Не съм оптимист, че кризата ще мине!

Всеки ден я наблюдавам, призна премиерът Борисов
22 яну 2010 11:56,
419
Не съм оптимист, че кризата ще мине!
Снимка: БГНЕС

"Всекидневно наблюдавам това, което се случва у нас и в съседни държави, и никак не съм оптимист, че кризата ще мине така, както се иска на всички лидери в света".

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов пред участниците в дискусията "България – накъде след кризата?", която е по инициатива на президента Георги Първанов.

Борисов посочи, че юни месец бюджетът ще бъде преразгледан, тъй като бюджетният дефицит може да нарасне с 1%.

"Ако имаше антикризисни мерки, които да вадят държавите от кризата, щях да ги препиша", добави премиерът.

По думите му е факт, че никакви мерки в която и да било държава не дават добър резултат.

"Ще анализираме внимателно всичко, което днес ще предложите, заяви премиерът и предложи експертите на президента да изложат своите виждания за мерките, които биха могли да се предприемат за излизане от кризата.

Къде са чуждестранните инвестиции в България – те са в София и на Черноморието, като в София са над 70% в сферата на строителството. За привличането на инвестиции времето е било проспано", каза още Борисов.

Според него с размразяването на европейските средства у нас страната има реални шансове да се върви напред.

"Много е важно и политическите партии, и лидерите да имат едно наум, когато работят с чисто популистки мерки, с което рискуват състоянието на държавата и да се тръгне към политическа криза. Няма друг, който да си жертва и партията, и авторитета в условията на криза", коментира премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


419
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
350
0
 
0
 
! Отговори
>?< преди 14 години
Тенденцията е да няма много живи като цяло защото главното командване е отвън и тяхният план е РАН-ЪТ който в превод е вълчи капан за простолюдието тук от който няма никакъв шанс за измъкване. Нашите управници са следвали този път в прикритие и преди и сега като главната цел е да бъде доведен до край. А простите глави са изобилие и това се постига много лесно.
349
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 14 години
"Всеки ден я наблюдавам, призна премиерът Борисов"Ами това е основния проблем г-н Премиер.Докато вие само наблюдавате кризата,в другите страни по света приемат мерки и се борят с нея..
348
0
 
0
 
! Отговори
наташка преди 14 години
А Вие с какво допринесохте?
347
0
 
0
 
! Отговори
Наташка преди 14 години
Това ще рече, че ще издам и професията си, което не искам да се случва, да речем, че върша работа без, която една държава би станала бананова република.:) За съжаление малко пари ни дават... и какво с наука се занимавам е и?
346
0
 
0
 
! Отговори
ХАХАХА преди 14 години
че от мутри бандити и милиционери можеш ли да се вредиш да направиш нещо?щом мутри управляват фабрики има ли смисъл от коментар?
345
0
 
0
 
! Отговори
Наташка преди 14 години
ха.ха...много яко, или като в междузвездни войни: " Рррр..*** такива, не можахте да ограничите руснаците, ъм...некадърници...тези трябва да ги притискаме.."! А вможе и да им праснали и по един шамар :))))), шегувам се, разказвам го образно, както е според мен.
344
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А вие самите, всеки един, какво направихте за България?Моля започнете.
343
0
 
0
 
! Отговори
ХАХАХА преди 14 години
ами онези костенурки много големи,нашата е само една тиква и *** да стане голяма тиква нинжа!ще видят те като продаде винетките!
342
0
 
0
 
! Отговори
Наташка преди 14 години
Към пост: 319, ъхъ...от тези проекти България нищо не губи, само става по-независима, а и се вливат свежи пари в икономиката, въпреки че доста искаха да ги блокират, сигурно отвъд океана съм им крещяли здраво затова, че не могат вече да ги блокират, точно си го представям като в анимационните филмчета..как лошите крещят на подчинените си като се провялят, извевнъж ми изникнаха образите на констенурките нинджа и Шрьодер:)))) Спомени от детството....
341
0
 
0
 
! Отговори
боко тиквата преди 14 години
оооооо...........левски ли се появи?веднага да бъде арестуван и изпратен на съратника ми от симеоново догана да отговаря за тероризъм!
340
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Армия , администрация ,полиция ,ОХРАНИТЕЛИ и хора със смнително минало предсавени на най виско ниво, *** пита се в задачата колко хора произвеждат нещо за да издържат тая огромна армия от търтеи.Такъв кошер просто няма , ако случайно има той винаги ще е в криза.Как изобщо съществува държава в която след приватизацията ,всичко на скраб и на кантара , а терените за продажба.Е има останала малко гора и като я изсечем ставаме Хаити ,чакаме голямо земетресение и идва светът да ни оправи.
339
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Ако ще спечеля, ще спечели цял народ,ако загубя, да загубя себе-си."
338
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
да си пожелаем да сме живи. като цяло.
337
0
 
0
 
! Отговори
боко тиквата преди 14 години
сега като фана Али Баба и триста те разбойника ще оправя кризата ,ако червенушките не ги пуснат за следващия епизод от комедията!
336
0
 
0
 
! Отговори
българче преди 14 години
ще се оправим но няма да сме живи да видим
335
0
 
0
 
! Отговори
българче преди 14 години
ще се оправим но няма да сме живи да видим
334
0
 
0
 
! Отговори
СССРейчо преди 14 години
МУТРА и мафиот като Бойко Борисов може само да наблюдава кризата. Като ВИСаджия и ИПОНец в библиотека или на опера......А народът е доста по-беден и положението му се влошава катастрофално през последната година.
333
0
 
0
 
! Отговори
gargamel преди 14 години
Бойко , с твоето некадърно управление българския народ го чака много черни дни.Единственото министерство , което работи сега е вътрешнто.Бойко, опомни се момче младо.
332
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
BOSTANA NE E PRAZEN,PROSTO YPRAVLENIETO NI E KALPAVO,OT LO6 4OVE6KI MATERIAL
331
0
 
0
 
! Отговори
ХАХАХА преди 14 години
не отговяря радио Ереван!ще изникнат кухи кратуни!