преди 14 години
не мож да се каже по-точно!
67
0
 
0
 
! Отговори
Бай Колю преди 14 години
То и аз се смея на Мистър Бийн, ама това не означава че му се радвам! :))))Колкото до парите, кои пари са пуснали конкретно, че не се сещам?! Една мизерна сума по ФАР от 90 млн EUR, на фона на окончателно спрените над 300 млн, и то под условие! Платете ги от бюджета, пък после, ако всичко ви е наред, ще ви ги върнем....
66
0
 
0
 
! Отговори
Дедка преди 14 години
Абе ***, изчакайте да минат 2-3 години, после говорете. Срам ме е колко прости хора има в държавата ни, ей! Значи коалицията можа да окраде де що успя да докопа за нула време, изкараха им черните ризи, никой от тях не можа да отрече дори, странно защо ли, и пак плюете ГЕРБ. Изчакайте, дайте им малко време да видим какво ще стане - как искате да оправят за 2-3 месеца нещо, което предходните са изси*али в продължение на няколко години?!?
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до #61 - как става номера ? :))))