Който попадне под юмрука, няма за какво да се сърди!

Премиерът Борисов се зарича, че ще рови надълбоко и докрай
19 фев 2010 07:00,
126
Който попадне под юмрука, няма за какво да се сърди!
Снимка: БГНЕС

След като в Пловдив размаха пръст на кметовете и ги сплаши да не крадат от европарите, премиерът отиде във Варна и се зарече, че ще рови надълбоко.

"Ще стигнем докрай по всички теми, които засягат нарушения и данъчни измами, независимо кой е човекът там", коментира късно снощи Бойко Борисов.

Още по темата

По думите му не става въпрос само за Алексей Петров, а и за много други, които са направили нарушения.

"Единственото, което мога да ви гарантирам, че правителството ще върви докрай. Съжалявам, който попадне под юмрука, няма за какво да се сърди", допълни още Борисов.

Премиерът обяви още, че води непрекъсната кореспонденция с Брюксел по отношение на заменките на земи.

"Главният прокурор много ясно каза, че тези, които са обект на престъпление, ще информираме Брюксел, че по тях има дела", каза той и уточни, че замени на гора за гора, при които не е сменено предназначението, ще се търсят варианти Брюксел да не ни глоби.

"А за тези, които вече са сменили предназначението или са нарушили околната среда, единственият начин е да търсим пазарни цени, по които да ги накараме да платят и съответно тогава да не се счита, че е държавна помощ", допълни още премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
2
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
за 102 Аз също познавам такива. Разликата е, че те оцеляват. Чест и почитания за тях. Но...т.н. "Елит"... Пази Боже. Аз ще ти кажа нещо. Дълго време този "Елит" беше против влизането в Евросъюза. Направи всичко възможно да спре финансирането по европрограмите. И защо? Защото ги е страх от конкуренцията на точно тези хора.
101
0
 
2
 
! Отговори
ceco преди 14 години
MI S KOVA4KI KO STANA VEEEEEEEEEEEEE .......*** MU MRYSNA ,6I GO 6IBAM V MIRIZLIVIQ ENERGIEN BOSSSSS ......RYGAI GO V ZATVORA KO GO BAVI6uj pri vsi4ki polojeniq 6tql da leji min. 3 godini DAITE GOOOOOOOO MYR6ATA ZAD RE6ETKITE
100
0
 
5
 
! Отговори
мИЛА преди 14 години
РАЗРОВЕТЕ И ДЕЛАТА НА АВРЕНСКИЯ КМЕТ КРАСИМИР ТОДОРОВ .ВСИЧКИ ПРОЕКТИ ПО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРОГРАМИ СА НАСОЧЕНИ ЗА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ НА РУСНАЦИТЕ,КУПИЛИ КОМПЛЕКС КАМЧИЯ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ - ПРОКАРА ИМ ВОДОПРОВОД,АСФАЛТИРА И ПЪТЯ ДО ТАМ, А В СЕЛАТА НА ОБЩИНАТА НЕ СЕ ПРАВИ НИЩО.ПРЕЗ ЗИМАТА СЕ ПОЧИСТВА САМО ПЪТЯ ВАРНА - АВРЕН,ЗА ДА МИНЕ КМЕТА.
99
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аааа, познавам и доста честни хора бизнесмени. Кой хляб праи, кой салами, кой строи, кой вкарва стоки. Те няма от какво да се страхуват. Да не слагаме всички богати на едно ниво!
98
0
 
11
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
Здрасти, Морски!Оборите на цар Авгий, тези, които Херкулес е изчистил, като прекарал една река през тях, са като дамски будоар в сравнение с България. За съжаление не можем да вкараме целия политически, бизнес и административен елит в една кошара и да ги държим на хляб и вода, докато не върнат всичко и не кажат ,кой, кога, какво и къде се е замесил.
97
0
 
7
 
! Отговори
к преди 14 години
Морски всички градове са окрадени затова ти казах не Б.Б ами кметовете да почват.Една - две птички пролет не правят.Толкова роднини си клатят краката по меките столчета още У-Во
96
3
 
