Алексей помагаше на ГЕРБ, твърди брат му

Бившият съветник в ДАНС нямал общо със създаването на РЗС
46
Алексей помагаше на ГЕРБ, твърди брат му
Снимка: БГНЕС

“Не мога да говоря, защото нямам имунитет, но от вестниците разбрах, че брат ми е работил под прикритие“, обяви братът на Алексей Петров –Огнян, пред bTV.

Според него информациите за брат му, които излизат в медиите, са измислени с цел той да бъде очернен и унищожен.

Огнян Петров, който беше кандидат за депутат от листата на РЗС, отрече брат му да има нещо общо със създаването на партията на Яне Янев.

“Партия РЗС е създадена, преди да се сформира ДАНС, и ДАНС или брат ми въобще нямат никакво участие”, категоричен бе той.

Огнян Петров обаче обяви, че според него Алексей е помагал на ГЕРБ.

“Двамата (б.р. – Алексей Петров и Бойко Борисов) бяха каратисти и са се виждали по състезания, но за други отношения и бизнес среди не знам нищо”, уточни в заключение той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
1
 
! Отговори
ala bala преди 14 години
и лъха на *** в днеса , хаха
36
0
 
2
 
! Отговори
Balgarin преди 14 години
GERB- IAVNO SAM NE WE SE SORAVI SAS -;OKTOPODA-KUMONIZAM;- TRIABVA DA SE IZLIZA NA ULIZATA - NESMIATATE LI ????
35
1
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ преди 14 години
МАЛКО Е ПОМАГАЛ ЗАТОВА СЕГА ЩЕ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА!
34
0
 
10
 
! Отговори
бай ДЖОН преди 14 години
много ПОМАГАЧИ, и то все ИГРАЧИ, човек да ОТКАЧИ.
33
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
На Ал. Петров му изчезна самодоволната физиономия Сравнете например тази снимка с някоя негова преди да го арестуват - как се надуваше като даваше интервюта
32
2
 
4
 
! Отговори
агент Николай преди 14 години
РЗС не е създадена от ДАНС, а от ДС. Първият и председател /предложен от Яне/ беше Георги Марков. На 21 юни 2007 г. Комисията по досиетата официално обявява, че Георги Марков сътрудничи на Втори отдел на Държавна сигурност и на Шесто управление в периода 1971-1976 под псевдонимите Николай и Стефан. Работата му е съсредоточена във висшите училища и сред студентите. Досието му е унищожено на 18 юни 1990 г.
31
5
 
8
 
! Отговори
до №28 преди 14 години
Пич, ти явно си гений, значи това бил номера? А тоя брат май е изкукуригал напълно - от вестниците бил разбрал че брат му работи под прикритие, но знае че е помагал на ГЕРБ хахахахахахаха понеже се били виждали на състезания? Аз веднъж видях президента Стоянов да пие кафе - значи съм му помагал а? Тая интрижка на БСП е пълна пародия. Ееееех няма ги старите БКП кадри - те знаеха как се прави интрига, а не тия смешници.
30
2
 
9
 
! Отговори
една майка преди 14 години
Има голяма вероятност да бъде убит и пост фактум да му лепнат обвинения за неща,които не е правил.Тук у нас практиката е такава.Най-гнусното е ,че всички, с които е бил "приятел" А.П., сега се отрекоха от него-още една типично българска черта.
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Двамата (б.р. Алексей Петров и Бойко Борисов) бяха каратисти и са се виждали по състезания, но за други отношения и бизнес среди не знам нищо-тогава като не знае нищо как така реши че е помагал на ГЕРБ?!?А и доста време му отне докато се сети какво да говори пред медиите!Абе вие хората за балъци ли ги вземате че само истории с бели конци съшити ни пробутвате!!!!!!
28
0
 
