ВМРО с кампания за референдум срещу членството на Турция в ЕС

От партията ще внесат в парламента уведомление за започване на подписка
15 апр 2010 18:00, Красимир Ангелов
207
ВМРО с кампания за референдум срещу членството на Турция в ЕС
Снимка: БГНЕС

ВМРО стартира мащабна кампания за национален референдум по повод членството на Турция в Европейския съюз.

В петък в деловодството на Народното събрание заместник-председателите на ВМРО Ангел Джамбазки, Костадин Костадинов и правният експерт Карлос Контрера ще внесат уведомление за започване на подписка за свикване на допитването до народа.

Подписката се организира по силата на разпоредбите на Закона за прякото участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление, приет през 2009 г., уточняват войводите.

“За пръв път българските граждани ще имат възможността пряко и явно да изразят своето мнение по основен за българската външна политика и ключов за бъдещето на Европейския съюз въпрос – дали Турция трябва да стане член на ЕС.

Така българската позиция ще се формира от избирателите към властта – действие, което трябва да се превърне в практика на демократичния процес”, обявяват от ВМРО в специална декларация до медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ВМРО първо да си защити лидера Ковачки - *** продажниците.
159
2
 
6
 
! Отговори
7777 преди 14 години
Тия са болни!!Ами тия решиха БГ probleme,та тръгнаха да решават европейските!!Нияма управия в тази държава
158
2
 
3
 
! Отговори
Анти преди 14 години
Очевадно е ,че вие от коментари 170 и 171 не можете да пишете и четете..Изнесъл съм ви факти,доказани и приети от цял свят,но тези факти не са за ***,като вас..Ходете да сложите на кравите и не се занимавайте с несвойствени неща!! Пътувайте с вятъра и духайте свободно!!
157
2
 
1
 
! Отговори
do no 168 преди 14 години
ABE DA BE TO AKO NE BIAXTE 500 GOD. POD TURSKO 50 GOD. POD RUSKO ROBSTVO SEGA TSELIAT SVIAT 6TE6E DA GOVORI BALGARSKI I BALGARIA 6TE6E DA BADE NE NA 3 MORETA A NA 3 OKIANUSA
156
4
 
3
 
! Отговори
Анти преди 14 години
Няколко хилядолетия преди Христа прабългарите създават една от най-точните системи за измерване на календарната година!! ПРАБЪЛГАРСКИЯТ КАЛЕНДАР Е ПРИЗНАТ ОТ ЮНЕСКО ЗА НАЙ-ТОЧНИЯ В СВЕТА!! България винаги е била в Европа,където място за Турция няма!! Когато ние сме били тук,много от сегашните не са съществували!! Всички ***-ДОЛУ
155
6
 
4
 
! Отговори
Анти преди 14 години
До всички *** в сайта и незачитащи българското!! Българинът е дал на света Първият безжичен сърдечен монитор,дигиталния часовник,реактивните двигатели на лунния модул "орел",автомат скоростна кутия,висококачествената първа алуминийева отливка,първата говореща книга за слепи хора,първия компютър. Българската войска няма пленено бойно знаме,а е пленила много..
154
1
 
3
 
! Отговори
razgradski pop преди 14 години
opravihme korupsiyata, organiziranata prestapnost, bezrabotisata i bednosta i sega doyde red da opravim Turtsiya...bravo na BMPO...mnogo dalnovidna politika..
153
2
 
1
 
! Отговори
Не преди 14 години
В сатанинските ни умове се е родила автоматичната скоростна кутия,хапчето анти-бебе,качественото леене на алуминии в лицета на Лазаров,компютъра от господин Атанасови доста други неща!! Нямам толкова време,приятелю да чета твойте извадки от рече на продажници...съжалявам..Бъди здрав!!
152
2
 
