Дянков: През 2010 трябва да излезем от кризата

Министърът обяви, че това ще е приоритетът на правителството през идната година
24 дек 2009 16:04, Петя Славова
217
Дянков: През 2010 трябва да излезем от кризата
Снимка: БГНЕС

Приоритет на правителството през 2010 година ще бъде разработването на икономическа стратегия за излизане от кризата, съобщи БНР.

Това каза вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, който е на посещение в Силистра.

Подобна мярка е свързана със създаването на добра икономическа среда, която зависи от регионалните икономически политики.

От следващата година правителството ще се съсредоточи върху развитието на различни сектори в отделните райони на страната с цел подпомагане на бизнеса и излизане на кризата.

До месец март трябва да е готов и анализа на потенциала за развитие на всички райони на страната.

За социална политика можем да говорим, когато достатъчно стабилизираме икономиката, заяви финансовият министър.

„Социалните аспекти ще се изчистят, ще станат много по-лесни, ако има бизнес, ако икономиката върви”, каза министърът и продължи:

„За мен винаги това е първото, то винаги опира до колко пари имаш. Ако имаш повече пари, правиш по-добри програми, ако нямаш пари – по-лоши програми".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
funny guy
211
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ГербаджииКомунисти
210
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Яжте си пиците гербаджии комунистии а ние сме СДС СДС СДС
209
0
 
0
 
! Отговори
до Дянков преди 14 години
Да вървиш да си ядеш постната пица...Дянков си купил къща за 2,5 мил долара и има да връща още около милион,от къде ли ще ги върне сега като е министър на заплата?А дръг е въпроса ГОЛЕМИЯТ УМНИК как се е набутал,щото сега къщата сигурно струва 1-!,5 мил :Р
208
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тоя е голямо дърво
207
0
 
0
 
! Отговори
Марчо преди 14 години
Не вярвам на хора които никога не са били в криза,а напротив-само са се възползвали от нея да направят пари и кариера, за сметка на тези които наистина са в криза!
206
0
 
0
 
! Отговори
Бай Миле преди 14 години
През 2010 трябва нещо да направите за бедния и ограбен български народ ако не можете обирайте си пешкирите и отивайте да правите пици
205
0
 
0
 
! Отговори
Дучето преди 14 години
За каква Австрия с мутра,бивш комунист и побойник става въпрос???Да не го бъркаш с Италия по времето на Дучето,нали и той е бил комунист!Пардон,социалист...
204
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А аз чаках в бюджета обещаните от Дянков два милиарда приходи от Митницата,ама там ги няма!!!!То не е ясно за чий бюджет става въпрос и за чия Митница,но аз ще чакам и догодина!!!Ха ха ха...
203
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 14 години
До:Бебо Пич,аз се занимавам с тези неща и знам за какво става въпрос.От седемнадесет години работя с Общината и съм видял много,много...А за концесионерите-както за изхвърлянето на сроителните отпадъци се заплаща и никой не плаче,така може и за миенето.Правил съм го!А що си траеш за детските градини???Или и Вие се сдушихте с Гоце и главния прокурор и никой никого да не пипа???!!!В прокуратурата има преписка,но...
202
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Българина не обича ред и като някой започва да го стяга - ВОЙ! Или ще има ред и ще заприличваме на Австрия или ще плюем тука и ще се хайтим и ще заприличваме на Бангладеш!
201
0
 
0
 
! Отговори
Бебо преди 14 години
"Това трябваше да се свърши от концесионерите по чистотата,срещу заплащане от строителите и с вода от техните сондажи".....така ли трябваше според теб умнико? тогава пък щеше да ревеш че се налива в джоба на концесионерите...аман от такива като тебе "разбирачи"
200
0
 
0
 
! Отговори
до 199 преди 14 години
Де да беше поне като Велчев....ехееееее
199
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ДЯНКОВ Е ПОРЕДНИЯ МИЛЕН ВЕЛЧЕВ, ПОРЕДНОТО СОЦ ЮПИ.БИЛ УЧИЛ В ЧУЖБИНА.ЕДНО ВРЕМЕ КОЙ ХОДЕШЕ ДА УЧИ В ЧУЖБИНА ? - САМО ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ,НА ПАРТИЙНИТЕ ДРУГАРИ.
198
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
194 и ти ли си гербаджияя комунистеее
197
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
194,разбирача от икономика беше представител на Световната банка в Грузия...и грузинците цъфнаха!!!Боже,боже колко мъка има по този свят...
196
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 14 години
До Бебчо:Що се отнася до държавните фирми,прочети Търговския закон по който са регистрирани.Това е направено за да не може всеки *** да прави с тях каквото си иска и когато му трябват джобни,като на Дянков,да дръпне колкото му трябват.Има си ред!!!А това за психото ще го пропусна!Нагледал съм се и съм се наслушал на неграмотници!!!
195
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 14 години
До Бебо:Имам нещо против строителна стойност на детските градини от 1000 евро/м2,при средна стойност за миналата година от 400 евро.Провери!Миенето на гуми с питейна вода е престъпление,а това действие напълни гушите на "Софийска вода",защото водомерите въртяха като бесни.Затова заплатата на изпълнителния директор на "Софийска вода" е 70 хил.лв на месец.Това трябваше да се свърши от концесионерите по чистотата,срещу заплащане от строителите и с вода от техните сондажи,а не от язовир "Искър"!
194
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тихо червени откъсниотцицковци. Човека разбира финансийте много по-добре от тройната ламя. ШШШШТ!
193
0
 
0
 
! Отговори
topcho преди 14 години
To tova e dobre....ama kakvo li shte pravim posle kato izlezem ot tazi krizata?

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe