Лечков: Обвиненията към мен са "тротоарна клюка"

Иска отвод на съда, който ще гледа отстраняването му
19 апр 2010 12:41,
76
Лечков: Обвиненията към мен са "тротоарна клюка"
Снимка: БГНЕС

Йордан Лечков обяви пред журналисти в Сливен, че предявените му обвинения са несериозни, защото става дума "за тротоарна клюка".

В отговор на въпрос той заяви, че няма да подаде оставка сам, за да предизвика предсрочни избори в града.

Градоначалникът допълни, че ще поиска отвод на съда, който трябва да вземе решението по внесеното искане за отстраняването му от длъжност.

Още по темата

Лечков изрази недоверие към местните магистрати и се усъмни в конфликт на интереси.

Кметът съобщи още, че по своя инициатива служителите от общинската администрация готвят протест пред сградата на Съдебната палата заради прокурорското искане за отстраняването му.

Междувременно от Окръжната прокуратура съобщиха, че е внесено искане в Окръжния съд за отстраняването на Лечков.

Делото вече е разпределено на съдия-докладчик, който се запознава с материалите по него и до края на деня вероятно ще бъде обявена дата за разглеждането му. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
1
 
! Отговори
bai kiro преди 14 години
Kam Neomaskarjaem. Ei kakavanjak le4kov da ne te *** 4e da go zashtitavash be .4obanin takav.Ela vav Sliven da vidish kakvo e polojenieto.Ela go zashtitavai pred men 4e da vidish kakvi slivenski bani4ki shte jadesh. Bai Kiro -Bozdugana.
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе оставете човечеца на мира - не виждате ли, че няма пари да се облече. На 90% от снимковия материал през последния месец е с едни и същи дрехи...
24
1
 
12
 
! Отговори
гневен преди 14 години
В цивилизованите държави наркомани и мутри не управляват.
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"В цивилизованите държави, дори и без присъда...."Ей тук е разликата! Казваш го сам - в цивилизованите държави! В цивилизованите държави никой няма да тръгне да иска оставката на пряко избран от народа кмет, по някакви *** подозрения! Пък че са ***, това е повече от ясно! Самият факт, задържаните Недосегаеми, за които се вдигна олелия до Господа, вече са на свобода(прочети другата статия в същия този сайт) показва колко кадърни и обосновани са обвиненията на прокуратурата и колко стойностни са доказателствата, събрани от куките! Политически поръчки изпълняват от край до край! Това е истината! Затова и не бива да си подава оставката Лечков! Нека се размърдат тези тюфлеци и ако могат, да го свалят!
22
10
 
4
 
! Отговори
Лечков преди 14 години
Лечков е чист като сълза колкото и на ГЕРБ да им се иска да не е така.
21
7
 
6
 
! Отговори
Неплатец преди 14 години
Хаха май ГЕРП се опитват да правят държавен преврат като махнат полека лекинка всички, които им са неудобни. Никва разлика от БСП и общото им потекло - БКП.
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да на прави Лечко, но не с кражби и злоупотреби! Да направи и Боби БФС истински съюз на футбола, а не сбирщин аи олицетворение на корупцията и мафията! Да направят, но те не го правят както трябва! Да, носеха радост, когато бяха футболисти, но това сега не е футбол! И май и те разбраха много дбре това. Никой не иска да го крадат, дори и това да е до преди дни народен любимец!
19
3
 
4
 
! Отговори
Неанонимен преди 14 години
Анонимен, то е ясно, че ГРОБ са богове на клеветите и оплакването, а резултат от управлението им и една и пет години след стъпването им на власт ще бъде един и същ. Медийни кампании като тази и нищо съществено.
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В цивилизованите държави, дори и без присъда, от журналистически разследвание, дори от съмнения в злоупотреби и корупция, от публикация за съмнителни сделки, този на мястото на Лечков вече щеше да си е подал сам оставката и политическата му кариера да е приключила до живот. И от там нататък прокуратурата започва да си върши работата. Така че, Лечков, кратуно проста футболистка, живял си на запад, замисли се! Ако можеш, естествено!
17
16
 
3
 
! Отговори
Неомаскаряем преди 14 години
Платената кампания по омаскаряване на г-н Лечков - кмет на град Сливен е безпочвена. Ясно е от къде идват клеветите, обаче нито една от тях не може да бъде доказана, защото г-н Лечков е бил чист пред себе си и честен пред избирателите си по времето на цялото си управление. *** от яд завистници българофоби. Това, което Лечков постигна вие пет живота няма да направите.
16
13
 
3
 
! Отговори
Прост народ ! преди 14 години
Добре бе, Лечков бил създал империя ... Ами нека Лечков да я създаде, защото е дал на България повече слава от почти всеки друг ! Кой да я създаде - някой сливенски, ромски барон ли ? Или някой, който не е допринесъл нищо за тая страна и тоя народ ?!? ...Много злоба към тоя човек ! Беше чудесен футболист. Умен човек е ... Българин е ... Дал е на България .... Защо не той, а някой друг ?!? Аз ще се радвам, ако хора като Лече, Балъка, Туньо, Ицо и сие имат империи в България, а не в чужбина !
15
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе, откога Лечков стана толкова черен ?!? Откакто започна да критикува правителството на ГЕРБ май ...?!
14
2
 
9
 
! Отговори
Колт преди 14 години
Че от кога изникнаха тия съмнения в безпристрасността на сливенския съд? Той отдавна носи името първи частен и до сега като Матросов е бранел далаверите на Лечко :). Тоя наистина си плаче не само за отстраняване от длъжност ами и за задържане. По публикации из местните медии е завлякал над 20 млн.
13
3
 
12
 
! Отговори
Qni преди 14 години
beshe edin velik futbolist. sega e edin praznoglavec
12
1
 
1
 
! Отговори
do 12 преди 14 години
mai ne si ot sliven?
11
11
 
5
 
! Отговори
MURDOC преди 14 години
Ей , да му се не види опасни са тия медии . Сигурно Лечков има някакви далавери ама сега да ми го изкарвате по черен от Доган и СърГЕЙ !!!!
10
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
айде днес пак имате тема,да не скучаете на работните места ,а колкото д о лечков ,ако е виновен да си носи кръста ,последните месеци много им запари под краката на много величия ,може да съжаляват че са гласували за герб вече ,но за да има държава ,трябва д а има хора които и да мислят за нея
9
2
 
29
 
! Отговори
Anonymous преди 14 години
Не е луд този който яде баницата, луд е този който е оставил един *** футболист за да се нагуши дотолкова че да направи цяла империя в Сливен.
8
2
 
28
 
! Отговори
Eл НинЮ преди 14 години
Ква тротоарна клюка бе плехундер. Ти не остави тротоари в Сливен. По-добре кажи клюка от разкопките.
7
18
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
абе защитника, Лечков ли ти е най-кривия в тази държавица????ти беше ли там като показвал средни пръсти и видя ли го с очичките си????тук всеки говори каквото си иска, но като дойде време за доказване и балона май се пука