3
 
! Отговори
Не! преди 14 години
Гърците избиват комплекси още от боя ,който са яли от Аспарух и Симеон!! Не им се връзвай!! Знаят и ,че нашите домати и чушки са по-вкусни от техните ,защото нямат ГМО и завиждат на спокойствието в нашите градове!! Не им се връзвай-лош превод са ти дали!!
151
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Българите са *** ***! отсече лидерът на гръцките синдикати Танасис Хадес, след като му бяха дадени за пример как понасят несгодите на кризата и непопулярните антикризисни мерки.Как може да ми ги давате за пример попита той те се правят на толкова хитри, а всъщност са най-простите в Евросъюза. Кой друг народ ще търпи, докато му обясняват, че трябва да закрият болниците, но щели да им осигурят хеликоптери, ами те са големи будали! Кой нормален човек, би повярвал, че четири хеликоптера, ще успеят да поемат работата на 40 закрити болници, трябва да си ужасно ***, за да го приемеш за истина.Или пък, да сметне за достатъчно, че няма да се отглеждат ГМО още пет години, но след това може, даже сега ще приемат закона, та да е готов, и като изтекат годините - хоп, и ще се ширнат едни ми ти поля с генно-модифицирана царевица. По плитко скроена измама не съм чувал, а те й повярваха, *** ***.Ами пенсионирането, ще им вдигнат пенсионната възраст, но след две години, а те седят и чакат, последният момент, ама и тогава няма да направят нищо. Кой приема за успокоение мисълта Има и по-зле от мен, това е невероятно *** начин за успокоение, но явно върши работа сред тези ***.Българите! Та те се делят на групи и групички, всеки се изживява както водач на нацията, ама тя нацията им се топи. Техните синдикални лидери са *** орденоносци, получили най-високото отличие от управляващите, затова че държат хората си мирни. И вие ще ми ги давате за пример. Та при тях колчем се съберат 30 човека накуп и им пратят полицията да ги пребие, а останалите седят отстрани и гледат сеир. По смотана нация не познавам. Така че, не ми ги давайте за пример. Ние точно затова протестираме, за да не станем като тях.Боже опази!!! Щастлив съм, че не съм се родил българин.
150
1
 
2
 
! Отговори
адем преди 14 години
То първо българия да влезне, пак за Турция те ще се оправят ....да не ги мислим ..
149
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Гръцкият премиер към народа си: Нима искате да живеете като в лунното бунище, което е България? Дата: 14-04-2010 16:57 Читатели : 533 Нима искате да живеете като в лунно бунище, защото точно на това прилича България с нейните дупки и ***, разхвърляни навсякъде от претендиращите за по-висока интелигентност българи? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Нашата нация е изградена на основите на православната вяра и християнските добродетели, а българите са учени атеисти, сменящи на всеки четири години политическото си верую. Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност? Afera.bg получи от Гърция следната информация от свой читател:Ето и пълния и текст:От Гърция 12.04.2010 Гръцкият премиер предупреди своите сънародници, че ако не са съгласни с антикризисните мерки на правителството ги чака съдбата на България. Нима, каза той, вие искате да получавате български заплати, където въобще не са чували за великденски и коледни премии, а какво остава за 14-та заплата? Нима- обърна се той към пенсионерите, вие искате да получавате пенсии от по 50 - 100 евро, вместо сегашните 600-700 ? Нима искате да си плащате изцяло цената на лекарствата, а не както досега само 25%? Нима искате да живеете като в лунно бунище, защото точно на това прилича България с нейните дупки и ***, разхвърляни навсякъде от претендиращите за по-висока интелигентност българи? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Това ли искате? Аз знам, че ние винаги сме били по-цивилизована нация от нашите северни съседи и винаги сме успявали да се обединим в трудни моменти. Затова и сега съм убеден, че в този труден момент ще застанем един до друг, ще прежалим трийсетте процента от допълнителните възнаграждения, които получаваме и след няколко години, ще можем отново да се наредим сред страните с най-добър жизнен стандарт, докато българите ще си останат на положението в което са и сега. Защото нашата нация е изградена на основите на православната вяра и християнските добродетели, а българите са учени атеисти, сменящи на всеки четири години политическото си верую. Но намират ли там там спасение? Нека да се стегнем и да не позволим нашата младеж да напусне страната, така както българите напускат своята? И ще видите, че след 50 години, ние все още ще сме тука, а за българите ще се носят само легенди. Аз много се смях, когато разбрах, че управляващите в България плашат народа си, че щели да стигнат до нашето положение, ако не вземат мерки! Та те нашето ниво могат само да го сънуват! Жалко за българите, че се оставят така лесно да ги манипулират, за да могат да ги грабят безпрепятствено! Но това си е техен проблем. Нека ние да решим нашите, пък те да се утешават, че не са ни стигнали. Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност?Георги Тодоров, Гърция
148
3
 
