Станишев: Борисов ще се опита да стане президент. А Сергей какво ще прави?

Неудобните въпроси на Dnes.bg към червения лидер
20 фев 2010 17:30,
300
Станишев: Борисов ще се опита да стане президент. А Сергей какво ще прави?
Снимка: БГНЕС

Настоящият премиер Бойко Борисов най-вероятно ще бъде кандидатът за президент от ГЕРБ.

Прогнозата направи в Пловдив експремиерът и лидер на БСП Сергей Станишев.

На въпрос на Dnes.bg "ако Бойко Борисов се кандидатира за президент, вие ли ще бъдете кандидатът на БСП", Станишев отговори:

"Твърде рано е. За президентските избори трябва да подходим много внимателно, своевременно и със силна кандидатура, която да обедини широки кръгове от хора."

На следващия въпрос на Dnes.bg: "Вие обединявате ли такъв кръг от хора?", Сергей Станишев отговори: "В БСП предполагам, че да".

Още по темата

По повод твърденията на Александър Томов, че Станишев е диктувал на Алексей Петров какво да прави в ДАНС, пред Dnes.bg бившият министър-председател отговори: „Твърдението е смешно”.

Що се отнася до изказването на Томов, че Станишев умишлено е съсипвал  „Кремиковци” , експремиерът отговори, че е с чиста съвест за направеното от него за спасение на комбината и не той е причината за прогонването на големите инвеститори.

Сергей Станишев отбеляза, че ако имахме работеща съдебна система, вече Александър Томов щеше да лежи в затвора.

Бившият министър-председател каза още, че в момента държавата се управлява с SMS-и, от екрана и с телефонни обаждания.

"Борисов разбира само от проблемите на МВР, а Симеон Дянков в момента е тарторът в държавата", подчерта още червеният лидер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Серго знае много добре че НЕ може да се осигури финансиране на здравната система на ниво 2009 година, защото в момента световната криза е най голяма.В цяла Европа съкращават чиновници защото стръват скъпо на народа!Тоя *** да ни върне открадналите евро пари или да ходи да работи с доган в турция
263
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Смахон Дянков е старшината - майката на ротата. За това разкатава майката на държавата. Да благославяме фатмашката простотия на майката на ротата.
262
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не те ли е срам беее,*** безочливото ***...ограби държавата и продължаваш да искаш да цицаш от хората.Къв човек си бе-***
261
1
 
2
 
! Отговори
Пффф преди 14 години
Как, какво ?! Квото прави най - добре - ЩЕ *** ! :)))
260
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Сергей Станишев отбеляза, че ако имахме работеща съдебна система, вече Александър Томов щеше да лежи в затвора."Защо БСП не създадоха работеща съдебна система през всичките тези години на прехода, когато те управляваха?
259
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нека са изказва станишев. Колкото повече го показват на хората, толкова по-малко гласове за камуняките.
258
1
 
4
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
Ко стаа е,ко праим?
257
3
 
8
 
! Отговори
ФилЧев преди 14 години
На този нахал още ли не му е готово обвинението?
256
2
 
9
 
! Отговори
Радо преди 14 години
Лапи долу от Серго ! Погледнете го само, какви устни, какво езиче... не е ли това олицетворение на съвремения Лидер на Партия Столетница, а ? Лапи долу, че докато е той начело - няма страшно - на каквито и избори да се яват ще ги загубат!
255
3
 
9
 
! Отговори
ГЕШЕВ преди 14 години
серГЕЙчо , БОЙКО БОРИСОВ НЕ САМО ЩЕ ОПИТА , НО И ЩЕ СТАНЕ !
254
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Sergo e bade6tiata sekretarka na Erdogan
253
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
да го духа бат серго
252
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
серги стига с тия неадекватни изказвания ве , събирай багажа и нанякъде . не дразни повече хората
251
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТОЙ поне от нещо разбира г-н СтаниШев, а вие като бяхте на неговото място от какво разбирахте?
250
1
 
3
 
! Отговори
Боба Фет преди 14 години
Дааа, благодаря ти за приветствията, да ти се връщат тъпкано! Дали съм непрокопсаник не точно такъв гении като тебе ще определя, както и дали са малцина хората като мен. Жалко, че твърдиш така за България, но едва ли думите на анонимните алкохолици или наркомани имат значение. Не съм изписан въобще от никъде, все още се намирам на 4 км, е не точно, но близо, имаш дарба на пророк, *** да те обрежат! Хубавото е, че при сегашните условия и такива като теб имат право на мнение,макар и погрешно.
249
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БОБ в превод *** си остава *** и си У.О. демек умствено ограничен Полов привет на цялата ти женска рода непрокопсанико. Добре, че такива като теб са малцина. Иначе тежко и горко на майка България. Тук си явно да се дразниш или си изписан с подобрение от 4-ти километър.
248
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
a sergei kakvo 6te pravi mi to iasno si li4i na snimkata
247
2
 
0
 
! Отговори
k преди 14 години
Уважавам всички демократи и всички здраво мислещи хора ,но не можете да успорите това че Бациликус Българикус вирее само тук но не и в Америка.Така и е с демокрацията ,ако там вирее тук не през 1300 години от нашето съществуване като държава никога не сме имали Демокрация винаги е имало велик старейшина мъдър,силен и тн.Сега когато е домокрация властта е разделена на много късчета и всеки иска да хапне от цялата паница вместо един.
246
1
 
2
 
! Отговори
x преди 14 години
ti kaji ot kakvo razbirash ,za drugite razbrahme ,za tebe na cialata darjava i stana iasno che po nishto nesi kompetenten.......
245
1
 
4
 
! Отговори
Боба Фет преди 14 години
Разликата е в свободната воля и възможностите за ИЗБОР! Тогава и двете бяха твърде свити и малки. Сега поне имаш по- големи възможности. Друг е въпросът как и до каква степен се възползваш от тях. Винаги ще е така тарикатите срещу балъците, не демонокрация, не болшевизация, а какъвто и общественополитически модел да сътворите! Лошото е когато ЕДНАКВО се съди за различни хора, УРАВНОВИЛОВКАТА е изворът на антагонизма и противоречията!Комунистите са като ***, само дайте ние да вземаме!