6
 
! Отговори
човечец преди 14 години
Стига са ни занимавали с глупости тия журналисти - защо мислят че ни интересува кой на кого .... и т.н. всичките са една помия !!!ората изнемогват в тази криза - едвам връзват двата кроя и за хляба си се борят всеки ден - а на нас ни пърнят главите с глупостите на Големците дето ни докараха до тук и в ъоще не ни е еня кой ще грабне кокала - Мършава държава - *** политици - Измишльотини и Хоас !!!! А за народа - той е средство за постигане на Цели... (цитат: Ал. Петров) ... *** ....
27
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ОРГАНИЗИРАНИ ОТ СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ, МАНИПУЛАЦИЯЯЯЯЯ!
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Лично на мен ми омръзна от мутри , Трактори,Хамстери,Маргини,Марио Джотоловци и други *** ! Не ми се вярва скоро някой от тяхда получи справедлива присъда , защото в България , както знаете едно нещо ако не става с пари става с много пари, ако пак не става значи малко си дал! Неме интересуват скандалите между Президента и Дянков , ще ми се с тези неща да се занимават хора , на които им плащат за това , а ние да си гледаме кефа и живота !
25
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
бе явно това е номера....алексей петров е помагал на бойко, после си е поискал неговия дял, и бойко вместо да си плати като нормална мутра - му е пратил милицията....ндааа
24
4
 
3
 
! Отговори
фермер преди 14 години
Така е!?Помагаше или внедряваше свои хора в ГЕРБ?!Както по-късно помагаше на Яне Янев да стане най-големия борец срещу корупцията и...днес Яне е по-десен дори повече от собствената си дясна ръка.Услуга малка направи(дори и нежелана)...ще спечелиш после тройно ти...Нали,бе братко Алексеев....
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
za6to si ixnislqt glyposti na ni6to ne prili4a
22
3
 
3
 
! Отговори
Един Луд преди 14 години
А третата братовчедка на лелята на А.П. какво твърди?
21
3
 
10
 
! Отговори
брачен консултант преди 14 години
Не сте прав. Бориславова никога не е била съпруга на Борисов. Той както знаете е антикомунист и не може да се ожени за бивша снаха на член на Политбюро/Абаджиев/. Тя обаче осъзнала грешката и след 10 ноември 1989/датата е съвпадение да не си помислите нещо друго/ се разведе. Въпреки всичко при Борисов тези не му минават. Твърд антикомунист и е железен-може да спи при него когато не е зает да ходи по студиата , но Менделсон Йок...чакай това беше май неправилен език ...Ноу на брака със снахи на ПБ
20
6
 
7
 
! Отговори
АНТИ преди 14 години
На серГЕЙчо му вземаха тракторчето и сега е готов на всичко да си го върне.Че и другарчето му първанчо се включи най активно в кампанията.Като го няма тракторчето кой ще доставя балите с пачки от рекет, проституция ,дрога ,контрабанда .Ами тя столетницата ще залинее с какво ще се храни партията майка и най вече чедата и?Те това трудов стаж не знаят какво е .Ама че лош Бойко трябва да го махнем на всяка цена.
19
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"На всички е ясно, че СИБанк е на Цветелина Бориславова-Тиквенска"СИБанк не е на Цветелина Бориславова, а на белгииската група КВС, която се контролира от провинциалното правителство на автономна област Фламандия. Фламандците купуват 80% от СИБанк 2006.
18
5
 
10
 
! Отговори
до Боко преди 14 години
На всички е ясно, че СИБанк е на Цветелина Бориславова-Тиквенска. След като миналта година имаше много нападки против Боко: Как така Цветелина има СИБанк и че е има над 1 млрд евро, Цветелина прехвърли банката си извън България, за да замаскира положението. Да ама този номре не минава. Това е същото като казваха на Боко: "Жена ти е най-богата дама в България", а тиквата вика: "аз нямам жена и не съм женен"; нали се "разведе" с Цветелина" преди изборите. Сега Боко "няма" жена а само живее с нея.