6
 
! Отговори
Не! преди 14 години
Турция да си стои в Анадола....Няма европа за изостанали типове,които все още налагат жените си с камъни,когато им изневерят...
147
0
 
1
 
! Отговори
Явно преди 14 години
Явно и ти си от каймака на утайката щом си тук и драскаш от рано сутрин ,вместо да работиш!! Аз отивам да работя!!
146
1
 
3
 
! Отговори
Алеко преди 14 години
И като се обърна по гърба си, той почна да нанася такива немилостиви удари с нозете си по повърхността на разпенената вода, щото бризги летяха чак до тавана. Той завъртя бързо ръце, за даизрази колелото на парахода: "Тупа-лупа, тупа-лупа, фйюууу", и бай *** изсвири с уста. Немците окаменяха на местата си. Те, по всяка вероятност, приеха моя другар за някой новодошъл, не постъпил още в лудницата възточен човек и аз забележих по лицата им не толкова негодувание, колкото съжаление. А бай ***, вижда се, прочете по лицата им безкрайно удивление на неговото изкуство и затова възлезе бързишката по стълбата, изправи се малко разкрачен, изгледа високомерно немците, почна да се удря геройски по влакнатите гърди и извика победоносно: ***! Булгаар! и още по-силно се удари в гърдите. Горделивият тон, с който изрече тази рекомендация, говореше много; този тон казваше: "Ето го, видите ли го българина! Този е той, такъв е той! Вий сте го чували само, сливнишкия герой, балканския гений! Ето го сега пред вас, цял-целиничък, от глава до пети, в натура! Видите ли какви чудеса е той в състояние да направи! И само това ли! Ехе, на какви работи още е той способен! Прости били българите, а! Гиди, *** с ***!" А бе, я попитай има ли *** каза ми бай ***, след. като поизстина малко патриотическият му възторг, я виж нозете ми на какво са заприличали... И наистина, нозете му не представляваха най-подходящ модел за Аполона Белведерски. Шарките на чорапите му бяха се отпечатали на кожата и без това нечиста и обрасла. Впрочем с нечистотата не можем зачуди българите: не можем накара и най разпалената фантазия да си представи нещо по-нечисто от туй, което може да ти представи самата действителност...
145
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Българина е генетично изроден и увреден,преминал през 50г. социалистическа власт и сътворил последващ 20г. абсурден преход! Плюс това читавото,кадърното замина и заминава в чужбина/барабар с престъпниците,проститутките и джебчийките ***/Тук остана каймака на утайката,оставила се да я крадат бивши царе,бивши СОЦ величия.Истината е,че народа ни е опростачен и оскотял,озверял от завист ,злоба и жажда за мъст !
144
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами кой ще се съобрази с нас от европа с тоя референдум,ния не пеем в хора,кой да приемат и кой не,ако Америка натисне за влизането и как ще откаже европейския съюз, но все пак подкрепям рефередума интересно ми е какъв ще е резултата.
143
2
 
3
 
! Отговори
do Ogito преди 14 години
Ognqne,ti kakvo pravi6 tuka pak? Ve4e znaem,4e ti se iska da si tur4in,ama si si edin prost pomak. Aide mlakvai!
142
1
 
11
 
! Отговори
ГРЕБЕЦА преди 14 години
*** турция никога няма да бъде част от БЕЛИЯ СВЯТ
141
7
 
1
 
! Отговори
Osman преди 14 години
KOJ PITA VAS VOBSTE DALI TR STE BIDE ILI NEPRIETA V ES ;VIE HODETE V MK DASI PRAVITE POLITIKA CE TE IMAT NUJDA OT VAS;BG MOJE I BEZ VAS DASE OPRAVI OTLICNO;NJAMAME NUJDA OT PARTIJA KOJATO PRECI NA BG DA IDE NAPRED;DOKOLKO DA SRAVNIM KOMSIJITE S BG SME NAJ MALKO SIS 60 GODINI NAZAT KOJ NEJE BIL PREPORICVAM MU DA IDE I DA VIDI I SAM DA PRECENI KOJA DIRJAVA E ZA ES .....