10
 
! Отговори
Морския преди 14 години
Ами хайде,започнете да "ровите" във Варна-вижте дупките,вижте фирмите,които ремонтират,вижте какви имоти и коли имат,вижте какви данъци са платили,вижте кой стои зад тях,вижте връзките им с кмета,вижте той какво имущество има...стига само думи,думи,думи...
95
4
 
11
 
! Отговори
Киро преди 14 години
Браво Бойко! точно така, нали затова те избрахме да въведеш ред и дисциплина, здрава ръка трябва и бой, щото инак българина е разхайтен и гледа само кьоравото да удари.Строй се всички в 2 редици! мирррно! За среща на г-н Борисов запоооооЧЕСТ!!Свободно!и да внимавате ей, няма да крадете че лошо ви се пише аааа...ще ви строявам здраво.
94
4
 
1
 
! Отговори
GOSHO преди 14 години
ДУМИ-ДУМ-ДУМ-ДУМ !!
93
1
 
8
 
! Отговори
до право преди 14 години
А ти откъде знаеш дали не тути де капи. Никой обикновен гражданин не може да знае само политиците си знаят и пострадалите от него. Аз мисля ,че е виновен.След като е внедрен да спасява Кремиковци да не го продадът за 1 долар защто след продажбата му не ноложи контрол да не се източва от определен кръг от хора сред които и той ?И сега толкова хора да останат без работа и къкъв му е закония бизнес?Несъм чул агенти на МИ 6 примерно да имат законен бизнес?
92
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
мвр задържа престъпниците :))))))) и те хоп мвр кадри
91
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бойко разследвай и Костов и царя и Доган, не ги забравяй, най вече заради това те избрахме, за да се тръгне начисто, трябва да се разчисти 10 години назад, че и повече.Сидеров каза, че костов е виновен, щом един депутат и подкрепящ Герб лидер го казва трябва ли да се правим, че не сме го чули?!
90
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
МВР си върши работата - задържа престъпниците,друг е въпроса чий го държи прокуратура и съд,че няма нито един осъден от знаковите фигури,ами вкарват ефективно някой дето е откраднал сок и вафли за 30лв за една година в затвора?!?Абсурдно е просто!
89
1
 
11
 
! Отговори
ДАНО преди 14 години
Дано порови и по делата на Славчо Христов и Костов!
88
1
 
4
 
! Отговори
ПРАВО преди 14 години
Та, как може свидетели по делото на Алексей Петров да са Лупи и още един мошеник?А защо Маргините и други подобни си правят каквото си искат, а срещу тях се разиграват съдебни фарсове?Това просто е срамно!По-добре един истински престъпник зад решетките, отколкото 10 показни ареста и нито един осъден!
87
4
 
2
 
! Отговори
ПРАВО преди 14 години
Бойко Борисов да вземе да се захване сериозно с политика, а подчинените му да си вършат работата, че на пълна пародия заприлича политиката!Те от партиите повече висят по разните предавания и пред журналистите отколкото в кабинетите си!А тия показни арести напоследък са пълен провал. Едва ли не са заловили италианския капо ди тути капи, толкова тръбят по телевизията за Петров. А че досега в нищо не е подозиран, че е заслужила барета и че обвиненията не са доказани, никой не говори за това
86
2
 
4
 
! Отговори
pole преди 14 години
Думи..юмруци..заплахи?!Не може да слага всички кметове под един знаменател! При КМЕТОВЕТЕ НА 264 ОБЩИНИ в България - в тях са парите - там е проблема!!! И ТОЙ мн.добре го знае!!! Да не говори за останалите около 2700 "кметчета" по селца и паланки...
85
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Думи, думи, а обръчите от фирми продължават да си бачкат!
84
6
 
10
 
! Отговори
Пич преди 14 години
Мачкай Борисов !
83
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Банките с непрекъснатото вдигане на лихвите и отнемане на имоти тероризират повече гражданите отколкото бандити като "трактора".